Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

FOIVOS1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μαριανακι ποτε δουλευεις ?

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Οχι μις Βιζου η έυα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:!!!
Σας παρακαλώ πολύ, αρχίζω να εκνευρίζομαι και άμα εκνευριστώ γίνομαι άλλος
χρήστης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
όλα έχουν την χάρη τους........

αλλά δεν νομίζω ότι είναι με βάσει πάντα τις φωτό της...

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Ποιο μπουρδετο μαρουλια μου ουτε πατατες τηγανητες δεν ξερει να φτιαχνει. Μας καλει στο σπιτι της για φαγητο και παραγκελνει ετοιμο φυλαξου φυλαξου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί να φυλαχτώ;;;
πατάτες τηγανητές με αυγά θα μας μαγειρέψει, δεν θα μας φάει ζωντανούς, αν και πολλά ακούγονται τελευταία!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Οχι μις Βιζου η έυα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:!!!
Σας παρακαλώ πολύ, αρχίζω να εκνευρίζομαι και άμα εκνευριστώ γίνομαι άλλος
χρήστης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πεστα Μαρουλινο μου  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Σαν δεν ντρεπεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι ειμαι Μαρουλινο μου ????????????????? σε λιγο θα με λεει και Η μικρη Ολανδεζα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• eva_marianna1.JPG
    eva_marianna1.JPG
    73,4 KB · Εμφανίσεις: 82

Asbette

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάλι εγώ έκανα την αρχή να μιλήσω εδώ μέσα, και πάλι έμεινα εκτός κουβέντας και "μπουρδέτου"...
Τουλάχιστον δεν έμεινα και εκτός μπουρδέλου δεν λές! :-)
Οποιος συναγωνιστής δεν εχει πάρει Μαριάννακι και Ευάκι, χάνει απο πρώτο χέρι!!!
Είναι υπέροχες και οι δύο τους... τελικά μόνο την Έλενα δεν έχω πάρει απο αυτό το μαγαζί!  :idiot:
Φιλάκια κούκλες μου!

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πεστα Μαρουλινο μου  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Σαν δεν ντρεπεται :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι ειμαι Μαρουλινο μου ????????????????? σε λιγο θα με λεει και Η μικρη Ολανδεζα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

αυτά σε στέλνουν στον παράδεισο....

είναι τέλεια τα λατρεύω....

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πάλι εγώ έκανα την αρχή να μιλήσω εδώ μέσα, και πάλι έμεινα εκτός κουβέντας και "μπουρδέτου"...
Τουλάχιστον δεν έμεινα και εκτός μπουρδέλου δεν λές! :-)
Οποιος συναγωνιστής δεν εχει πάρει Μαριάννακι και Ευάκι, χάνει απο πρώτο χέρι!!!
Είναι υπέροχες και οι δύο τους... τελικά μόνο την Έλενα δεν έχω πάρει απο αυτό το μαγαζί!  :idiot:
Φιλάκια κούκλες μου!

Καλησπερα Μωρο μου  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Γιατί να φυλαχτώ;;;
πατάτες τηγανητές με αυγά θα μας μαγειρέψει, δεν θα μας φάει ζωντανούς, αν και πολλά ακούγονται τελευταία!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κι αυτα απ εξω τα παραγγελνει Μαρουλια μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ το ρισκαρεις?????? Εγω οχι δεν θελω να δω τον Μονε ΑΝΑΠΟΔΑ :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Δεν εισαι θες να πεις???????? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαριάννα μαλλον ζηλεύεις επειδή η φύση είναι απλόχερη μαζί της!!!
Γιαυτό είμαι ενάντια στις αρχες της εξελιγκτικής βιολογίας,και είμαι υπερ της δημοκρατικής αρχής (ισοκατανομή), για να μη ζηλεύω

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Κι αυτα απ εξω τα παραγγελνει Μαρουλια μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ το ρισκαρεις?????? Εγω οχι δεν θελω να δω τον Μονε ΑΝΑΠΟΔΑ :2funny: :2funny:

Να τον δεις μπρουμιτα τον Μονε γουρουνα σου παει και η σταση  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Με εφαγε Μαρουλια μου αχρηστη με εβγαλε στην μαγειρικη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom