Sfirokopos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2012
- Like
- 158
- Πόντοι
- 6
ενταξει καλη μου..ευχαριστω3 του μηνα απογευμα κατα τις 5 2106886100
ενταξει καλη μου..ευχαριστω3 του μηνα απογευμα κατα τις 5 2106886100
ενταξει καλη μου..ευχαριστω
Πάει αυτός.
Έχασε το ψωμάκι του.
Barbie μαζί σου και στη φυλακή θα ήταν ωραία, εάν είχαμε δεσμοφύλακα την Μαριάνα...
:-*
Δυστυχως η ευτυχως σε ολες τις δουλειες πρεπει να υπαρχει επαγγελματισμος και πανω απ ολα σεβασμος σε αυτον που εχεις απεναντι σου ...απο τη στιγμη λοιπον που βρισκεσαι στον επαγγελματικο σου χωρο οφειλεις να αφισεις απ εξω τα οποια κομπλεξ και προβληματα κουβαλας απ το σπιτι σου και να κανεις αυτο που πληρωνεσαι για να κανεις...αν πληρωνεσαι καλα η οχι δεν αφορα στην συγκεκριμενη φαση την συνομηλητρια σου...κι ουτε θα κρυβεσαι πισω απ την ανωνυμια που πιστευεις οτι σου παρεχει ενα τηλεφωνικο κεντρο...αυτο σημαινει οτι δεν εκτιμας ουτε την εργασια σου... ουτε αυτον που στην παρεχει...Πάει αυτός.
Έχασε το ψωμάκι του.
Barbie μαζί σου και στη φυλακή θα ήταν ωραία, εάν είχαμε δεσμοφύλακα την Μαριάνα...
:-*
κουκλαρα η barbie θεααρααα !!!!!
Αχ βαχ! Ανέβασε μας και καμια φωτο κινκυ!Αχ καλησπερα σε ολους
.μου ελειψε πια αυτη η επικοινωνια μεσα απο δω ...αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε
Καλησπέρα στα κορίτσια και στους συμπολεμιστές αύριο ανοίγουμε κανονικά?
Καλημέρα όχι δεν ανοίγουμε αύριο μέχρι τις 25 του μήνα κλειστά. Θα ξέρουμε από της 24 αν ανοίξουμε 25του μήνα έτσι και αλλιώς θα το μάθουμε και θα μας πουν προϋποθέσεις για τον τρόπο εργασίας.καλημερα και υπομονή.
Νομιζω αυτο πρεπει-επρεπε να το γραψεις και στην ημερησια ενημερωση, μπας και ηρεμησουν οι "ασυγκρατητοι" καπως.
.... Αχχχχχχ ποτέ θα κατέβω Αθήνα να σου φάω τό ((μουνακι)))Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βάλω εδώ η να σου στείλω το ΦΕΚ της κυβερνήσεως με χθεσινή ημερομηνία και να το αναρτήσεις εσύ.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βάλω εδώ η να σου στείλω το ΦΕΚ της κυβερνήσεως με χθεσινή ημερομηνία και να το αναρτήσεις εσύ.