Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Ιαν 2014
Κριτικές
4
Like
13
Πόντοι
0

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλημέρα σε όλα τα κορίτσια του Αγκύρας  :rockon:

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
εχω σκασει γαμωτο...εχω τοσες δουλειες που δεν μπορω να ερθω κατω....πληρωνω οσο οσο ελατε εσεις επανω !!!!! 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
καλημέρα στις κουκλάρες του Αγκύρας,καλό σκ να έχετε

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
www.bourdela.com/content/view/445/220/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]

Γειας σας και πάλι μάγκες,
πήγα μπουρδελότσαρκα με έναν φίλο στη Αχαρνών 106 (δεξιά) και ʼγκυρας 2.
Λοιπόν, στην Αχαρνών ήτανε η Μυρτώ, πρόθυμη κοπέλα, καλά τσιμπούκια και συμμετέχει ενεργά αν και ανοικτή.
Αλλά επειδή είμαι και τύπος οπτικός, δλδ θέλω η πουτάνα να είναι και μούναρος... δεν μπορώ να τη βαθμολογήσω με ψηλό βαθμό...
γύρω στο 6/10 το αξίζει. τιμή 30 ευρώ.
Από την άλλη ο φίλος μου, πήγε στην ʼγκυρας 2, ήτανε μια τσατσά ρωσίδα και μια πουτάνα πάλι ρωσίδα.
Η πουτάνα ήτανε περίπου 40 ετών, με αρκετά μέτριο σώμα, μέτριο πρόσωπο.
Εγώ στη αρχή το φίλο μου, τον λυπήθηκα που τη γάμησε, γιατι πλήρωσε χωρίς να την έχει δει..
ΑΛΛΑ.... έκανε τόσο καλό τσιμπούκι (και χωρίς καπότα) και γαμιότανε τόσο ωραία, που ο φίλος μου μετά απο ένα μισάωρο, ξαναπήγε να την γαμήσει.... του πήρε πίπα χωρίς καπότα, και την έχυσε στο στόμα.
Επειδή δεν την δοκιμάσα εγώ δεν μπορώ να βαθμολογήσω αλλά αν κάποιος πάει για εμπειρικό γαμήσι, πιστευώ εκεί θα το ευχαριστηθεί, αν και η πουτάνα δεν είναι ωραια ούτε πρόσωπο ούτε σώμα.. 20 Euros.

Αν η πουτάνα ήταν μουνάρα δεν θα γαμούσες με 20 €  :zfuck:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΚΥΡΑΣ 1...ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΓΟΥΣΤΑ........ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Συνημμένα

• IMG_1181.JPG
    IMG_1181.JPG
    69,5 KB · Εμφανίσεις: 38

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Έχω ακούσει τα καλύτερα για τη Μαριάννα. Παλαιότερα την είχε επισκεφτεί συναγωνιστής. Όταν λέω παλαιότερα εννοώ πριν κανένα 5άρι χρόνια.

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.254
Αν η πουτάνα ήταν μουνάρα δεν θα γαμούσες με 20 €  :zfuck:

Μωρο την παραθεση που εκανες με τα τεκτενομενα δεν αφορουν το αγκυρας 1 αλλα το 12.Αλωστε εκει δουλευουν ρωσιδες. Προφανως ο τυπος τα μπερδεψε λιγο και αντι για 12 εγραψε 2 οπου ομως αγκυρας 2 δεν υπαρχει..........

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
καλησπέρα........ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* σε ολους..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom