ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
xilnik σεμνα γιατι οι ρουφιανοι ειναι κοντα.κομμαντο γερα,η αγκυρας ειναι κοντα
xilnik σεμνα γιατι οι ρουφιανοι ειναι κοντα.κομμαντο γερα,η αγκυρας ειναι κοντα
Πιστεψε με δεν ειχα καμμια αμφιβολια γι αυτο. Ισα ισα πρεπει να εχεις master σε αυτον τον τομεα οπως και εγω στον δικο μου βεβαια. ;) ;) ;) ;) ;)
Μην εισαι κουτος χειριζομαι τα μικροφωνα αψογα
xilnik σεμνα γιατι οι ρουφιανοι ειναι κοντα.
Mε φωναξε κανεις????
Τι κανεις φανταστικο αγορι??????????????????????????????????????????????
Τι κανεις φανταστικο αγορι??????????????????????????????????????????????
Γιατι κρυβουμε τιποτα απο κανεναν και δεν το πηρα χαμπαρι?Αχ μην τα λες ολα καρδια μου
Κατα φωνην. Ειδες που σου ειπα οτι οι ρουφιανοι ειναι κοντα φιλε xilnik? Ουτε την φραση μου δεν προλαβα να τελειωσω γαμωτο.Mε φωναξε κανεις????
Ωχ! Με τις πουτανες τις αμυγδαλες ρε φιλαρακι. Οταν με χτυπανε και μενα 40αρια βαραω. Περαστικα ρε συ.Σπιτι με πυρετο...Με χτυπησαν οι αμυγδαλες τωρα στα γεραματα..
Σπιτι με πυρετο...Με χτυπησαν οι αμυγδαλες τωρα στα γεραματα..
Ωχ! Με τις πουτανες τις αμυγδαλες ρε φιλαρακι. Οταν με χτυπανε και μενα 40αρια βαραω. Περαστικα ρε συ.
εμένα δεν μου μιλάς ?? :'( :'( :'( στο λαγουδάκι σου ?? :'( :'( :'(Αχ μωρο μου εσενα Βεντουζες θα σου κανω αμα σε πιασουν η αμυγδαλες
εμένα δεν μου μιλάς ?? :'( :'( :'( στο λαγουδάκι σου ?? :'( :'( :'(
νιάου, νιάου, ;) ;) ;)
Αχ τρελο αγορι που εισαι χαμενο????????
γλυκο μου λαγουδακι με το μεγαλο το Αυτακι
θέλω να με κάνεις στιφάδο !!
Εεεεε ρε διαστροφές που χω ακόμα να διδαχθώ...άκου κρεμμυδάτο!!!Αμαρτωλε παλυ κρεμιδατο θελεις να το κανουμε :
Αχ μωρακι μου μην λες τετοια και μας ακουει ο ρουφιανος ο altec και θα με δωσει στεγνα και θα τις αρπαξω το βραδυ.Αχ μωρο μου εσενα Βεντουζες θα σου κανω αμα σε πιασουν η αμυγδαλες
Αμαρτωλε παλυ κρεμιδατο θελεις να το κανουμε ???????? δεν με λυπασε να κλαιω σαν την Μαρθα Βουρτση στην ταινια ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΗ