Μιλάει Ελληνικά;Αλβανιδα ειναι...ας λεει οτι ειναι Ιταλιδα...
Μηνύματα στέλνει Αγγλικά και αυτά σαν να μη ξέρει
Μιλάει Ελληνικά;Αλβανιδα ειναι...ας λεει οτι ειναι Ιταλιδα...
Βασικά το θέμα είναι ότι τηλ το έχει να κλείνει και στα μηνύματα δεν απαντάει αυτό που ρωτάςΑλβανιδα ειναι...ας λεει οτι ειναι Ιταλιδα...
Αλβανιδα ειναι...ας λεει οτι ειναι Ιταλιδα...
Στα μηνύματα απαντάει μόνο Αγγλικά.Και όχι στην ουσία.Κατι ασχεταΝαι αλλά έχει κορμάρα !!!!!!!!!!
ειναι απ τη πρωτευουσα της Αλβανιας, τα Πατησια,Kety trans
Περιγραφή Twitter::@ketjti Instagram:::Power_girl_27 Onlyfans::: https://onlyfans.com/keti_26 Geia sou moro mou eimai h Kety ts super kafto koritaki exw diko mou xoro sto kentro diakritiko to programa mou einai Energopatithiko an thes na matis perisotera pare me til x 6944756720kanesex.com
Ξέρουμε τι εθνικότητας είναι;
Νόμιζα είναι Ελληνίδα.
οχι ομως τοσο πληρες οσο το ts-datingΝα προσθέσω την αποψάρα μου: το distintas είναι καλύτερο σάιτ απ' το ts-dating.
Για την Ρία ξέρω και στην προτείνω ανεπιφύλακτα στανταρακι μουΞέρουμε κάτι για τα παρακάτω κορίτσια?
Liberty ts
Καλησπέρα αντρακια μου με λένε Ρία τρανς pre op ...1.70 ύψος 55 κ. Με δικό μου διακριτικό χώρο στο νέο κόσμο ...ενεργοπαθητικη για νέες κ όχι μόνο εμπειρίες.... σε περιμένω μόνη 6982102898 Οι φωτογραφίες είναι όλες δικές μου κ μη πειραγμενες. . ξεκινάω από τις 12 πρωί ως τις 12 βράδυkanesex.com
Χριστίνα σεξυ για όλα τα γούστα
Καλησπέρα μωρό μου είμαι η Χριστίνα 24χρονών παθητική πολύ καυλιάρα και παιχνιδιάρα!! Σε περιμένω να με απολαύσεις με πολλές αντοχές στο δικό μου χώρο καθαρό και περιποιημένο!!! Έλα να βγάλουμε τις καύλες μας και να περάσουμε τέλεια παρε με στο για να τα πούμε άμεσα χωρίς βιασύνες 6931190055kanesex.com
Φαίνεται ωραία έστω στις φωτό .Για την Ρία ξέρω και στην προτείνω ανεπιφύλακτα στανταρακι μου
Ποιο πολλυ παθιτικη εγώ σαν παθιτικη την θέλω συνενοησου μαζί της για ενεργιτικοΦαίνεται ωραία έστω στις φωτό .
Ενεργητική είναι ?
Όσο για όμορφη ότι βλέπεις στης φωτό θα συναντησηςΦαίνεται ωραία έστω στις φωτό .
Ενεργητική είναι ?
Έφυγε από την Αγησιλάου ;ειναι απ τη πρωτευουσα της Αλβανιας, τα Πατησια,
Από επαφή τηλεφωνική μου είπε Κεραμεικό.Οποτε Αγησιλάου ισχειι.Έφυγε από την Αγησιλάου ;
Ξέρουμε κάτι για τα παρακάτω κορίτσια?
[URL
Για την Ρια ότι βλέπεις στις φώτο αυτη είναι...πολύ καλήΞέρουμε κάτι για τα παρακάτω κορίτσια?
Liberty ts
Καλησπέρα αντρακια μου με λένε Ρία τρανς pre op ...1.70 ύψος 55 κ. Με δικό μου διακριτικό χώρο στο νέο κόσμο ...ενεργοπαθητικη για νέες κ όχι μόνο εμπειρίες.... σε περιμένω μόνη 6982102898 Οι φωτογραφίες είναι όλες δικές μου κ μη πειραγμενες. . ξεκινάω από τις 12 πρωί ως τις 12 βράδυkanesex.com
Αυτη κατοστάρικο δεν έπαιρνε παλιά;Για την Ρια ότι βλέπεις στις φώτο αυτη είναι...πολύ καλή
Όσες φορές είχα βρεθεί μαζί της 70Αυτη κατοστάρικο δεν έπαιρνε παλιά;
Εσυ ρε Μπιρίμπα αδερφέ μήπως ξέρεις αυτην?Όσες φορές είχα βρεθεί μαζί της 70
Όχι φίλε αλλά κροσάκι μου μοιαζειΕσυ ρε Μπιρίμπα αδερφέ μήπως ξέρεις αυτην?
Ενεργοπαθητικη τραβεστί με απίστευτες καβλες
Αν σου αρέσουν τα κορίτσια άλλου τύπου και ξέρεις τι θέλεις έλα να περάσουμε καλά τηλ 6937972040kanesex.com
Για την Ρια ότι βλέπεις στις φώτο αυτη είναι...πολύ καλή
Αξίζει,ειναι απο τις καλύτερες επιλογές...Η Ρία αξίζει πόσα παίρνει ??