evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Και ποιος σε κραταει μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εγω παλι λυσαρα
Hello boys
Και ποιος σε κραταει μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εγω παλι λυσαρα
Hello boys
Για σου Ευουλα γατουλαΕγω παλι λυσαρα
Hello boys
Καλησπερα μωρο μου
Μαριανακι ποτε δουλευεις ?
Δευτερα Τεταρτη Πεμπτη Παρασκευη και Σαββατο πρωι απο της 10 μεχρι της 5.00 το απογευμα ......
και μετα η ΜιΣΣ Βυζου
Κακιουλες
Ακου εκει Μιςς Βυζου :ticke
Ποιο μπουρδετο μαρουλια μου ουτε πατατες τηγανητες δεν ξερει να φτιαχνει. Μας καλει στο σπιτι της για φαγητο και παραγκελνει ετοιμο φυλαξου φυλαξου
Οχι μις Βιζου η έυα !!!
Σας παρακαλώ πολύ, αρχίζω να εκνευρίζομαι και άμα εκνευριστώ γίνομαι άλλος
χρήστης
Πεστα Μαρουλινο μου Σαν δεν ντρεπεται
Οχι ειμαι Μαρουλινο μου ????????????????? σε λιγο θα με λεει και Η μικρη Ολανδεζα
Πάλι εγώ έκανα την αρχή να μιλήσω εδώ μέσα, και πάλι έμεινα εκτός κουβέντας και "μπουρδέτου"...
Τουλάχιστον δεν έμεινα και εκτός μπουρδέλου δεν λές! :-)
Οποιος συναγωνιστής δεν εχει πάρει Μαριάννακι και Ευάκι, χάνει απο πρώτο χέρι!!!
Είναι υπέροχες και οι δύο τους... τελικά μόνο την Έλενα δεν έχω πάρει απο αυτό το μαγαζί!
Φιλάκια κούκλες μου!
Γιατί να φυλαχτώ;;;
πατάτες τηγανητές με αυγά θα μας μαγειρέψει, δεν θα μας φάει ζωντανούς, αν και πολλά ακούγονται τελευταία!!!
Μαριάννα μαλλον ζηλεύεις επειδή η φύση είναι απλόχερη μαζί της!!!Δεν εισαι θες να πεις????????
Κι αυτα απ εξω τα παραγγελνει Μαρουλια μου
Εσυ το ρισκαρεις?????? Εγω οχι δεν θελω να δω τον Μονε ΑΝΑΠΟΔΑ