1. Βρε Hotyanακο, cd σημαίνει για όλο ("σχεδόν") τον κόσμο (που ασχολείται με τον έρωτα) crossdresser. Σημείωσα ("σχεδόν") γιατί όπως προκύπτει για εσένα σημαίνει κάτι άλλο. Οπότε ευχαρίστως και με ενδιαφέρον να διαβάσω την διευκρίνιση/ερμηνεία που δίνεις εσύ. Θεωρώ, ότι δεν προκύπτει ζήτημα προσβολής γιατί ούτως ή άλλως έχω σημειώσει ξεκάθαρα τις απόψεις μου ότι
δέχομαι και υπερασπίζομαι το δικαίωμα του κάθε ατόμου να εκφράζεται ελεύθερα ως προς τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Για αυτές μου τις θέσεις (παλαιότερα) έχεις γράψει για εμένα πολύ καλά λόγια ...και σε ευχαριστώ (πάλι).
2. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι δεν έχω
ποτέ ρωτήσει να μου πείς ή να διευκρινίσεις προσωπικά σου στοιχεία ή σεξουαλικές προτιμήσεις, αλλά το ακριβώς αντίθετο έχεις κάνει εσύ. Είτε μέσω πμ, είτε στη δημόσια συζήτηση του φόρουμ. ...σε παρακαλώ υπαναχώρησε, ειδικά σε αυτό και μην με αναγκάσεις να βάλω στη δημόσια συζήτηση τα πμ που μου έχεις στείλει.
3. Αν για εσένα οι συζητήσεις μου είναι
"γενικές,θεωρητικο-αόριστες, ψαρευτικές και ασαφείς" αυτή την χρονική στιγμή, τότε λάβε υπόψη σου ότι δεν είναι για άλλους, όπως εξάλλου δεν ήταν και για εσένα πριν από λίγο καιρό. Μακάρι να ήταν καλές οι συζητήσεις μου για εσένα και τώρα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθες "ξαφνικά". Θα ήταν σωστό και χρήσιμο να έδινες ελάχιστες διευκρινίσεις πάνω σε αυτό.
4. Τα στατιστικά είναι λειτουργία του φόρουμ και δεν το αντιλαμβάνομαι ως φακέλωμα (όπως εξάλλου, θεωρώ ότι δεν το αντιλαμβάνονται ως φακέλωμα οι υπεύθυνοι του σάϊτ) Γνωρίζεις πολύ καλά αυτή την άποψη μου από πμ που σου έστειλα για την ενέργεια που έκανες εσύ να κοιτάξεις τα δικά μου στατιστικά (δηλαδή δεν το θεώρησα φακέλωμα αυτό που έκανες). Τα στατιστικά (κατα την ταπεινή μου γνώμη) είναι χρήσιμη λειτουργία του φόρουμ γιατί "γνωρίζουμε" το εικονικό άτομο που παρουσιάζεται με ένα ψευδώνυμο, στο σύνολο του.
5. Κριτική για στούντιο δεν κάνω γιατί απλά δεν πηγαίνω. Σε οίκους ανοχής κάνω κριτική, επειδή πηγαίνω. Αυτό δεν είναι το σωστό ???
6. Είναι
καλό "βήμα" να ζητάς συγγνώμη από άτομα (όπως η Εύα και η Μαριάννα) που απλά θέλουν να κάνουν την δουλειά τους.
Πολύ καλύτερο, είναι να διαβάζεις το θέμα που αφορά την Εύα και την Μαριάννα (πρωτίστως), ώστε να γνωρίζεις τι είναι αυτό που πιθανόν τους αρέσει ως καλοπροαίρετο καλαμπούρι. Εγώ συνηθίζω να στέλνω, πρώτα σε πμ το αστείο που θέλω να κάνω σε κάποιον και στην συνέχεια (με την έγκριση του) το δημοσιεύω στο φόρουμ. Έτσι δεν είναι το σωστό???
Επίσης, δεν είναι καλό να γράφεις για κάποιον, το οτιδήποτε, ειδικά στην περίπτωση που δεν έχει την δυνατότητα να σου απαντήσει μέσω του φόρουμ. Εκτός και αν δεν γνωρίζεις ότι η Εύα δεν έχει πλέον σύνδεση Ιντερνετ, ...οπότε (πάλι) δική σου είναι η ευθύνη.
Ειλικρινά, εύχομαι να μην σε έχει παρεξηγήσει η Εύα (καθώς και η Μαριάννα) και να μην αντιλήφθηκαν ως προσβλητικό το ποστ σου. Μπερδεύεις όμως τα
με τις
και μας μπερδεύεις όλους γενικώς
Συνεχίζω (προς το παρόν) να σκέφτομαι ότι μπορούμε να κάνουμε καλύτερες παραθέσεις και "αντιπαραθέσεις" ...
ναι?