Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
2.037
Πόντοι
446
Να σου πω τη γνωμη μου, επειδη μιλαγες για πειραγμενες φωτο με φιλτρα και οτι ολες αυτο κανουν. Αφου συνεχεια κανεις promotion στον εαυτο σου και εφ οσον εισαι επαγγελματιας βαλε φωτο προσωπο . Δε γνωριζω αν εχεις μουσια απο κατω με τις μασκες. Αλλιως εισαι κουραστικη.
Γιατί το λες αυτό, μια χαρά άντρας είναι η κοπέλα

Evelyn Ts Cross

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
152
Πόντοι
0
Να σου πω τη γνωμη μου, επειδη μιλαγες για πειραγμενες φωτο με φιλτρα και οτι ολες αυτο κανουν. Αφου συνεχεια κανεις promotion στον εαυτο σου και εφ οσον εισαι επαγγελματιας βαλε φωτο προσωπο . Δε γνωριζω αν εχεις μουσια απο κατω με τις μασκες. Αλλιως εισαι κουραστικη.
Αν ψάξεις καλύτερα θα δεις πως είμαι στις φωτογραφίες και πως είμαι στο πρόσωπο και αν έχω μούσια. Το Λουκ αυτό είναι που γουστάρουνε αυτοί που έρχονται σε μένα και είναι κάτι που δεν προσφέρει καμιά άλλη. Το αν είμαι κουραστική για σένα ναι συγνώμη αλλά είναι δικό σου το πρόβλημα.

Evelyn Ts Cross

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
152
Πόντοι
0
εφοσον ξέρεις τι εισαι, τοτε θα ξέρεις οτι γράφεις σε λάθος νημα. Εδώ το νημα γράφει αγγελίες transexual, ΟΧΙ crossdresser που εισαι ΕΣΥ...οπότε θα σε παρακαλέσω να γράφεις στα αντιστοιχα νηματα των cd (crossdresser). Καλή συνέχεια. Δεν το συνεχίζω.
Στείλε μου το νήμα για να γράφω στο Σωστό. Και ξέρεις τι λένε γενικά οι στατιστικές ψυχολογίας ότι βάσει ονόματος του κάθε άνθρωπο που βάζει το νικνέιμ στο προφίλ του μπορείς να καταλάβεις και το τι είναι βάση το δικό σου το ονόματος είναι ακριβώς το αντίθετο. Καλή συνέχεια

Stupid Horse

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
452
Πόντοι
21
Αν ψάξεις καλύτερα θα δεις πως είμαι στις φωτογραφίες και πως είμαι στο πρόσωπο και αν έχω μούσια. Το Λουκ αυτό είναι που γουστάρουνε αυτοί που έρχονται σε μένα και είναι κάτι που δεν προσφέρει καμιά άλλη. Το αν είμαι κουραστική για σένα ναι συγνώμη αλλά είναι δικό σου το πρόβλημα.
οταν δεν ειχες τα μουσια ησουν καυλα, αλλα ενταξει ειπαμε. τι μουσια λολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom