You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε είδα στο sirina 47. Τα τσιμπούκια σου είναι για σεμινάριο. Ο κώλος σου είναι πολύ δουλεμένος. Είναι που δεν τον δίνεις!
ποτε δεν το επαιξα μυξοπαρθενα. με το αναλογο αντιτιμο το δινω μωρο μου.ποτε όμως με 30 ευρω οκ..
ποτε δεν το επαιξα μυξοπαρθενα. με το αναλογο αντιτιμο το δινω μωρο μου.ποτε όμως με 30 ευρω οκ..
Ναι, αλλα δεν μας λες, πιο ειναι το αντιτιμο ???
Ναι, αλλα δεν μας λες, πιο ειναι το αντιτιμο ???
φωνη βοωντος εν τη ερημω....
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.252
φωνη βοωντος εν τη ερημω....
Καλε τι ανωτατου επιπεδου πορνοσταρ εισαι; Καλημερα σε ολους
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.252
μαριανακι καλημερα.... σε θυμαμαι πριν απο κανα χρονο ειχα ερθει αγκυρας και ειχαμε περασει τελεια ησουν πολυ τουρμπο .... τα ειχα παιξει τοτε/... να δουμε ποτε θα καταφερω να ερθω παλι!!!
Νασε καλα μωρο αλλα για να περασες τοσο καλα θα περασα και εγω επισης καλα :
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=9877.0;attach=524926;image[/img[/URL]]
[/quote]
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.252
φυσικα καλη μου...ανωτατου επιπεδου... καλημέρα ....
Μη σου πω και ανωτατου βιομηχανικης :-* :-*
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.252
Αχ! ρε ΑΓΚΥΡΑΣ!! με της κούκλες που έχεις .Αστέρια μου!!!
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.252
Και για να μην ξεχνιομαστε τωρα εργαζεται η μπαρμπι και μετα τις5 η βικουλα φιλια πολλα :-*
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
στο τσιμπουκι ολα τ λεφτα το κοριτσι.στο αγκυρας ομως δεν κανεις ακαποτο τσιμπουκι γιατι?Σε είδα στο sirina 47. Τα τσιμπούκια σου είναι για σεμινάριο. Ο κώλος σου είναι πολύ δουλεμένος. Είναι που δεν τον δίνεις!
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.252
[quote author=Mariannaki Agyras link=topic=9877.msg4982152#msg4982152 date=1384688682]
Και για να μην ξεχνιομαστε τωρα εργαζεται η μπαρμπι και μετα τις5 η βικουλα φιλια πολλα :-*
[/quote]
Συγνωμη αλαγη . Για σημερα και το βραδυ θα εργαζεται η μπαρμπι και οχι η βικη.........
[/quote]
Συγνωμη αλαγη . Για σημερα και το βραδυ θα εργαζεται η μπαρμπι και οχι η βικη.........
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
μου αρεσει να πηδιέμαι ..αλλα αυτος ηταν μουγκος χαχαχ.φυσηκα η μουνα και λιγο ποιο γεματουλα εκει..αλλα οκ.. :-* :-* :-* :-*
εκπληκτικό τσιμπούκι , φοβερές χειλάρες ... ο τύπος που σε γάμησε Αλβανός ήταν ;;; Η παρτούζα με τον αρκούδο όλα τα λεφτά , πολύ cult
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
αυτον δικε μου τον τσιμπουκωσε ακαποτα στο αγγυρας μονο καποτα κανει πιπες το μωροεκπληκτικό τσιμπούκι , φοβερές χειλάρες ... ο τύπος που σε γάμησε Αλβανός ήταν ;;; Η παρτούζα με τον αρκούδο όλα τα λεφτά , πολύ cult
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
αυτον δικε μου τον τσιμπουκωσε ακαποτα στο αγγυρας μονο καποτα κανει πιπες το μωρο
ήσουν μπροστά τύπε όταν τον τσιμπούκωσε ??
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.252
στο τσιμπουκι ολα τ λεφτα το κοριτσι.στο αγκυρας ομως δεν κανεις ακαποτο τσιμπουκι γιατι?
Βρε μωρο τι συγκρινεις τωρα την ταινια με την δουλεια .Εδω εχει να κανει με αγνωστος εκει κανουν ολοι τις εξετασεις τους .Επειτα τα (εσοδα) σαφως δεν ειναι 30 ερω . Και το μαγαζι σαν τροπο εργασιας αποφευγει τα ελευθερα γενικως........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K