Σαν μιλφαρα όμως καλή;Με ρούχα ήταν όχι με μαγιο! Κουρασμ'ενη πολύ!. Λογικό με 2 παιδία !
Έχει ωραίο σώμα όπως σε κάτι φωτό;
Σαν μιλφαρα όμως καλή;Με ρούχα ήταν όχι με μαγιο! Κουρασμ'ενη πολύ!. Λογικό με 2 παιδία !
Σαφέστατα. Κορμί 1,65, αδύνατη . Φορούσε φαρδιά ρούχα δεν διέκρινόταν η σιλουέτα, αλλα στις φωτό είναι πολύ καλή για την ηλικία της.Σαν μιλφαρα όμως καλή;
Έχει ωραίο σώμα όπως σε κάτι φωτό;
Ναι είναι μιλφαραΣαφέστατα. Κορμί 1,65, αδύνατη . Φορούσε φαρδιά ρούχα δεν διέκρινόταν η σιλουέτα, αλλα στις φωτό είναι πολύ καλή για την ηλικία της.
Τι να πουνε και αλλες μαναδες με 2 παιδια, σιγα μην καθεται να τα διαβασει κιολας...Με ρούχα ήταν όχι με μαγιο! Κουρασμ'ενη πολύ!. Λογικό με 2 παιδία !
Σαφέστατα. Κορμί 1,65, αδύνατη . Φορούσε φαρδιά ρούχα δεν διέκρινόταν η σιλουέτα, αλλα στις φωτό είναι πολύ καλή για την ηλικία της.
Εγώ τις έριχνα μισο κεφάλι και είμαι 1,90. Τώρα πόσο είναι ?Aυτή είναι γύρω στο 1.75.Μήπως είδες καμια άλλη;
Η μεγάλη Σύναξη των πουτανων!
Κρατάει καλά το σώμα της η μιλφαρα
νεοελληνικα προτυπα... γαμησε τα
Τριο πουταναριο!
νεοελληνικα προτυπα... γαμησε τα
Πάντως εγώ κουμπωνα το φαρμακειο όλο , και έπεφτα στη μάχη μέχρι να γίνω μωβ και να με κουβαλήσουν σε φορείο σε κωματώδη κατάσταση
Τριο πουταναριο!
Γυρνα μωρη γαμιολα
Κορμί όμως η μιλφαρα.... Αλφάδι...