Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.330
Πόντοι
1.446
Καλά σοβαρά τώρα ; Το αγοράκι θέλει 200€ ; Σε τί ; Σε κλωτσιές ή μπουνιές ; Καλά τό'χω πεί εγώ να βγώ στο κλαρί με κανένα 30€ ( λόγω ηλικίας) αλλά με συστάσεις για τα κάλλη μου από Bruna Gutierrez, Yara Ventura,Cammy Martins, Jamily Lima, Kalisee και κάποιες άλλες :cheesy:

Evelyn Ts Cross

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
180
Πόντοι
0
Οι βρωμόπουστες με περούκες ως πότε θα γράφουν σε λάθος νήμα;
Ανοίχτε ρε βόδια ένα για cd !!!!!!
Εδώ είναι για trans!!!!!

Έλεος τσιμέντα!!!!!!!!
Πραγματικά με ξεπερνά ο τρόπος που μιλάτε και εκφράζεται για έναν άλλον άνθρωπο ο καθένας ό,τι γουστάρει είναι τέλεια η διαφορά εμένα ναι είμαι δηλωμένος πούστης. Σε αντίθεση με κάποιους άλλους σαν κι εσάς που σχολιάζετε με φέικ προφίλ . Τι είστε ακριβώς μπορείτε να μου απαντήσετε; Αχ δεν μπορείτε γιατί μία διαφορά ότι δεν ξεχωρίζετε από το παραπάνω που έγραψες. Καλή συνέχεια μην απαντάμε άλλο εδώ

Evelyn Ts Cross

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
180
Πόντοι
0
δεν γράφει πουθενα οτι φοράει περούκα οπως δεν γράφει πουθενα αν εχει βυζια ή οχι. Κάποιος μπορει αν μη ξέρει τι ειναι cross...Οπότε για την ενημέρωση του καθενός οφειλει να τα γράψει ή έστω να απαντάει οταν τη ρωτάνε...αυτονοητα μπορει να ειναι για σένα, οχι για άτομα που δεν έχουν εμπειρια και μπορει να πέσουν στην...παγίδα..άσχετα αυτά που λες με τα 2 χερια κτλπ...ειπες να πεις μια παπάτζα οκ...τωρα αν εχεις πάει μαζι της και γιατι την υποστηριζεις οπως και κάποιοι αλλοι ασε να το κρινω εγω.
Αυτό το μήνυμα είναι ειδικά για σένα που θέλεις να προστατέψεις τους άβγαλτους αλλά πίστεψε με ξέρουν να ξεχωρίζουν βασικά ξέρουν να διαβάζουν. Επίσης έχουμε μάτια να δουν τις φωτογραφίες που δεν έχω βυζιά και έχω καυλί φαίνεται ξεκάθαρα ότι φοράω περούκα γράφω ότι είμαι αφέντρα (αφεντης Έτσι θα σε φτιάχνει πιο πολύ για να σου απαντήσω) Γράφω επίσης ότι κάνω και τους δύο ρόλους αλλά περισσότερε ξεσκίζω ειδικά κάτι μουνάκια σαν και σένα με αγάπη πάντα. Ελπίζω τώρα να ξεκαθαρίσει πεδίο για σένα και να μην μπερδευτούν ε η άλλη και χάσουν το δρόμο τους όπως έχεις χάσει κι εσύ. Και επειδή φαγώθηκες να με δεις πως είμαι χωρίς τη μάσκα κι αν έχω μούσια πάρτην και μία φωτογραφία και βούλωστο. Και έτσι για την διευκρίνηση αφού σου διευκρινίσω ότι φοράω περούκα να σου διευκρινίσω και κάτι άλλο είναι φυσική τρίχα και κάνει 1600 € την έχω πάρει από τη στάμπer στην εταιρεία μπορείς να πας κι εσύ να πάρεις μία αν βέβαια έχεις χρήματα για κάτι τέτοιο άντε γεια.

Συνημμένα

• IMG_1462.jpeg
    IMG_1462.jpeg
    97 KB · Εμφανίσεις: 4

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
3.330
Πόντοι
1.446
Για άλλη μια φορά έδειξες το πραγματικά ποιος είσαι τι είσαι πως σκέφτεσαι και πόσο θέλεις να προσβάλεις τον άλλον. Ένα πράγμα θα σου πω όπως βλέπεις τους άλλους με το τι μάτι να ξέρεις είναι η αντανάκλαση του εαυτού σου οπότε καθετί βλέπεις στον κάθε άνθρωπο έτσι νιώθεις εσύ μέσα σου. Οπότε τα ψυχολογικά σου γλυκέ μου κράτα για την πάρτη σου. Εγώ γράφω ξεκάθαρα το ότι είμαι. Και όταν έβγαινε εγώ και κάνε πιάτσα στη Συγγρού εσύ μπορεί και να που σου λέγε κάτω απ’το τραπέζι. Καλή σου μέρα άντε
Αν όταν έβγαινες στην Συγγρού (πού στ'αρχίδια μου να πω την αλήθεια ) εγώ μπουσούλαγα τότε μάλλον είσαι 80 χρονών (λολοοοολολολολολολολλλλλλολλ)

Evelyn Ts Cross

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
180
Πόντοι
0
Αν όταν έβγαινες στην Συγγρού (πού στ'αρχίδια μου να πω την αλήθεια ) εγώ μπουσούλαγα τότε μάλλον είσαι 80 χρονών (λολοοοολολολολολολολλλλλλολλ)
Αν ήταν στ’ αρχίδια σου δεν θα είχες ασχοληθεί εδώ και τόσο καιρό με μένα. Αλλά επειδή δεν είναι γι’ αυτό και ασχολείσαι όσο χρονών και να είμαι εμένα πάλι δε με φτάνεις. Κατά τα άλλα στο site εδώ μέσα λένε ότι να σεβόμαστε μεταξύ μας και να μιλάμε όμορφα.‍♂️

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom