openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
ΟυφΠρίν 2 εβδομαδες είχα παει
ΟυφΠρίν 2 εβδομαδες είχα παει
Εσυ ήσουν παθητικός με αυτές;Καλήμερα σας! Θα ήθελα να γράψω 2 λόγια για κάποιες επισκέψεις, ως φόρο τιμής για τα κορίτσια και τα μέλη του μπου. Λοιπόν, κατα την διάρκεια της χρονιάς 2022, έχουμε και λέμε: 1) Συνεύρεση με Markela trans - Κυρία που τιμά τον χρόνο της και με περίσσεια σεξουαλική διάθεση, την πήρα ευχάριστα, αλλά διαθέτει εργαλείο και για παθητικό ρόλο. 2) Εύα τρανς Νίκαια- Αξιοπρεπής χωρίς να κοιτά ρολόι, τίμια στον αγώνα και πολύ καλός χαρακτήρας. Αντέχει στα γκάζια και στα γούστα δεν λέει όχι. 3) Νεφέλη τρανς -Κουκάκι. Την αδικούν οι φωτογραφίες της, είναι πιο γλυκιά και αδύνατη από κοντά, έχει τσαχπινιά φρεσκάδα και πεντακάθαρο σπίτι. Συμμετοχή καλή και καυλώνει και για παθητικό ρόλο για όποιον γουστάρει.
Αυτά φίλοι, ελπίζω να σας βοήθησα και εγώ, όπως και πολλοί από εσάς που μας ενημερώνετε!
Αποτι διαβασα, οχιΕσυ ήσουν παθητικός με αυτές;
Μου έστειλε μήνυμα πριν δέκα μέρες ότι σταμάτησε ,την είχα πάρει τηλέφωνο, δεν ξέρω τι να πω.Πρίν 2 εβδομαδες είχα παει
Γτ δεν την παίρνεις τηλέφωνο ρε φίλε; Ντρέπεσαι; Δεν υπάρχουν στάνταρ τιμες. Άλλα λεφτά θα πάρει σε εμενα αλλα σε εσένα αλλα σε κάποιον άλλονΜια ερώτηση σαν πρωτάρης εδώ μέσα: για εναλλαγή ενεργητικό και παθητικό, η Μιχαέλα συνιστάται? Και η χρέωση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων τους συναγωνιστές!!
Σωστά!Γτ δεν την παίρνεις τηλέφωνο ρε φίλε; Ντρέπεσαι; Δεν υπάρχουν στάνταρ τιμες. Άλλα λεφτά θα πάρει σε εμενα αλλα σε εσένα αλλα σε κάποιον άλλον
Από επιδόσεις, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά μπορώ να σου πω πως ο χαρακτήρας της είναι απαίσιος. Προσωπικά, μια φορά που την είχα στα υπ' όψιν, τη ρώτησα κάτι το οποίο ήδη ανέφερε στην αγγελία της και δεν είχα προσέξει. Τι το ήθελα; Άρχισε να με βρίζει και να αραδιάζει κατεβατά. Και μάλλον δεν πρέπει να είχα την αποκλειστικότητα, γιατί έχω διαβάσει κακές κριτικές για τον χαρακτήρα της και στο παρελθόν.
Καλήμερα σας! Θα ήθελα να γράψω 2 λόγια για κάποιες επισκέψεις, ως φόρο τιμής για τα κορίτσια και τα μέλη του μπου. Λοιπόν, κατα την διάρκεια της χρονιάς 2022, έχουμε και λέμε: 1) Συνεύρεση με Markela trans - Κυρία που τιμά τον χρόνο της και με περίσσεια σεξουαλική διάθεση, την πήρα ευχάριστα, αλλά διαθέτει εργαλείο και για παθητικό ρόλο. 2) Εύα τρανς Νίκαια- Αξιοπρεπής χωρίς να κοιτά ρολόι, τίμια στον αγώνα και πολύ καλός χαρακτήρας. Αντέχει στα γκάζια και στα γούστα δεν λέει όχι. 3) Νεφέλη τρανς -Κουκάκι. Την αδικούν οι φωτογραφίες της, είναι πιο γλυκιά και αδύνατη από κοντά, έχει τσαχπινιά φρεσκάδα και πεντακάθαρο σπίτι. Συμμετοχή καλή και καυλώνει και για παθητικό ρόλο για όποιον γουστάρει.
Αυτά φίλοι, ελπίζω να σας βοήθησα και εγώ, όπως και πολλοί από εσάς που μας ενημερώνετε!
Καλημέρα στο είπε κι εσένα? γιατί εμένα αυτό μου είπε σε μήνυμα.H Μικαελα σταμάτησε κύριοι....
τι να πω αδελφέ. οταν ξαναπαω θα ενημερώσωΜου έστειλε μήνυμα πριν δέκα μέρες ότι σταμάτησε ,την είχα πάρει τηλέφωνο, δεν ξέρω τι να πω.
Νομίζω αναφέρει στην αγγελία της, αλλά ρώτα την τηλεφωνικώς για σίγουρα.Ωραίος φίλε. Η νεφέλη με ψήνει εδώ και καιρό, πόσο χρεώνει?
Nαι φίλε...σταμάτησε έτσι μου πε..Καλημέρα στο είπε κι εσένα? γιατί εμένα αυτό μου είπε σε μήνυμα.
Δεν αγαπαει ενεργητικο !!!αν κ τ κανει τ χω ακουσει κ απο αλλουςΊσως είναι νωρίς για 24άρια. Θα σου πρότεινα την Αλύσα... ευγενική, έμπειρη, τιμαει την φανέλα, θα το απολαύσεις, οικονομικά και στο τέλος θα μπορείς και να καθίσεις
Αν πάλι αποφασίσεις ξέσκισμα τοτε ότι και να διαλέξεις φρόντισε να είσαι προπονημένος με κανένα dildo.
Αντε και με ένα πόνο!