καλημερα στα κοριτσια
καλημέρα μωρο :-* :-* :-* :-*
Σημερα πρωι η μαριαννα μας
![Tits :tits: :tits:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits.gif)
![Tits :tits: :tits:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
καλημερα στα κοριτσια
καλημέρα μωρο :-* :-* :-* :-*
Σημερα πρωι η μαριαννα μας![]()
![]()
και απόγευμα η εκρηκτική βικη μας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειστε μαλακεσ ρε δινετε 30 ευρω για 5 λεπτα,εγω πηγα σε ενα μασατζιδικο στ μεσογειων στ 208 και με 60 ευρουλακια περασα σουπερειχε επιλογεσ για ολα τα γουστα,τα γομενακια το ενα καλυτερο απ το αλλο.ειχε και ενα μπαζο αλλα ολα τα αλλα ειναι
παμε για αλλα...και αν ξερει καποιοσ αν εχει αλλο μπριζολαδικο στ βορεια
Φίλε! Εσύ που δεν είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ! πας στα στούντιο και δίνεις 60 ε. γούστο σου. Εγώ στο συγκεκριμένο μαγαζί ποτέ δεν κάθισα 5΄. Και τουλάχιστον ξέρω ότι είναι καθαρές, και περνώ ωραία. Όσο για τα 30ε τα αξίζουν. Οκ?ειστε μαλακεσ ρε δινετε 30 ευρω για 5 λεπτα,εγω πηγα σε ενα μασατζιδικο στ μεσογειων στ 208 και με 60 ευρουλακια περασα σουπερειχε επιλογεσ για ολα τα γουστα,τα γομενακια το ενα καλυτερο απ το αλλο.ειχε και ενα μπαζο αλλα ολα τα αλλα ειναι
παμε για αλλα...και αν ξερει καποιοσ αν εχει αλλο μπριζολαδικο στ βορεια
Ax! ΚΑΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλημερα στα κοριτσια καλο σκ
Μεσημέρι είναι δικέ μου............πω τι μας κανεις πρωινιατικα![]()
καλημέρα...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα κι από εμένα κορίτσια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημέρα κι από εμένα κορίτσια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα κορη του βορια και του δεληβορια.........λιακουμμμμμμμμμμμμμμ![]()
![]()