old.school.cowboy79
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Like
- 819
- Πόντοι
- 81
Θυμίζει λίγο Νάνσυ Ζαχαριά στα ξεκινήματά της.εδω μπορει καποιος αν παει ν ενημερωσει γιατι μ αρεσει αρκετα ν ξερουμε τ παιζει ...ος τοσο αν παω θα ενημερωσω!!
Θυμίζει λίγο Νάνσυ Ζαχαριά στα ξεκινήματά της.εδω μπορει καποιος αν παει ν ενημερωσει γιατι μ αρεσει αρκετα ν ξερουμε τ παιζει ...ος τοσο αν παω θα ενημερωσω!!
Έχουν γράψει κ αρνητικά.εγω που πήρα τηλ μιλούσε σα νταλικέρης.ψυχολογικα φουλΑποτι ξέρω ξεκωλιάζει κυρίως , κάνε λίγο έρευνα έχουν γράψει διάφορα , θετικά κυρίως
Και εγώ μία φορά πήρα και επειδή ήμουν ευθύς νόμιζε πως κάνω πλάκα (;!) και μου τό'κλεισε ...σταρχιδια μας το αβυζο ελλεεινόπουλοΈχουν γράψει κ αρνητικά.εγω που πήρα τηλ μιλούσε σα νταλικέρης.ψυχολογικα φουλ
περισσοτερο ενεργητική ειναι αυτη....πάντως στα θετικά της οτι αναφέρει οτι έχει πρόσφατες εξετάσεις για ΣΜΝ να δειξει...με αλλες πας και δεν ξέρεις τι μπορει να έχουν...Μικροκαμωμένη τρανς (αρνητικές εξετάσεις για σμν 29.11
Ειμαι η Αλίκη petite Ενεργοπαθητικη και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μικροκαμωμένη τρανς και σε περιμένω να παίξουμε οι δυο μας όπως προτιμάς , αυταρχικά ,ενεργητικά η παθητικά στο χώρο μου . Με ύψος 1.60 , 54 κιλα και 18cm πλήρως λειτουργικά .προσφέρω της παρακάτω υπηρεσίες ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΟ SEX ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ...kanesex.com
Έχει πάρει κανείς; Ένα ξεκώλιασμα το χρειάζεται...
Έχεις και τον "τίτλο" του σπουδαίου τρομάρα σου.ποτέ δεν κατάλαβα πώς εισχώρησαν στο μπουρδέλα οι συνάνθρωποι μας που βρίσκονται εκτος του φάσματος των straight.
είναι απόφαση των διαχειριστών/ιδιοκτητών ?
η άποψή μου είναι ότι εδώ , όπως παραπέμπει και ο τίτλος του site, είναι χώρος για straight γαμιάδες...τώρα το έχουμε κάνει κουλουβάχατα.
παραδοσιακά τα μπουρδέλα μας φέρνουν στο νου πουτάνες και γαμιάδες....
δηλ αν μπαίναμε εμείς οι λεγόμενοι straight se gay χώρο δεν θα μας έκραζαν?
ας έχουμε μια απάντηση από τους διαχειρηστές (αν είναι εφικτό) παρακαλώ.
Κάποιος να του μιλήσει για τα γούστα τού/τών ιδιοκτήτη-τών(;)/διαχειριστή-τών(;)Έχεις και τον "τίτλο" του σπουδαίου τρομάρα σου.
Μα είναι δυνατόν να γράφεις αυτές τις ασυναρτησίες;
Δεν μας αφορούν κανενός γούστα - απλά αυτό που γράφει ο κύριος από πάνω είναι μια ανοησία και μισή. Τι παέι να πει str8 και μετά το χάος. Συνήθως έτσι εκφράζονται άνθρωποι με κολλήματα. Δεν χρειάζονται αυτά. όλοι μας μπαινουμε να ενημερώσουμε και να ενημερωθούμε δώ πέρα όχι να τσακωνόμαστε.Κάποιος να του μιλήσει για τα γούστα τού/τών ιδιοκτήτη-τών(;)/διαχειριστή-τών(;)