superkablomenos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2023
- Like
- 1.695
- Πόντοι
- 206
Για την Ρια ότι βλέπεις στις φώτο αυτη είναι...πολύ καλή
Η Ρία αξίζει πόσα παίρνει ??
Για την Ρια ότι βλέπεις στις φώτο αυτη είναι...πολύ καλή
Αξίζει,ειναι απο τις καλύτερες επιλογές...Η Ρία αξίζει πόσα παίρνει ??
Αξίζει,ειναι απο τις καλύτερες επιλογές...
Τότε κατω απο 100...τώρα μπορεί 100 και παταπανω
Παθητική την πήρα εγώ.Είναι ενεργητική η παθητική ??
Κάνει καλή πίπα ??
Παθητική την πήρα εγώ.
Είναι καλή σε όλα.
Αφαλό νομίζω.Έχει σκουλαρίκι στη γλώσσα ??
80 την ώρα φίλε προχθές πηγαΑξίζει,ειναι απο τις καλύτερες επιλογές...
Τότε κατω απο 100...τώρα μπορεί 100 και παταπανω
Για μία ώρα και ένα χύσιμο ή μπορείς και δεύτερο?80 την ώρα φίλε προχθές πηγα
Εγώ ένα ρίχνω αλλά ποτέ δεν έχω φυγή ποιο γρήγορα συνενοησου μαζί της αν ενδιαφέρεσαιΓια μία ώρα και ένα χύσιμο ή μπορείς και δεύτερο?
πολυ σωστα μιλας. Δεξια απ το συριζα την ειχα παρει προ covid. Δε γνωριζω τωραΈφυγε από την Αγησιλάου ;
!????να την επισκεφτώ ξέρει κανένας αξίζει είναι safe??
άστο καλύτερανα την επισκεφτώ ξέρει κανένας αξίζει είναι safe??
ποιες ειναι αυτες έρχονται Αθήνα;Πραγματικά τραγικό, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς πως θεάρες σαν την Κelly Κlaymour και την Nathany Gomes έκοψαν τις ψωλάρες τους :-(
Μπα, δε νομίζω. Η μια είναι Αμερικανίδα κι αυτές σνομπάρουν την Ευρώπη. Η άλλη είναι μεν Βραζιλιάνα που εκδίδεται χρόνια τώρα στο Λονδίνο, αλλά δε θυμάμαι να έχει κατηφορίσει ποτέ προς τα εδώ. Και να έρχονταν, τι να τις κάνεις χωρίς καυλιά;ποιες ειναι αυτες έρχονται Αθήνα;
εγω ψαχνω χωρις τυπε και ειναι σπανιο στην ελλαδα αυτο το σπορ μια υπαρχει μονιμη και μια ξενη οποτε ερχεται ελλαδαΜπα, δε νομίζω. Η μια είναι Αμερικανίδα κι αυτές σνομπάρουν την Ευρώπη. Η άλλη είναι μεν Βραζιλιάνα που εκδίδεται χρόνια τώρα στο Λονδίνο, αλλά δε θυμάμαι να έχει κατηφορίσει ποτέ προς τα εδώ. Και να έρχονταν, τι να τις κάνεις χωρίς καυλιά;
Πάρε μια Νάθανι στα καλά της για να καταλάβεις το μέγεθος του εγκλήματος:
Ψωλάρα και έχυνε σαν κτήνος :-(
Πού σε έκρινα; Απορία εξέφρασα.εγω ψαχνω χωρις τυπε και ειναι σπανιο στην ελλαδα αυτο το σπορ μια υπαρχει μονιμη και μια ξενη οποτε ερχεται ελλαδα
γουστα ειναι αυτα μην κρινουμε ουτε εγω εκρινα τις επιλογες καποιου