Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.282
:rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

Καλημερα  :boobies: :boobies:
Τωρα πρωινο εγω .... :-* :-* :-*

Συνημμένα

• IMG_20170605_140903.jpg
    IMG_20170605_140903.jpg
    125,8 KB · Εμφανίσεις: 57

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.282

Aπογευμα  :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

Η βικη μας  :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

Συνημμένα

• 011.JPG
    011.JPG
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 54
  • 002.jpg
    002.jpg
    53,6 KB · Εμφανίσεις: 33

mikezi

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Μαριαννα ποιες μερες εισαι μαζι με την Βικη?
/

megasnik

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Κριτικές
4
Like
805
Πόντοι
146
Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο αστέρι την Βίκη για την αξέχαστη εμπειρία που είχα μαζί της προχθές που την επισκέφθηκα.Μπράβο σου μωρό μου και να είσαι πάντα καλά. :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:. Λίγες τιμάνε αυτά που παίρνουν όπως εσύ.   :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο αστέρι την Βίκη για την αξέχαστη εμπειρία που είχα μαζί της προχθές που την επισκέφθηκα.Μπράβο σου μωρό μου και να είσαι πάντα καλά. :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:. Λίγες τιμάνε αυτά που παίρνουν όπως εσύ.   :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.368
Πόντοι
606
Νικολ όλα τ φράγκα τελικό ξεκλιασμα 8 στις 10 χινουμαι παρέα συνιστώ ανεπιφύλακτα μόνο για ενεργητικούς καθαρά ...Για ν μην ξεχνιόμαστε καλά γαμισια

elton tony

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2016
Κριτικές
11
Like
241
Πόντοι
291
Εγω διαφωνω οτι η Νικολ ειναι ολα τα λεφτα γιατι εφαγα φολα σε σχεση με τη Βικη που οντως ειναι ολα τα λεφτα σε ολα της και ξερει να σε κανει να χαλαρωνεις.
Η γνωμη μου ειναι οτι η Μαριαννα ειναι η καλυτερη με 10/10 και αμεσως μετα με 9.5/10 Βικη και οτι μονο αυτες αξιζουν.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εγω διαφωνω οτι η Νικολ ειναι ολα τα λεφτα γιατι εφαγα φολα σε σχεση με τη Βικη που οντως ειναι ολα τα λεφτα σε ολα της και ξερει να σε κανει να χαλαρωνεις.
Η γνωμη μου ειναι οτι η Μαριαννα ειναι η καλυτερη με 10/10 και αμεσως μετα με 9.5/10 Βικη και οτι μονο αυτες αξιζουν.
Η βικη ειναι και πραγματικα καλο κοριτσι χωρις αλοπροσαλη συμπεριφορα

megasnik

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Κριτικές
4
Like
805
Πόντοι
146
Βίκη και ξερό ψωμί.10 με τόνο το αστέρι.δεν την πλησιάζει καμία. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
καλησπερα τωρα ποια κοπέλα ειναι στο μαγαζι και η Βίκυ πότε ειναι;

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.282

Η βικη μα ςθα  ειμαι αυριο πεμπτη απογευμα μετα τις 4 οπως επισης το ιδιο και την παρασκευη... :rose: :rose: :rose:

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.282
Νικολ όλα τ φράγκα τελικό ξεκλιασμα 8 στις 10 χινουμαι παρέα συνιστώ ανεπιφύλακτα μόνο για ενεργητικούς καθαρά ...Για ν μην ξεχνιόμαστε καλά γαμισια

Xαιρομαι πραγματικα για το σχολιο σου.... :-* :-* :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom