Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

[size=20pt]Deja-vu.............[/size]

Φίλε Amjik μετά από συνεχόμενες πτήσεις καλό δεν θα ήταν λίγο να ξεκουράσεις το ταλαιπωρημένο σου κορμί, δεδομένου ότι πιθανόν να πετάξουμε Γαλλία ???

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Καλησπερα στισ γυναικαρες του thread και στα παιδια που τους κρατανε παρεα. :rockon: :rockon: :rockon:
Τι εκανα εγω μωρη μουχριτσα? :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φίλε Φαρκέλι μην με κάνεις να γελάσω κι άλλο απόψε!!! Το έρχεται μεταφράζεται ως come αλλά ακούγεται και ως cum!!! Οπότε η πρόταση "Αν έρχεται η Έλλη" έχει διφορούμενη σημασία στο αγγλικά. Ελπίζω να μη χρειαστεί να σου εξηγήσω!!! 

Μα γιατί έχεις τόσο προσκοληθεί σε "Έλλη" ???

"Τι έκανε στο φίλο μου η μάγγισα που δεν μπορεί να την ξεχάσει ενώ έχουν περάσει τόσα χρόνια ???"

Όταν σημείωσα το προφίλ δεν είχα στο μυαλό μου κάποια Έλλη είτε που έρχεται είτε που πηδ...ται

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μα γιατί έχεις τόσο προσκοληθεί σε "Έλλη" ???

"Τι έκανε στο φίλο μου η μάγγισα που δεν μπορεί να την ξεχάσει ενώ έχουν περάσει τόσα χρόνια ???"

Όταν σημείωσα το προφίλ δεν είχα στο μυαλό μου κάποια Έλλη είτε που έρχεται είτε που πηδ...ται

Φίλε και κοντινέ συνάδελφε Φαρκέλι, μην προσπαθήσεις να συνδέσεις το υποτιθέμενο χιούμορ που κάνω με τι έχεις ή είχες στο μυαλό σου όταν έφτιαχνες το προφίλ σου.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε ευακι ρωτησα κατι νωριτερα αλλα ελειπες..παραθετω παλι την ερωτηση μου...
τι ωρα το κλεινετε το γαμαζακι σας εκει?και περασα χθες το βραδυ κατα τις 3 να σας δω και βρηκα λουκετα στην πορτα?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
ρε ευακι ρωτησα κατι νωριτερα αλλα ελειπες..παραθετω παλι την ερωτηση μου...
τι ωρα το κλεινετε το γαμαζακι σας εκει?και περασα χθες το βραδυ κατα τις 3 να σας δω και βρηκα λουκετα στην πορτα?

Ματακια μου ποιος σου ειπαι εσενα οτι το (Γ)Μαγαζακι μας ειναι μεχρι της 3.00???????????
Εμεις ειμαστε μεχρι της 12.00 το πολυ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και Λουκετο δεν εχουμε μιπως μπερδευτικες με αλλο Γαμοκαταστημα???????? :think: :think:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ματακια μου ποιος σου ειπαι εσενα οτι το (Γ)Μαγαζακι μας ειναι μεχρι της 3.00???????????
Εμεις ειμαστε μεχρι της 12.00 το πολυ ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και Λουκετο δεν εχουμε μιπως μπερδευτικες με αλλο Γαμοκαταστημα???????? :think: :think:
λουκετο εννοο οτι ηταν κλειστα βρε ζουζου...ευχαριστω για την απαντηση..φιλακια!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπερα στισ γυναικαρες του thread και στα παιδια που τους κρατανε παρεα. :rockon: :rockon: :rockon:
Τι εκανα εγω μωρη μουχριτσα? :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε θυμάσαι τι έκανες παλιοκαρφάρα, βασιλοχουντική ταβανόπρογκα;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μωρακι μου Φαρκελι μου επειδη ξερω οτι εχεις πολυ καλο μουσικο αυτακι  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Σου αφιερωνο αυτο το τραγουδακι ;) ;) ;) ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom