You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Εχεις καμμια άποψη για το προγραμμά σου την εβδομάδα που έρχεται? Παιζει καμμια μέρα πρωί?ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ...ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑΣ.....ΘΑ ΣΑς ΠΕΡΙΜΕΝΩ.... :-* :-* :-*
Μοναχα κυριακη πρωι δουλευω... :-* :-* :-*Εχεις καμμια άποψη για το προγραμμά σου την εβδομάδα που έρχεται? Παιζει καμμια μέρα πρωί?
θΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ ΒΡΕ ΣΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΑς ΠΑς ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΠΡΕΠΗ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕς ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙς ΕΙΔΕς ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΩ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕς.τΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑς ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟ ΗΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΜΑς ΔΙΑΒΑΖΕΙς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑς.............
Σοβαρά τύπε? Πέφτω από τα σύννεφα.............φιλε πρωην αγορακι ειναι απλα στο λεω για να ξερεισ το μονοπατι που περπατασ
Σοβαρά τύπε? Πέφτω από τα σύννεφα.............
και εγω μαζι σου
Κάνουμε λίγο πλακίτσα........και εγω μαζι σου
:-* :-* :-* :-* :-* :-*Κάνουμε λίγο πλακίτσα........
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
Η στελλα η αλλιως ατζι και τελευταιως ως αγνη δουλευει σε καποια στουντιο αλλα δεν ξερω ακριβως που. Παντως με το ονομα αγνη θα την βρεις. Πραγματι πολυ καλη η αγνη :-*
Oπως τα αναφερω πιο πανω αυτα ισχυουν για την στελλα
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Φιλαράκο! η Στελλα.{αγνη} Δούλευε Αγκύρας! πριν 10 χρόνια. Ψάξε κάπου θα την βρεις. Αλλά γιατη αφού έχει τόσες κούκλες στο Αγκύρας? Ολλες ΑΣΤΕΡΙΑ! τώρα γούστα είναι αυτά.Oπως τα αναφερω πιο πανω αυτα ισχυουν για την στελλα
pironomos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
εχείς δικιο ειδικα η barbie είναι ολα τα λεφτα,κορμαρα,χαμογελαστη και αρκετα ομορφη .θελεις να το κοιτας ωρες αυτο το κοριτσι εχει κατι ξεχωριστο που την κάνει διαφορετική απο όλες τις αλλες στην πιατσα..Φιλαράκο! η Στελλα.{αγνη} Δούλευε Αγκύρας! πριν 10 χρόνια. Ψάξε κάπου θα την βρεις. Αλλά γιατη αφού έχει τόσες κούκλες στο Αγκύρας? Ολλες ΑΣΤΕΡΙΑ! τώρα γούστα είναι αυτά.
:-* :-* :-*εχείς δικιο ειδικα η barbie είναι ολα τα λεφτα,κορμαρα,χαμογελαστη και αρκετα ομορφη .θελεις να το κοιτας ωρες αυτο το κοριτσι εχει κατι ξεχωριστο που την κάνει διαφορετική απο όλες τις αλλες στην πιατσα..
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
καλημερα μωρακια μου.... σημερα και αυριο ειμαι απογευμα μετα τις 5..θα σας περιμενω.. ;) για να σας απολαυσω οπως το γλειφιτζουρι μου...
μην ακούς κανέναν , είσαι όαση ... τσιμπουκάκι γλειφιτζουράκι Έλσα ??
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
αχ αυτη η γλωσσα σουκαλημερα μωρακια μου.... σημερα και αυριο ειμαι απογευμα μετα τις 5..θα σας περιμενω.. ;) για να σας απολαυσω οπως το γλειφιτζουρι μου...
:-* :-* :-*αχ αυτη η γλωσσα σου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K