Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.522
- Πόντοι
- 3.656
Στανταρ θα'χει χύσει το σορτσάκι ο τύπος
Ο τύπος χύνει μέσα τυπεΣτανταρ θα'χει χύσει το σορτσάκι ο τύπος
Μονο να τη δεις;Εγω θα ηθελα να δω την κωλοτρυπιδα της
Αυτό το εκφυλόμουνο θα το γαμαγα απο καθε τρυπα αλλα φανταζομαι οτι η κωλοτρυπιδα της θα εχει γινει Φ45. Το ατομο ζει για την πουτσα και ειναι σιγουρο οτι την γευεται απο παντουΜονο να τη δεις;
Συμφωνουμε.Αυτό το εκφυλόμουνο θα το γαμαγα απο καθε τρυπα αλλα φανταζομαι οτι η κωλοτρυπιδα της θα εχει γινει Φ45. Το ατομο ζει για την πουτσα και ειναι σιγουρο οτι την γευεται απο παντου
Μπορεί να καυλώνει....Εγω λυπάμαι το γιο της ππου θα πρέπει να διαβάζει ολα αυτά που γράφονται για την μάνα του!
Την είδα την πατσαβούρα από κοντά την Δευτέρα το απογεμα στη Βούλα με τον πιτσιρικά. Δεν είναι τόσο ωραία από κοντά. Πολύ πιο γήινα πράγματα. Το 10χρονο δεν νομίζω να καυλώνει.Μπορεί να καυλώνει....
να χαμε να λεγαμε !~ ειναι γκομενα υψηλων αποδοσεων και απαιτησεων οπως κ αν εχει !Την είδα την πατσαβούρα από κοντά την Δευτέρα το απογεμα στη Βούλα με τον πιτσιρικά. Δεν είναι τόσο ωραία από κοντά. Πολύ πιο γήινα πράγματα. Το 10χρονο δεν νομίζω να καυλώνει.
Έχει και ένα μεγαλύτερο με τον μακαρίτη για αυτόν νόμιζα έλεγες...Την είδα την πατσαβούρα από κοντά την Δευτέρα το απογεμα στη Βούλα με τον πιτσιρικά. Δεν είναι τόσο ωραία από κοντά. Πολύ πιο γήινα πράγματα. Το 10χρονο δεν νομίζω να καυλώνει.
Δεν θα το έλεγα...Το τελευταίο δε καιρό έχει χαθείΜπορεί να καυλώνει....
Την είδα την πατσαβούρα από κοντά την Δευτέρα το απογεμα στη Βούλα με τον πιτσιρικά. Δεν είναι τόσο ωραία από κοντά. Πολύ πιο γήινα πράγματα. Το 10χρονο δεν νομίζω να καυλώνει.
Με ρούχα ήταν όχι με μαγιο! Κουρασμ'ενη πολύ!. Λογικό με 2 παιδία !Κι εσύ στη φάτσα την κοίταζες;Για το κορμί μιλάμε