Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.832
Πόντοι
3.886
Γνώμες

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Όπως τις φώτο αλλά αρκετά πιο λεπτή. Petit με εργαλείο γύρω στους 15-17cm. Δόντια λίγο χάλια αλλά οκ. Μικρό βυζι. Γλωσσοφιλα, όχι κωλοφιλα. Εάν τη σεβαστεις θα βγάλει καλό προφίλ. Μία ώρα ενεργό και παθητικό ρόλο. Πιπα Ακα. τελείωμα Στ βυζια. 100€

Τελευταία τροποποίηση:

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.832
Πόντοι
3.886
Ρε μάγκες είδα κάτι φωτό της Αντριάνας με κάτι μπεκους... Ξέρει κάνεις τπτ παραπάνω;

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Ισχύει,στο kanesex.gr στην αγγελία της έχει φωτογραφία με κάτι γραμμές στην πλάτη...Ζάχαρη άχνη θα είναι...

supernikos

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
28
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Έχουμε κάποια φρέσκια πληροφορία για την κάτωθι; Δεν βρήκα κριτικές.

KOLOMER

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Like
120
Πόντοι
0
Τιμήθηκε το παρακάτω κροσακι κατόπιν επιβαιβεωσης απο τον βατραχομουρη, τιμή στα 20 ευρώ κατόπιν παζαριού. Το μωρό έχει τρομερή κωλαρα και την τίμησα δέοντος! Έφυγα πολύ ευχαριστημένος χωρίς βιασύνη, μου πρότεινε να κάνω μπάνιο καθώς τελειώσαμε αλλα αρνήθηκα.

esco93

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2023
Like
0
Πόντοι
0
γνωριζουμε πληροφοριες για εδω?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
Εγω τ χα παρει τσαμπα αυτο κ αυτη φραγκα!!!!

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
γνωριζουμε πληροφοριες για εδω?
αγοράκι με περούκα και μεγάλο καυλί

dcfuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Κριτικές
13
Like
603
Πόντοι
310
Κάρμεν -Diva
Επειδή δεν βρήκα thread, γράφω την εμπειρία μου πριν λίγες ημέρες. Εύκολη επικοινωνία και βουρ στην Καλλιθέα για συνάντηση. Από το τηλέφωνο ήδη σε σεξι διάθεση. Χτυπάω τηλέφωνο και ανεβαίνω στο διαμέρισμα. Ανοίγει η πόρτα και βλέπω μια μορφή, με αέρα ντίβας και διαπεραστικό βλέμμα. Περιποιημένη με μαύρα μαλλιά πιασμένα όρθια σε στυλ σπανιόλας, φορώντας ένα κόκκινο μπούστο κορμάκι. Με οδηγεί στα ενδότερα για κρεβάτι και χαζεύω τον γυμνασμένο κώλο της. Ξαπλώνοντας, μου πετάει ένα στήθος έξω με καλές αναλογίες και με ποιοτικό ανάγλυφο. Ήταν ωραίο για γλύψιμο. Να αναφέρω επιβεβαιώνοντας και άλλους συναγωνιστές, οτι το σώμα της είναι φουλ γυμνασμένο, μοσχομυριστό και πεντακάθαρο. Αρχίζοντας χουφτώματα κ.α. προκαταρτικά, με πέρασμα προφυλακτικού, ξεκινάει ο αγώνας της πίπας. Μετά από λίγο κάθεται επάνω μου, για την 1η στάση και εγώ της έπαιζα το πεος της που είχε γίνει πέτρα. Έπειτα 2η στάση στο όρθιο από πίσω που την έσπρωχνα και πήγαινε το τραπεζάκι με τον καθρέφτη πέρα δώθε. Κατόπιν κορύφωση και τελείωμα με το κωλαράκι της να σφίγγει στραγγίζοντας και την τελευταία μου σταγόνα. Χωρίς να είναι gfe που γουστάρω κυρίως, είχαμε καλή χημεία. Αφού καθαριστήκαμε, πιάσαμε κουβέντα για κάποια θέματα. Είναι όντως ενδιαφέρον άτομο με συγκροτημένη σκέψη για την ζωή. Καλό σεξ αν και κρατάει αποστάσεις, αξίζε για μια φορά η εμπειρία/επίσκεψη.

stefan sal

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Δεκ 2019
Κριτικές
10
Like
1.139
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστες..Σκέφτομαι μέσα στη βδομάδα να κλείσω με Nancyzaxaria, ειδα insta και έχω πάθει σοκ!!! Εχει πάρει κανείς πρόσφατα? Αξίζει σαν παθητική?

nscorpios

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
175
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστες..Σκέφτομαι μέσα στη βδομάδα να κλείσω με Nancyzaxaria, ειδα insta και έχω πάθει σοκ!!! Εχει πάρει κανείς πρόσφατα? Αξίζει σαν παθητική?
H ζαχαρια ειναι μεγαλη φιρμα δεν ξερω αν αντεχει η τσεπη σου και το κυριοτερο αν θελει και αυτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom