You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Σε ολους τους φιλους μου ΧΡΉΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με πολυ υγεια και αισιοδοξια να ξαναβρουμε τις ζωες μας...
Προσχωμεν
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Καλη ανασταση καλο πασχα με υγεια σε ολους μας ...
Ευχομαι να τελειωσει πια ο εφιαλτης και να ξαναβρεθουμε ολοι .
Αμήν!Σε ολους τους φιλους μου ΧΡΉΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ με πολυ υγεια και αισιοδοξια να ξαναβρουμε τις ζωες μας...
Συνημμένα
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
vassilissa
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2019
- Like
- 239
- Πόντοι
- 20
Χρονια πολλα κοριτσαρες ολες.....
Καλο μηνα με υγεια.Ξερουμε ποτε ανοιγετε?
Καλημέρα είμαστε σε αναμονή μόλις μας δώσουν το ελεύθερο από το υπουργείο υγείας μωρό μου
καλημεραα!! εχουμε κανα νεο ;;;
οχι ακομα υπομονη.
γιατι τα πρόστιμα ειναι πολλα και μας βλεπω στην μπουζου χαχχαχαχα
Συνημμένα
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
καλημερααααααααααααααααααα
Καλημερα σε ολους και απο μενα
Συνημμένα
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
Στην μπουζου αλλα με στυλ ..
mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
Επειδη πολλα δια βαζουμε εδω στην ημερησια ενημερωση και πολλες γνωμες ακουγοντε γιατι καποια σαιτ της βορειου ελλαδος εδωσαν και καλα πληροφοριες για τον τροπο που θα δουλευουν οι οικοι ανοχης θελω να σας πω οτι εμεις που περνουμε πληροφοριες απο την διευθηνση υγειηνης δεν τους εχει ερθει ακομα κανενα φεκ η πλατηφορμα με τι και πως θα ανοιξουμε . Πολλες φορες επικοινωνησαμε και ζητησαμε απο διαφορα καναλια να κανουν ερωτηση και να μας απαντησουν ομως μας λενε οτι περιμενουν απαντηση απο το υπουργειο υγειας οποτε ολα αυτα για μασκες κ.λ.π εναι ακομα στον αερα υπαρχει και μια πληροφορια οτι οταν ανοιξουν τα θεραπευτικα μαζας θα ανοιξει και ο δικος μας κωδικος αυτο παλι ειναι μια φημη που μακαρι να βγει αληθεια αλλα κατα τη γνωμη μου δυσκολα....περιμενουμε λοιπον να τα πουμε παλι απο κοντα ...
την ιδια πληροφορια ειχα και εγω απο το υγειονομικο της αθηνας δραμας και λαρισας .
επισης απο τα καναλια που ρωτησαμε η χειροτερη αντιμετωπιση ηταν του αντ1 γιατι επανω στην επιμονη μας για πληροφοριες στο τελος μας ειπαν με αυθαδεια < δεν μας ενδιαφερει κυρια μου ποτε θα ανοιξετε >και τοτε εγινε το ελα να δεις ανοιξα το υπεροχο στομα μου και δεν ηξερα τι ελεγα .για να μας κλεισετε ξερατε να ενημερωσετε βοθροκαναλα
επισης απο τα καναλια που ρωτησαμε η χειροτερη αντιμετωπιση ηταν του αντ1 γιατι επανω στην επιμονη μας για πληροφοριες στο τελος μας ειπαν με αυθαδεια < δεν μας ενδιαφερει κυρια μου ποτε θα ανοιξετε >και τοτε εγινε το ελα να δεις ανοιξα το υπεροχο στομα μου και δεν ηξερα τι ελεγα .για να μας κλεισετε ξερατε να ενημερωσετε βοθροκαναλα
Sfirokopos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2012
- Like
- 158
- Πόντοι
- 6
καλη σου μερα ομορφη...μηπως κατα τυχη εχεις το ονομα του...κυριου η της ...κυριας του αντ1 που σου ειπε αυτο το πραγμα;;...αν ναι θα το εκτιμουσα να μου το εστελνες σε pm...την ιδια πληροφορια ειχα και εγω απο το υγειονομικο της αθηνας δραμας και λαρισας .
καλη σου μερα ομορφη...μηπως κατα τυχη εχεις το ονομα του...κυριου η της ...κυριας του αντ1 που σου ειπε αυτο το πραγμα;;...αν ναι θα το εκτιμουσα να μου το εστελνες σε pm...
δεν το ξερω ηταν στο κέντρο που μίλησα και στο τελος μου ειπε δεν τον ενδαφερει ο ομιλος του αντ1 .
Sfirokopos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2012
- Like
- 158
- Πόντοι
- 6
μαλιστα καταλαβα...ποτε πηρες τηλεφωνο; ποια μεραδεν το ξερω ηταν στο κέντρο που μίλησα και στο τελος μου ειπε δεν τον ενδαφερει ο ομιλος του αντ1 .
μαλιστα καταλαβα...ποτε πηρες τηλεφωνο; ποια μερα
3 του μηνα απογευμα κατα τις 5 2106886100
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K