ζουζουνακια μου καλο βραδυ....ραντεβου παλι το σαββατοκυριακο.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ζουζουνακια μου καλο βραδυ....ραντεβου παλι το σαββατοκυριακο.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πες μου αν φταίω εγώ τώρα που ζηλεύω τον τύπο........αχ αχ αχ σας περιμενω απο τωρα μεχρη τις 12.....
καλημερα μπαρμπι
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
την εχεις παρει τυπε?φιλε πρωην αγορακι ειναι απλα στο λεω για να ξερεισ το μονοπατι που περπατασ
bourdeliaris1a
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε πρωην αγορακι ειναι απλα στο λεω για να ξερεισ το μονοπατι που περπατασ
bourdeliaris1a
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
την εχεις παρει τυπε?
οχι δεν ειμαι φαν του ειδουσ
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
:S :S :S :Sοχι δεν ειμαι φαν του ειδουσ
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ........ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΦΑΝ.....ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΓΝΩΜΗ...... :-*οχι δεν ειμαι φαν του ειδουσ
Συνημμένα
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Εσύ τη είδους φαν είσαι? Του κωλου? Όταν γαμησης τέτοιο μουνακι, τότε μίλα εάν είσαι φαν!οχι δεν ειμαι φαν του ειδουσ
Εσύ τη είδους φαν είσαι? Του κωλου? Όταν γαμησης τέτοιο μουνακι, τότε μίλα εάν είσαι φαν!
Μωρο μου εσυ.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Με απογειωσες.Εισαι μεγαλη καυλα.ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ........ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΦΑΝ.....ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΑΛΑΖΟΥΝ ΓΝΩΜΗ...... :-*
bourdeliaris1a
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εσύ τη είδους φαν είσαι? Του κωλου? Όταν γαμησης τέτοιο μουνακι, τότε μίλα εάν είσαι φαν!
αυτο που εχει η "κοπελια" δεν ειναι μουνακι αλλα κομενα αρχιδια επειδη εσυ εισαι πουστησ δεν σημαινει πωσ ειμαστε και εμεισ
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Με απογειωσες.Εισαι μεγαλη καυλα.
αυτο που εχει η "κοπελια" δεν ειναι μουνακι αλλα κομενα αρχιδια επειδη εσυ εισαι πουστησ δεν σημαινει πωσ ειμαστε και εμεισ
θΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ ΒΡΕ ΣΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΑς ΠΑς ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΠΡΕΠΗ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕς ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙς ΕΙΔΕς ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΩ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕς.τΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑς ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟ ΗΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΜΑς ΔΙΑΒΑΖΕΙς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑς.............
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Φίλε άντε να σου εξηγώ τώρα, για το ΜΟΥΝΑΚΙ! που είναι από αρχιδια. Πρέπει να είσαι πολύ κομπλεξικός. Και μετά εάν είμαι πουστης? δικό μου θέμα. Πάντως δεν είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ! σαν εσένα.αυτο που εχει η "κοπελια" δεν ειναι μουνακι αλλα κομενα αρχιδια επειδη εσυ εισαι πουστησ δεν σημαινει πωσ ειμαστε και εμεισ
bourdeliaris1a
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ ΒΡΕ ΣΥ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΜΑς ΠΑς ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΠΡΕΠΗ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕς ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙς ΕΙΔΕς ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΩ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕς.τΩΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑς ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟ ΗΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΜΑς ΔΙΑΒΑΖΕΙς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑς.............
σου ζηταω συγγνωμη δεν ηθελα να σε προσβαλω οι επιλογεσ του καθενοσ ειναι σεβαστεσ ο αλλος ο μαλακασ ηταν επιθετικοσ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K