Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οταν σκεφτομαι τη θεα ,στο νου μου ερχεται ενα μπωλ παγωτο βανιλισας ,περιχυμενο με αχνιστη σοκολατα.σε αυτο το μειγμα βλεπω μια οψη τελειοτητας.την βελουδινη σοκολατα πανω στην παγωμενη βανιλια ,το ζεστο και το κρυο,την συνεκτικοτητα και την ρευστοτητα.ανισορροπια και δριμυτητα,ακριβεια. δεν θα ξεχασω ποτε τα μαυρα σου μαλλια ,τα ματια σου που εχουν το χρωμα της θαλασσας και ειναι γεματη χαρη.εισαι η δεκατη μουσα.αχ μαριαννα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Kαλησπερα Ευα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*    και στην  υπολοιποι παρεα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πολλές ξανθιές έχουν έχουν ταλέντο και δίψα για μάθηση, αλλά είσαι το κάτι διαφορετικό. Έχεις μεγάλο ταλέντο..... μα πολύ μεγάλο ταλέντο!!!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  

Ναι το εχω η γυναικα πολυ μεγαλο :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: το στηθος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
οταν σκεφτομαι τη θεα ,στο νου μου ερχεται ενα μπωλ παγωτο βανιλισας ,περιχυμενο με αχνιστη σοκολατα.σε αυτο το μειγμα βλεπω μια οψη τελειοτητας.την βελουδινη σοκολατα πανω στην παγωμενη βανιλια ,το ζεστο και το κρυο,την συνεκτικοτητα και την ρευστοτητα.ανισορροπια και δριμυτητα,ακριβεια. δεν θα ξεχασω ποτε τα μαυρα σου μαλλια ,τα ματια σου που εχουν το χρωμα της θαλασσας και ειναι γεματη χαρη.εισαι η δεκατη μουσα.αχ μαριαννα

Καλε μου ανοιξες την ορεξη ετσι οπως τα λες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ναι φιλε Δημο μονο την ορεξη μηπως ενοεις κατι αλλο δεν ξερω ρωτο :think: :think: :think:

Καλησπερα ομορφε πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* κι απο εμενα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλα εισαι ????????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Ναι μωρακι μου μονο την ορεξη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ετσι μου ερχετε να παω στα Hondos για ενα καλο τσιζμπεργκερ αλλα δεν μου δινει την πιστοτικη του ο Μαρουλιας για να μην παω στα Γκουντης και παρω τιποτα καλυντηκα και μετα μου τα πεταει ενα ενα στα σκουπιδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καρμιρης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ναι μωρακι μου μονο την ορεξη :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ετσι μου ερχετε να παω στα Hondos για ενα καλο τσιζμπεργκερ αλλα δεν μου δινει την πιστοτικη του ο Μαρουλιας για να μην παω στα Γκουντης και παρω τιποτα καλυντηκα και μετα μου τα πεταει ενα ενα στα σκουπιδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καρμιρης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Από τότε που χωρίσαμε ο,τι κερδίζω το δίνω για να ξεπληρώσω τις πιστωτικές!!!
Έχεις το θράσος να μιλάς και από πανω, που άδειαζες τα ράφια στα Goody's σε καθημερινή βάση!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Από τότε που χωρίσαμε ο,τι κερδίζω το δίνω για να ξεπληρώσω τις πιστωτικές!!!
Έχεις το θράσος να μιλάς και από πανω, που άδειαζες τα ράφια στα Goody's σε καθημερινή βάση!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω φταιω παλι για ολα αμαν πια :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Δηλαδη εσυ που αδειζες τα ραφια με τα Ντιζελ τα παντελονια και τα μπλουζακια το ξεχνας?????????????????????????????????????????????????????????????????????
Αλλα βεβαια ετσι εισουν παντα καρμιρης και φραγκοφωνιας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ελπιζω να τα ξαναβρειτε μαρουλια .θελω τη βασιλισσα δικια μου.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
ελπιζω να τα ξαναβρειτε μαρουλια .θελω τη βασιλισσα δικια μου.

Περιορίσου στις γλαφυρές περιγραφές εφάμιλλες αυτών που κάνει η διάσημη φιλόλογος λαίδη Άντζελα και μαγείρεψε κανα πιάτο της προκοπής για τους πελάτες σου, αγαπητέ σεφ, και ξέχνα τη γαλαζοαίματη!!!
Το καλό που σου θέλω!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
την διασημη φιλολογο μαλλον την γνωριζεις καλυτερα απο μενα ,εγω διαβαζω μονο γαλλικη φιλολογια(και αν θελεις μπορει να γινω και πιο συγκεκριμενος).στη δικη μου μαγειρικη κρυβεται ενα μυστηριο ,μια μαγεια.μαλλον εχεις εθιστει στα ταχυφαγεια.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
την διασημη φιλολογο μαλλον την γνωριζεις καλυτερα απο μενα ,εγω διαβαζω μονο γαλλικη φιλολογια(και αν θελεις μπορει να γινω και πιο συγκεκριμενος).στη δικη μου μαγειρικη κρυβεται ενα μυστηριο ,μια μαγεια.μαλλον εχεις εθιστει στα ταχυφαγεια.

Τη διάσημη φιλόλογο μιμείσαι αγαπητέ σεφ!! Κάνε τον κόπο να κοιτάξεις τη σύνταξη του κειμένου σου!! Μια ερώτηση μπορώ να κάνω;;; Πόσοι έχουν δει τα θυμαράκια από τη μαγεία των εδεσμάτων σου;;; Περιορίσου αγαπητέ στη μαγειρική και άφησε τη γαλλική φιλολογία ήσυχη μήπως πάθει κανα σκορβούτο και την τρεχουμε στο νοσοκομείο βραδυάτικα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gimnoschef

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
για πες μου τι εχει η συνταξη του κειμενου μου?

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τη διάσημη φιλόλογο μιμείσαι αγαπητέ σεφ!! Κάνε τον κόπο να κοιτάξεις τη σύνταξη του κειμένου σου!! Μια ερώτηση μπορώ να κάνω;;; Πόσοι έχουν δει τα θυμαράκια από τη μαγεία των εδεσμάτων σου;;; Περιορίσου αγαπητέ στη μαγειρική και άφησε τη γαλλική φιλολογία ήσυχη μήπως πάθει κανα σκορβούτο και την τρεχουμε στο νοσοκομείο βραδυάτικα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Για σενα Μαρου-λιακο μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μετα απο αυτο θελω να παω για μαμ στου Σεφ το εστειατοριο γιατη εχω μινη μιση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Για σενα Μαρου-λιακο μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μετα απο αυτο θελω να παω για μαμ στου Σεφ το εστειατοριο γιατη εχω μινη μιση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο που νιώθεις κακόμοιρο Ευάκι!! Έτσι κάνουν όλες που έχουν κτυπηθεί από τα βέλη του Έρωτα για το θεσπέσιο κορμί μου εν πρώτοις και κατά δεύτερον το κοφτερό μου μυαλό!!! Πήγαινε καρδιά μου να φας τον αγλέορα στου σεφ και όταν βγεις από την εντατική τα ξαναλέμε!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο που νιώθεις κακόμοιρο Ευάκι!! Έτσι κάνουν όλες που έχουν κτυπηθεί από τα βέλη του Έρωτα για το θεσπέσιο κορμί μου εν πρώτοις και κατά δεύτερον το κοφτερό μου μυαλό!!! Πήγαινε καρδιά μου να φας τον αγλέορα στου σεφ και όταν βγεις από την εντατική τα ξαναλέμε!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα παρω ΛΟΣΕΚ και θα παω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom