Για πες μας κανα κους κους οπως ηλικια κανα γκομενο που ειχε ξερεις εσυΗ Αγγέλα έτσι είναι το πραγματικό της όνομα ήταν συμμαθήτρια μου στο Γυμνάσιο. Μάλιστα καθόταν στο πίσω θρανίο από εμένα. Δεν ήταν τότε της προκοπής γκόμενα (μάλλον δεν την πλησίαζε κανένας είχε και σιδεράκια) και τότε ήταν νορμαλ κοπέλα ή καλλίτερα ένα σπασικλάκη. Το θυμάμαι σαν τώρα. Ήσυχη κοπέλα και αρκετά καλή μαθήτρια. Μετά χάλασε. Αλλά ρε παιδιά δεν είναι ψώνιο θυμάμαι όταν πρωτο άρχισε να παίζει στην τηλεόραση με είδε και ήρθε από μόνη της να μου μιλήσει ενώ εγώ έκανα πως δεν την είδα για να την αποφύγω. Φιλικότατη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελική Λάμπρη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα allen221
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 80
- Εμφανίσεις 34K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Όσο παέι το παρά πεντε παληκάρι μ... μετά ανάλογα που θα πέσει η δημοσιότητα θα παραμείνει ή θα πέσει....Η Αγγελα είναι μια συνηθης κοπελα, απλα καταφερε να είναι στην κορυφη της επιτυχιας αυτο το διαστημα, το ποσο θα δειξει;
Επισκέπτης
Καπου διαβασα οτι η αγγελα ειναι 35 χρονων.
ΕΙναι αληθεια? (η παραμυθια)
Ποσο χρονων ειναι τελικα ?
ΕΙναι αληθεια? (η παραμυθια)
Ποσο χρονων ειναι τελικα ?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.713
- Πόντοι
- 7.715
....καπου κοντα στην πλατεια αμερικης μενει αν θυμαμαι καλα....Η Αγγέλα έτσι είναι το πραγματικό της όνομα ήταν συμμαθήτρια μου στο Γυμνάσιο. Μάλιστα καθόταν στο πίσω θρανίο από εμένα. Δεν ήταν τότε της προκοπής γκόμενα (μάλλον δεν την πλησίαζε κανένας είχε και σιδεράκια) και τότε ήταν νορμαλ κοπέλα ή καλλίτερα ένα σπασικλάκη. Το θυμάμαι σαν τώρα. Ήσυχη κοπέλα και αρκετά καλή μαθήτρια. Μετά χάλασε. Αλλά ρε παιδιά δεν είναι ψώνιο θυμάμαι όταν πρωτο άρχισε να παίζει στην τηλεόραση με είδε και ήρθε από μόνη της να μου μιλήσει ενώ εγώ έκανα πως δεν την είδα για να την αποφύγω. Φιλικότατη.
stathis1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για όσους σύχναζαν Club22 (το σημερινό "Ντέρτι") 2001-2002, ίσως να την θυμούνται την Αγγέλα σαν μπαργούμαν στο μπαρ που ήταν το lounge με το αμερικάνικο μπιλιάρδο. Με κολλητό που δούλευε εκεί θυμάμαι της πιάναμε κουβέντα και κλαιγόταν ότι παρότι είχε τελειώσει την δραματική τόσα χρόνια δεν έκανε τίποτα σαν ηθοποιός και ότι θα τα παρατήσει και πολλά τέτοια....σαν χτες τα θυμάμαι που έλεγε...
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Αντε να τελειωσει το παραπεντε να παιξει σε καμια πιο αποκαλυπτικη σειρα παλι.Καρακαβλου...
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟ RAPIDSHARE ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ/Ο DOWNLOAD ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET KAI ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΤΟΛΩΝ (ΕΝΑΡΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ CMD KAI ENTER)KAI ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
exit
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ
κανουμε απλα αποσυνδεση και μετα επανασυνδεση και ανενεωνεται η IP
αδερφε πολυ καλη δουλεια περιμενουμε και αναλογη συνεχειαΣυναγωνιστες πεστε και κανενα σχολιο;
αυτο που λες ειναι σωστο μονο στην περιπτωση που ο χρηστης δεν εχει στατικο ip γιατι αν εχει οσες φορες και να κανει αποσυνδεση αυτο δεν αλλαζεικανουμε απλα αποσυνδεση και μετα επανασυνδεση και ανενεωνεται η IP
Πουτανάκι. Την θυμάμαι σε μια πιο παλιά σειρά του Alpha με τον Κούρκουλο όπου έδειχνε τα βυζάκια της και πηδιόταν. Επαιζε και ο άλλος ο φλωράκος με το μαλλί-κεραία και έκανε τον μποξέρ (αν είναι δυνατόν...)...
Που θα βρουμε αυτο το βιντεο?
Επισκέπτης
Πρόσφατα το είδα στο rapi............ αν το βρω θα το ανεβάσω.Που θα βρουμε αυτο το βιντεο?
Επισκέπτης
βρέθηκε
Μια ευγενική προσφορά στους φαν και μη της Αγγέλας του ''Παρά πέντε''
βρέθηκε
THNX!εκεινο με τη Ματσουκα που σοιυ χα ζητησει?
Επισκέπτης
το έχουν σβήσει τώρα δεν ξέρω τους λόγους.THNX!εκεινο με τη Ματσουκα που σοιυ χα ζητησει?
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 216
http://[URL unfurl="true"]www.yupi.gr/data/photos/4f217a354e475cf49708cf8bd90948c9.jpg[/img[/URL]]
[img]http://clubs.pathfinder.gr/logo.php?club=angelikh_lamprh_4_life
http://[URL unfurl="true"]www.yupi.gr/data/photos/3fcc9178e5d03b08973344f466866f8d.jpg[/img[/URL]]
[img]http://img.pathfinder.gr/clubs/images/39/236039/46.jpg
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 466
- Πόντοι
- 166
Δεν υπάρχει?