sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
billy θα σε παρω για μαρτυρα να δουμε μου ανοιγουν η δεν μου ανοιγουν ;)
καλημερα κουκλαρες
ποτε ευκαιρεις;;τοτε μια μερα να με παρεις να παμε μαζι να με περπατησεις κιολας να μαθω 5 πραγματακια
Καλά, ρε τύπε! Εχω πάθει με την πάρτι σου. Πρέπει να είσαι παιδαράς, αφού γαμας τσάμπα. Μάγκες οι γκόμενες που μετρανε, δεν παρακαλάνε κανέναν από εμάς. Οι σαβούρες σε χουφτώνουν μόλις μπεις μέσα. Νομίζω!!!εμενα τυπε μου με πληρωνουν να της πηδηξω!!
εδω ρε τυπε ο αλλος μολις τον δουν απο το ματακι σκιζονται να του ανοιξουν και μετα του κανουν κολοτουμπες, εγω να μην πηδαω τζαμπα;Καλά, ρε τύπε! Εχω πάθει με την πάρτι σου. Πρέπει να είσαι παιδαράς, αφού γαμας τσάμπα. Μάγκες οι γκόμενες που μετρανε, δεν παρακαλάνε κανέναν από εμάς. Οι σαβούρες σε χουφτώνουν μόλις μπεις μέσα. Νομίζω!!!
εδω ρε τυπε ο αλλος μολις τον δουν απο το ματακι σκιζονται να του ανοιξουν και μετα του κανουν κολοτουμπες, εγω να μην πηδαω τζαμπα;
Καυλιαρικο εσυ!!!!!!!καλησπέρα από το ομορφο Αγκυρας..σας περιμενω....
Ετσι ντυμενη θα μας υποδεχτεις σημερα????
Καυλιαρικο εσυ!!!!!!!
μαλλον εχεις ενα θεματακι με την παρτι μου και εισαι ολο στην τσιτα αλλα προβλημα σου.ειπα οτι αν θελω οχι μονο μου ανοιγουν αλλα κανουν και κολοτουμπες.αλλα επειδη δεν με ενδιαφερει το θεμα δεν την ψαχνω.να διαβαζεις πρωτα καλα και μετα να γραφειςεδω ρε τυπε ο αλλος μολις τον δουν απο το ματακι σκιζονται να του ανοιξουν και μετα του κανουν κολοτουμπες, εγω να μην πηδαω τζαμπα;
καλημερα καυλιαρα μπαρμπι. αν μπορεις δες το pm σου
ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση.! καλημεραΘα το δει και θα σου απαντησει, να εισαι σιγουρος !!!
Καλημερα !!!
ευχαριστω πολυ για την διευκρινηση.! καλημερα