Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αισθάνομαι πολύ τυχερός και ευχαριστημένος που μπήκα αυτή την ώρα στο σάϊτ και είδα να είναι on line η γλυκειά Μαριάννα

Καλημέρα γλυκιά Μαριάννα

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

καλημέρα και σε όλη την παρέα

Καλημερα γλυκε μου φαρκελι και εγω αισθανομαι τυχερη που σε εχω γνωρισει και ξερω τι υπεροχος ανθρωπος εισαι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Θελω επισης να καλημερισω την μαγαλη μου αδυναμια (μαρουλια) τον αγαπημενο φαρκελι και ολα τα παιδια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλημέρα μεγάλη μου αδυναμία!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Αφού είσαι καλύτερα από οποιαδήποτε προηγούμενη φορά, αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σιγουρα με καθαρο μυαλο ολα λυνονται Καλημερα φιλε Φαρκελι

Καλημέρα φίλε Γιοργος

Τι καιρό έχει στα ..."βόρεια" ???

Εδώ στην Αθήνα είναι σαν καλοκαίρι, ...αλλά βλέπω την ωραία ημέρα από το παράθυρο του γραφείου

και σήμερα δουλειά  :headbang: :headbang: :headbang:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
          Καλημερα γλυκε μου φαρκελι και εγω αισθανομαι τυχερη που σε εχω γνωρισει και ξερω τι υπεροχος ανθρωπος εισαι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Και σήμερα όμως δουλεύω όπως όλα τα πρωϊνά, ...και εσύ όμως μόνο πρωϊνά είσαι στη δουλειά  ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημέρα φίλε Γιοργος

Τι καιρό έχει στα ..."βόρεια" ???

Εδώ στην Αθήνα είναι σαν καλοκαίρι, ...αλλά βλέπω την ωραία ημέρα από το παράθυρο του γραφείου

και σήμερα δουλειά  :headbang: :headbang: :headbang:
Ημερα ηλιολουστη αρχισαν να εμφανιζονται συνεφα, τωρα τι θα γινη δεν ξερω,και εγω δουλεια οπως και αυριο :headbang: :headbang: :headbang:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Παρομοίως!!! Είχες αρκετό καιρό να δώσεις σημεία ζωής και είχα ανησυχήσει.

Επισκέπτης
Παρομοίως!!! Είχες αρκετό καιρό να δώσεις σημεία ζωής και είχα ανησυχήσει.

Μην ανησυχεις καλε μου και στις αλλες (διαστασεις)  :2funny: :2funny: :2funny:οταν βρισκομαιπαντα σε σκεφτομαι. Και μην ξεχνας κακο σκυλι ψοφο δεν εχει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λόγω δουλειάς, αναγκάζομαι να αποχωρήσω

Χαιρετώ την παρέα ...προς το παρόν

:grouphug:

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Φιλακια σε ολους καλο σαββατοκυριακο. Φιλι φιλια φιλια πολλα σε σενα μωρακι μου ατελειωτε ερωτα μαρουλια  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
        Μην ανησυχεις καλε μου και στις αλλες (διαστασεις)  :2funny: :2funny: :2funny:οταν βρισκομαιπαντα σε σκεφτομαι. Και μην ξεχνας κακο σκυλι ψοφο δεν εχει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιές άλλες "διαστάσεις" εννοείς καρδιά μου;; Και εγώ σε σκέφτομαι και ελπίζω να είσαι πάντα καλά σε όποια διάσταση και αν είσαι!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλό σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα και πολλά φιλιά  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* στην αγαπημένη μου!!!

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στα κοριτσια και απο εμας :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

alani_

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα στην γλυκιά και σέξυ μαριάννα
τι κάνεις? :)

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
ΜΑριανακι καλησπέρα μωρό μου !!! Πότε θα βάλετε καμιά καινουρια φωτό???

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.605
Πόντοι
22.785
εχουνεβαλικενουργιεσστοδιαμερισμα :headbang: :headbang:

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλουσ. Μήπως ξέρετε το πρόγραμμα και τις βάρδιες του Αγκύρας 1? Ευχαριστώ πολύ και καλό Σ/Κ σε όλους!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μαριαννα καλησπερα που εισαι καλα εισαι?

zyklon

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπορει να φας φαπα?????
εκτος απο την τεραστια εμπιρια της ......το τερασιο ταριχευμενο καυλι της το χρησιμοποιει?

Παλιά καταχώριση άλλα γαμήθηκα στο γέλιο! το τεράστιο ταριχευμένο καυλί της
:2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom