Η σπεσιαλιτε της......... θα σε παω αυριο να δωκιμασης τα φαγητουλια της
ζουμερααααααααααααα λεμεεεεεεεεεεε γαματα σου λεω.
Καλά σε έκοψα από την αρχή εγώ για gourmet τύπο!!!
Η σπεσιαλιτε της......... θα σε παω αυριο να δωκιμασης τα φαγητουλια της
ζουμερααααααααααααα λεμεεεεεεεεεεε γαματα σου λεω.
Σε εμας απευθηνεσαι συναγωνιστη ;;;;;;;;;;χαιρετώ τις καυλιάρες γυναίκες......
Κρατα σπερμα για αυριο............Καλά σε έκοψα από την αρχή εγώ για gourmet τύπο!!!
Κρατα σπερμα για αυριο............
Δεν μου απαντησες στο αβατορ εβαλες το κολαρακι που γαμας αλητηριε ;;;;;;;;;;;;;;;Είπαμε, θα κρατήσω απόθεμα για την επόμενη εβδομάδα! Για να έχω καβάτζα αν μου ζητήσει να ξεδιψάσει η γυναίκα μέσα στο Σ/Κ.
Δεν μου απαντησες στο αβατορ εβαλες το κολαρακι που γαμας αλητηριε ;;;;;;;;;;;;;;;
αμα το δη το Ευακι θα κανη ζηλιες..........
Αμαρτωλε ......... ποτε θα παμε ;;;;Ας τα βρούν μεταξύ τους οι γυναίκες! Εγω απλά τους παραδίδω το σώμα μου για τη δική τους τέρψη.
Αμαρτωλε ......... ποτε θα παμε ;;;;
Θα κανουμε πριν ομως ενα περασμα απο το Ευακι να ΦΑΜΕ λιγουλακι μουσακαΑπό Αγκύρας 1 λες? Το έχω στα υπ'όψιν. Για την άλλη εβδομάδα όμως, προηγείται η επανάληψη της τελευταίας φάσης που κάναμε με το μωρό.... τι λες?
Θα κανουμε πριν ομως ενα περασμα απο το Ευακι να ΦΑΜΕ λιγουλακι μουσακα
και μετα παμε για μπριζολοκολαρακι.
Στο Ευακι θα σε γαμησουνε ;;; δεν ντρεπεσαι που το λες;;;;;;Εκτός από gourmet, είσαι και extreme τύπος. Αρκεί να μην πάμε για να γαμήσουμε και βγούμε γαμημένοι ε?
Σε εμας απευθηνεσαι συναγωνιστη ;;;;;;;;;;
θΑ τις τιμησουμε αυριο δεοντως.... τις δεσποινιδες για τον καθηερομενο μουσακα.οχι ......βεβαια αλλα στις κυριες του Αγκυρας 1
Την ευλογίαν του Θεού να έχετε τέκνα μου, Μαρία-Άννα και Εύα!!! Καλώς εκάματε και ψηφίσατε το χουντικό απολειφάδι και ουχί τον άθλιον σοσιαλιστήν. Να ενθυμήστε οτι η αγία ημών εκκλησία εις το πλευρόν της χούντας ευρίσκετο και εγώ προσωπικά "διάβαζα" και δεν γνώριζα ο,τιδήποτε για την πολιτικήν κατάστασιν που επικρατούσε κατά την περίοδο της χούντας, άσχετα αν πολύ αργότερα έστειλα επιστολήν εις τον αδελφόν Πατακόν.
Σας καληνυχτώ και σας εύχομαι υγεία και ευτυχία
Καλησπερα γυναικαρα μου εσυ! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*