ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Μπορω να κανω τον διαπλο του Δελτα με την βαρκα μου κοριτσι?Ναι ειναι το δελτα του νειλου
Μπορω να κανω τον διαπλο του Δελτα με την βαρκα μου κοριτσι?Ναι ειναι το δελτα του νειλου
Έτσι είμαι εγώ, ξεφεύγω καπου κάπου, αν και η ζωγραφική έχει σχέση με τη γεωμετρία και τα χρώματα βεβαίως, βεβαίως!!Μαρούλια έχεις ξεφύγει.
Από τον Μονέ βρέθηκες στον Λομπατσέφσκι......
Δεν ειμαι αφεντης καλο μου
καινουργιος τραγουδιστης ειναι αυτος Μαρουλια μοθ??????
Μπορω να κανω τον διαπλο του Δελτα με την βαρκα μου κοριτσι?
Με την κουβεντα που ανοιξαμε και τις φωτο που εβαλε το κοριτσι ακομα ανερχομενο τον βλεπεις εσυ? Ειναι ηδη στην κορυφη.Ναι, Ευάκι, κανουργιος και ανερχόμενος!!!!!!
εγω δουλεια και βαρεμαρα...Καλα μωρο μου ειχα παει μεχρι τα Καλαβρυτα στην Ζαχλωρου και ξεκουρασα το κορμι μου το φιδισιο
Εσυ ???????
Και οχι τιποτε αλλο αλλα τετοια ωρα και εδω που ειμαι να βρω τροπο να τον κατεβασω... απο την κορυφη.Με την κουβεντα που ανοιξαμε και τις φωτο που εβαλε το κοριτσι ακομα ανερχομενο τον βλεπεις εσυ? Ειναι ηδη στην κορυφη.
Αστο γιατι εχω χαλια φωνη. Μπορω ομως να σου κραταω το "μικροφωνο" και να "τραγουδας" εσυ αν θες μωρο μου. ;) ;) ;) ;) ;)Αχ εσυ εσυ μπορεις να τον κανεις ανετα αρκει και μονο να μου τραγουδας ενα τραγουδακι της θεας μου ξερεις εσυ........... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εσυ φιλαρακι δεν χριαζεται να μιλησεις. Μιλαει το nick σου απο μονο του. Τα ακατανομαστα λεγονται εδω μεσα.εγω δεν λεω τιποτα... απλα παρακωλουθω !
Αστο γιατι εχω χαλια φωνη. Μπορω ομως να σου κραταω το "μικροφωνο" και να "τραγουδας" εσυ αν θες μωρο μου. ;) ;) ;) ;) ;)
εγω δουλεια και βαρεμαρα...
περασες απο τα μερη μου δηλαδη????
ηταν και η Μαριαννα μαζι σου????
Πολυ ευχαριστως να μου το κρατας και εγω να σου τραγουδω τα [τρελαινομαι μια παγωνω μια ζεσταινομαιαιαιαι]
Ναι αλλα οχι πολυ κοντα το στομα στο "μικροφωνο" μην εχουμε ατυχηματα. Ενταξει?
Πολυ ευχαριστως να μου το κρατας και εγω να σου τραγουδω τα [τρελαινομαι μια παγωνω μια ζεσταινομαιαιαιαι]
Μην εισαι κουτος χειριζομαι τα μικροφωνα αψογα
Πιστεψε με δεν ειχα καμμια αμφιβολια γι αυτο. Ισα ισα πρεπει να εχεις master σε αυτον τον τομεα οπως και εγω στον δικο μου βεβαια. ;) ;) ;) ;) ;)
Μην εισαι κουτος χειριζομαι τα μικροφωνα αψογα