Απο τα φυλα μονο η και την ριζα
Δύσκολη ερώτηση για μια φυσική ξανθιά!!!
Απο τα φυλα μονο η και την ριζα
Kαλησπερα γλυκε μου μαρουλια. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπερα και σε ολη την παρεα. Καλησπερα ξανθια μα τιποτα δεν καταλαβαινεις πια?
Kαλησπερα γλυκε μου μαρουλια. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπερα και σε ολη την παρεα. Καλησπερα ξανθια μα τιποτα δεν καταλαβαινεις πια?
Καλησπερα Μαριαννα καλα εισαι :-* :-* :-* :-* :-*η ξανθια αλαζη βαφη για να μην τα ακουη ολα για τις ξανθεςKαλησπερα γλυκε μου μαρουλια. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπερα και σε ολη την παρεα. Καλησπερα ξανθια μα τιποτα δεν καταλαβαινεις πια?
Καλησπερα Μαριαννα καλα εισαι :-* :-* :-* :-* :-*η ξανθια αλαζη βαφη για να μην τα ακουη ολα για τις ξανθες
Ενω εσυ που πιανεις πουλια στον αερα και καμαρωνεις σαν γυφτηκο σκερπανη γιατη δεν απαντησες???????????????????????????
Καμπια
Ενω εσυ που πιανεις πουλια στον αερα και καμαρωνεις σαν γυφτηκο σκερπανη γιατη δεν απαντησες???????????????????????????
Καμπια
Δύσκολη ερώτηση για μια φυσική ξανθιά!!!
Καλησπέρα Μαριάννα-Κλειώ-Βέφα κτλ κτλ. Είσαι καλά;;;
Ξανθιά τι είναι το σκερπάνι;;; Από ο,τι φαίνεται πάλι δεν έπιασε καλά η βαφή!!!!
Κουκλάκια μου Καλησπέρα !!! Τι κάνετε???
Καλα μεγαλε Αντωνιε .
Εχεις δικιο Μαρουλοκαμενε μου
Και σου ευχωμε ολοψηχα ξανθια να μην σου ξανα κατση ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Μισο λεπτο περνω τηλεφωνο τον Μπαμπινιοτη να μου πει και σε περνω στο καπακι
Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.
Αλλά ποιός στην εποχή μας προτιμάει ξανθιές όταν υπάρχουν γαλαζοαίματες και μάλιστα πανέμορφες μελαχρινές!!!
Ακόμα και ο ερωτήλος γάλλος σεφ, που φαντάζομαι οτι θα μυρίζει από 12 χιλιόμετρα μακρια σκόρδο, τό 'χει καταλάβει!!!
Δε θα χρειαστεί!!! Σκερπάνι=κούτσουρο=ξανθιά