Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μαρούλια έχεις ξεφύγει.
Από τον Μονέ βρέθηκες στον Λομπατσέφσκι......
Έτσι είμαι εγώ, ξεφεύγω καπου κάπου, αν και η ζωγραφική έχει σχέση με τη γεωμετρία και τα χρώματα βεβαίως, βεβαίως!!  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Μπορω να κανω τον διαπλο του Δελτα με την βαρκα μου κοριτσι?  :grin: :grin: :grin:

Αχ εσυ εσυ μπορεις να τον κανεις ανετα αρκει και μονο να μου τραγουδας ενα τραγουδακι της θεας μου ξερεις εσυ........... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
Καλα μωρο μου ειχα παει μεχρι τα Καλαβρυτα στην Ζαχλωρου και ξεκουρασα το κορμι μου το φιδισιο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ ???????
εγω δουλεια και βαρεμαρα...
περασες απο τα μερη μου δηλαδη????
ηταν και η Μαριαννα μαζι σου????

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Με την κουβεντα που ανοιξαμε και τις φωτο που εβαλε το κοριτσι ακομα ανερχομενο τον βλεπεις εσυ? Ειναι ηδη στην κορυφη.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και οχι τιποτε αλλο αλλα τετοια ωρα και εδω που ειμαι να βρω τροπο να τον κατεβασω... απο την κορυφη. :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

akatanomastos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
1
εγω δεν λεω τιποτα... απλα παρακωλουθω ! :think:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
       Αχ εσυ εσυ μπορεις να τον κανεις ανετα αρκει και μονο να μου τραγουδας ενα τραγουδακι της θεας μου ξερεις εσυ........... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αστο γιατι εχω χαλια φωνη. Μπορω ομως να σου κραταω το "μικροφωνο" και να "τραγουδας" εσυ αν θες μωρο μου.  ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Αστο γιατι εχω χαλια φωνη. Μπορω ομως να σου κραταω το "μικροφωνο" και να "τραγουδας" εσυ αν θες μωρο μου.  ;) ;) ;) ;) ;)

Πολυ ευχαριστως να μου το κρατας και εγω να σου τραγουδω τα [τρελαινομαι μια παγωνω μια ζεσταινομαιαιαιαι] :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
εγω δουλεια και βαρεμαρα...
περασες απο τα μερη μου δηλαδη????
ηταν και η Μαριαννα μαζι σου????

Τι να κανω μωρο μου γλυκο ???? ειπα να παω να ξεκουρασω το κορμι μου  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
αλλα το κουλο ηταν οτι δεν λειτουργουσε το τρενακι του οδοντοτου  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945

Πολυ ευχαριστως να μου το κρατας και εγω να σου τραγουδω τα [τρελαινομαι μια παγωνω μια ζεσταινομαιαιαιαι] :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ναι αλλα οχι πολυ κοντα το στομα στο "μικροφωνο" μην εχουμε ατυχηματα. Ενταξει?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ναι αλλα οχι πολυ κοντα το στομα στο "μικροφωνο" μην εχουμε ατυχηματα. Ενταξει?  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Να της παρεις χειλοφωνο μωρο μου σαν της ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΜΑΣ  και θα δεις τραγουδι και χορο που και η Μπεζαντακου θα αφρησει απ το κακο της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
κομμαντο γερα,η αγκυρας ειναι κοντα :rockon: :cheesy:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945

Μην εισαι κουτος χειριζομαι τα μικροφωνα αψογα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πιστεψε με δεν ειχα καμμια αμφιβολια γι αυτο. Ισα ισα πρεπει να εχεις master σε αυτον τον τομεα οπως και εγω στον δικο μου βεβαια. ;)  ;) ;) ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom