Κάρμεν -Diva
Επειδή δεν βρήκα thread, γράφω την εμπειρία μου πριν λίγες ημέρες. Εύκολη επικοινωνία και βουρ στην Καλλιθέα για συνάντηση. Από το τηλέφωνο ήδη σε σεξι διάθεση. Χτυπάω τηλέφωνο και ανεβαίνω στο διαμέρισμα. Ανοίγει η πόρτα και βλέπω μια μορφή, με αέρα ντίβας και διαπεραστικό βλέμμα. Περιποιημένη με μαύρα μαλλιά πιασμένα όρθια σε στυλ σπανιόλας, φορώντας ένα κόκκινο μπούστο κορμάκι. Με οδηγεί στα ενδότερα για κρεβάτι και χαζεύω τον γυμνασμένο κώλο της. Ξαπλώνοντας, μου πετάει ένα στήθος έξω με καλές αναλογίες και με ποιοτικό ανάγλυφο. Ήταν ωραίο για γλύψιμο. Να αναφέρω επιβεβαιώνοντας και άλλους συναγωνιστές, οτι το σώμα της είναι φουλ γυμνασμένο, μοσχομυριστό και πεντακάθαρο. Αρχίζοντας χουφτώματα κ.α. προκαταρτικά, με πέρασμα προφυλακτικού, ξεκινάει ο αγώνας της πίπας. Μετά από λίγο κάθεται επάνω μου, για την 1η στάση και εγώ της έπαιζα το πεος της που είχε γίνει πέτρα. Έπειτα 2η στάση στο όρθιο από πίσω που την έσπρωχνα και πήγαινε το τραπεζάκι με τον καθρέφτη πέρα δώθε. Κατόπιν κορύφωση και τελείωμα με το κωλαράκι της να σφίγγει στραγγίζοντας και την τελευταία μου σταγόνα. Χωρίς να είναι gfe που γουστάρω κυρίως, είχαμε καλή χημεία. Αφού καθαριστήκαμε, πιάσαμε κουβέντα για κάποια θέματα. Είναι όντως ενδιαφέρον άτομο με συγκροτημένη σκέψη για την ζωή. Καλό σεξ αν και κρατάει αποστάσεις, αξίζε για μια φορά η εμπειρία/επίσκεψη.