You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ευάκι καλησπέρα!!! Τι κάνεις μωράκι? Αυτή η τελευταία φωτό σου ειναι όλα τα λεφτά ! ΑΧ πόσο θα ήθελα να ήμουνα ο φωτογράφος!!! Αχ!ΑΧ!
Τον Απελυσα μωρο μου
Σε λιγο κι αλλες φωτος μαζι με την Μαριαννα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Και εσυ Ευακι με αυτο το καθαρμα εισαι? Τοτε εγω περισευω. :- :- :- Σε αυτο το site η εγω η αυτος! Αλλη επιλογη δεν υπαρχει γυναικες! Διαλεγετε και παιρνετε. Αμαν πια!
Μωρο μου εσυ
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
ωραιες οι εικονες σου βρε ευα. αλλά δείξε και λίγο ματάκι. Ετσι να δω το μακιγιάζ.
Ειμαι αλιθορη μωρο μου
Ειμαι αλιθορη μωρο μου
αμ ετσι εξηγείτε η μυστικότητα!!! η φωτό στην αφιερώνω
Συνημμένα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
αμ ετσι εξηγείτε η μυστικότητα!!! η φωτό στην αφιερώνω
Ωραια μυτουλα ατιμουλικο
Αλλα λιγο μικρη για τα γουστα τα δικα μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ωραια μυτουλα ατιμουλικο
Αλλα λιγο μικρη για τα γουστα τα δικα μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
που να δεις οταν λεει ψεματα πως μεγαλωνει...
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Μήπως θέλεις να προσλάβεις εμένα στη θέση του παλιού φωτογράφου??? Και καλές φωτογραφίες βγάζω και πολλά άλλα ξέρω να κάνω καλά !!!!
Και το ρωτας?????????????????
Συνημμένα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ειμαι αλιθορη μωρο μου
με τις φωτο που ανεβαζεις εμεις θα αλληθωρίσουμε απο την πολυ την καυλα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
με τις φωτο που ανεβαζεις εμεις θα αλληθωρίσουμε απο την πολυ την καυλα
γελας με τις καυλες μας εε τον πονο μας ηθελα να πω !! ντροπη σου θα τιμωρηθεις
Λείπει ο πατερ Γεώργιος, αλλιώς θα έβλεπες την Εύα τιμωρημένη και θα τη λυπόσουναγελας με τις καυλες μας εε τον πονο μας ηθελα να πω !! ντροπη σου θα τιμωρηθεις
Λείπει ο πατερ Γεώργιος, αλλιώς θα έβλεπες την Εύα τιμωρημένη και θα τη λυπόσουνα
γαμησι και ξυλο ή μαστιγιο και καροτο ????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K