Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΛΙΣΑ (ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1)

Eιμαι μαγος ,ωραιο μου κοριτσι,ειμαι ελαφροισκιωτος.Αν δεν πεις την αληθεια στο Μαρουλια σου ,θα σε κοιμισω και θα τη μαθω.Εκεινη φοβηθηκε.
<<Πως το μαντεψες?>>ψελλισε.
<<Μπρος λεγε!>>

<<Ω! Ειχε ερθει εκτακτως ενας αρχιμαγειρας ,ο κυριος gimnochefix .Απο την στιγμη που εφτασε,εκανε οτι ηθελε μεσα στο σπιτι.Εδινε διαταγες σε ολο το κοσμο,σα να ητανε βασιλιας.Ηταν ενας μεγαλοσωμος ομορφαντρας που δεν ησυχαζε ουτε λεπτο μπροστα στην κουζινα του.
Συνεχεια φωναζε <<γρηγορα φερτε βουτυρο ,αυγα,κρασι>>.και επρεπε να του τα φερνεις στο πι και φι ,τρεχοντας ,ειδαλλως θυμωνε κι ακουγες τον εξαψαλμο.
Σαν τελεινε η μερα ,βαλθηκε να καπνιζει το πουρο  του μπροστα στη πορτα του σπιτιου ,και οπως περνουσα απο μπροστα του μου ειπε καπως ετσι:
<<λοιπον κουκλαρα ,ερχεσαι ισαμε το σταθμο των τρενων να μου δειξεις τον τοπο?>>
εγω σαν χαζη πηγα και μολις φτασαμε ,με εξαναγκασε τοσο γρηγορα  που δεν καταλαβα καλα τι εκανε.και επειτα εφυγε με το τρενο των 8.
<>αυτο ειναι ολο? ρωτησα.
η βασιλισσα τραυλισε:
<<Ω θαρρω πως αυτουνου ειναι η λαχανιξ>>
<<η λαχανιξ?ποια λαχανιξ?>>
<<το κοριτακι μου>>

αυτα φιλε μαρουλια για να μαθεις την αληθεια .νομιζω οτι ειμαι λιγο καλυτερος στη συνταξη απο τη λαιδη.
με αγαπη ,φιλε
GIMNOCHEFIX

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ο ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΛΙΣΑ (ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1)

Eιμαι μαγος ,ωραιο μου κοριτσι,ειμαι ελαφροισκιωτος.Αν δεν πεις την αληθεια στο Μαρουλια σου ,θα σε κοιμισω και θα τη μαθω.Εκεινη φοβηθηκε.
<<Πως το μαντεψες?>>ψελλισε.
<<Μπρος λεγε!>>

<<Ω! Ειχε ερθει εκτακτως ενας αρχιμαγειρας ,ο κυριος gimnochefix .Απο την στιγμη που εφτασε,εκανε οτι ηθελε μεσα στο σπιτι.Εδινε διαταγες σε ολο το κοσμο,σα να ητανε βασιλιας.Ηταν ενας μεγαλοσωμος ομορφαντρας που δεν ησυχαζε ουτε λεπτο μπροστα στην κουζινα του.
Συνεχεια φωναζε <<γρηγορα φερτε βουτυρο ,αυγα,κρασι>>.και επρεπε να του τα φερνεις στο πι και φι ,τρεχοντας ,ειδαλλως θυμωνε κι ακουγες τον εξαψαλμο.
Σαν τελεινε η μερα ,βαλθηκε να καπνιζει το πουρο  του μπροστα στη πορτα του σπιτιου ,και οπως περνουσα απο μπροστα του μου ειπε καπως ετσι:
<<λοιπον κουκλαρα ,ερχεσαι ισαμε το σταθμο των τρενων να μου δειξεις τον τοπο?>>
εγω σαν χαζη πηγα και μολις φτασαμε ,με εξαναγκασε τοσο γρηγορα  που δεν καταλαβα καλα τι εκανε.και επειτα εφυγε με το τρενο των 8.
<>αυτο ειναι ολο? ρωτησα.
η βασιλισσα τραυλισε:
<<Ω θαρρω πως αυτουνου ειναι η λαχανιξ>>
<<η λαχανιξ?ποια λαχανιξ?>>
<<το κοριτακι μου>>

αυτα φιλε μαρουλια για να μαθεις την αληθεια .νομιζω οτι ειμαι λιγο καλυτερος στη συνταξη απο τη λαιδη.
με αγαπη ,φιλε
GIMNOCHEFIX

Με συγχωρείς για την αμετροέπειά μαυ μάγειρα-φιλόλογε, η λέξη τέλεινε τι σημαίνει γιατί δεν την έχω ακουστά;;;

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τελεινε ------τελειωνε  αγαπητε φιλε μαυρουλια.
ειναι μια λεξη που χρησιμοποειται ευρεως(ο νοων νοειτο)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
τελεινε ------τελειωνε  αγαπητε φιλε μαυρουλια.
ειναι μια λεξη που χρησιμοποειται ευρεως(ο νοων νοειτο)

Τελείνω, τελείσα, έχω τελείσει κτλ. Ενδιαφέρον ακούγεται όταν προέρχεται από ένα μάγειρα!!!

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχως φιλε μαρουλια φευγω για δουλεια,σε χαιρετω .
καλη συνεχεια στην κοπελα την ευα.    
πολλα φιλια στη δικια μου βασιλισσα (της καρδιας μου)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλή νύχτα φίλε γυμνέ σεφ. Κανονικά ως σεφ πρέπει να είσαι κατάλληλα ντυμένος γιατί κάνει εφόδους το υγιεινομικό και ρίχνει τσουχτερά πρόστιμα!!!!

Επισκέπτης
Καλησπερα. Καλησπερα απολυτε ερωτα μου ,σου ελειψα καθολου καρδια μου ............. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Καλησπέρα στην όμορφη

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπερα. Καλησπερα απολυτε ερωτα μου ,σου ελειψα καθολου καρδια μου ............. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλησπέρα Μαριάννα και βέβαια μου έλειψες!!! Εδώ είμαι καρδιά μου απλούστατα βρισκόμουνα εκτός γραφείου για ένα μικρό διάστημα!!! Είσαι καλά καρδιά μου;;; :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Καλησπέρα Μαριάννα και βέβαια μου έλειψες!!! Εδώ είμαι καρδιά μου απλούστατα βρισκόμουνα εκτός γραφείου για ένα μικρό διάστημα!!! Είσαι καλά καρδιά μου;;; :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλα αγορι μου,ακομα γραφειο εισαι? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ναι καρδιά μου, μεχρι τις δέκα και μετά  :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: γαιτί έχω πρωινό ωράριο αύριο. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
         Μου κουραζεσαι πολυ μωρο μου και στενοχωριεμαι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δεν κουράζομαι καρδιά μου, μην ανησυχείς καθόλου και μην μου στενοχωριέσαι άδικα!!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τωρα ειμαι στη δουλεια χαλαρα πραγματα σημερα.διαβασε μια δυο σελιδες πριν,βασιλισσα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom