Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Harry60

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
497
Πόντοι
21
Έχει πάει κάποιος συναγωνιστής με αυτήν εδώ; Γνωρίζουμε κάτι;

Harry60

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
497
Πόντοι
21
Επίσης και για την παραπάνω αν ξέρει κάποιος κάτι για τις υπηρεσίες της;

Εγγρ.
17 Απρ 2024
Like
121
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας τι συμβαίνει με το τσατ στο κάνε σεξ;
Έχει εξαφανιστεί προφανως
Σήμερα απτό πρωί που έχω μπει είμαι μόνος στα chat..και κάνα δυο χοντρουλες που ζητάνε δωράκια...

Εγγρ.
17 Απρ 2024
Like
121
Πόντοι
0
Προειδοποίηση ότι σταματάει το τσατ λόγω προβλήματος προσωρινα; η μόνιμη ακυρωση;
Τι να πω ρε παίδες...εδώ και δύο μέρες είμαι μόνος στο chat όποτε μπαίνω.. το πολύ 3 ..4 έχω δεί μνμτα τους...

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
27
Like
2.546
Πόντοι
1.196
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
192
Πόντοι
0

talon11

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2019
Like
10
Πόντοι
0
καλη περιπτωση εντελυ...πολυ γρυγορη ανταποκριση απο πλευρα της και κατελιξα
εχτες τ βταδυ γυρο στις 11 να βρεθουμε ...ωραια εμπειρια για καθαρα ενεργητικους τ γραφει κ ολας
Ανέβηκε πάνω σε εμάς το καυλακι κ σκέφτομαι να πάω, για να γράφεις καλή εμπειρία βάτραχε φαντάζομαι καθαρή προσεγμένη. Καυλωνει καθόλου; Δεν έχω γλείψει ποτε απλά έτσι ενημερωτικά

Drive1978

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
0
Για την Cleo Fereira γίνεται να δημιουργηθεί καταχώρηση στην κατηγορία transexuals ώστε να μπορούμε να γράψουμε κριτική? Το θεωρώ αναγκαίο γιατί θέλω να γράψω και να τονίσω την κακή εμπειρία που είχα.

giorgos_07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
401
Πόντοι
311
Καλημερα στα παιδια εχει δοκιμασει κανεις?

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
27
Like
2.546
Πόντοι
1.196
Με τον κίνδυνο να θεωρηθώ προωθητής θέλω να αναφέρω για την 3η μου φορά με την εν λόγω .
Παρότι θα προτιμούσα να είναι 10-15 κιλά πιό πάνω μου βγάζει έναν ερωτισμό που δεν ξέρω τι μου συμβαίνει , εντελώς gfe και με εκείνη να με ρωτάει αν πειράζει να χύσει ...
Καλόόό έέέέ ;
(Χωρίς χρέωση έτσι;)
Τι να υποθέσω ; Σιτεμένος είμαι , σε καλή φυσική κατάσταση όμως, ίσως και όμορφος (?!) Πάντως πλούσιος ΔΕΝ είμαι
Εν τω μεταξύ με όλη την παρέα της Yara έχω καλές σχέσεις και τις γουστάρω κιόλας όλες - με διαφορετικό τρόπο - θα έκανα ένα κουαρτέτο δηλ. με Yara , Isabella Disordi και "Kalisee" αλλά "πολλά τα λεφτά Άρη!"
ΥΓ.
Πήρα μισάωρο ως συνήθως και μου κρατούσε συντροφιά η Isabella ...τι καύλα... επειδή η Kalisee άλλαξε σπίτι - πήγε στο σπίτι που ήταν η "Cammy" - και αργούσε να έρθει.
Υγιαίνετε και ΓΑΜΑΤΕ !!!

Μπάμπης

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2023
Like
102
Πόντοι
0
Με τον κίνδυνο να θεωρηθώ προωθητής θέλω να αναφέρω για την 3η μου φορά με την εν λόγω .
Παρότι θα προτιμούσα να είναι 10-15 κιλά πιό πάνω μου βγάζει έναν ερωτισμό που δεν ξέρω τι μου συμβαίνει , εντελώς gfe και με εκείνη να με ρωτάει αν πειράζει να χύσει ...
Καλόόό έέέέ ;
(Χωρίς χρέωση έτσι;)
Τι να υποθέσω ; Σιτεμένος είμαι , σε καλή φυσική κατάσταση όμως, ίσως και όμορφος (?!) Πάντως πλούσιος ΔΕΝ είμαι
Εν τω μεταξύ με όλη την παρέα της Yara έχω καλές σχέσεις και τις γουστάρω κιόλας όλες - με διαφορετικό τρόπο - θα έκανα ένα κουαρτέτο δηλ. με Yara , Isabella Disordi και "Kalisee" αλλά "πολλά τα λεφτά Άρη!"
ΥΓ.
Πήρα μισάωρο ως συνήθως και μου κρατούσε συντροφιά η Isabella ...τι καύλα... επειδή η Kalisee άλλαξε σπίτι - πήγε στο σπίτι που ήταν η "Cammy" - και αργούσε να έρθει.
Υγιαίνετε και ΓΑΜΑΤΕ !!
Νταβας αν ήσουν δε θα τις πρότεινες τόσο... φτάνει! Όσο για την kalisee είναι ψιλοάσχημη ρε φίλε κάπου οπα(κ έχει κ φουλ στιγματα-σημαδια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom