Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.370
- Πόντοι
- 3.436
δεν πηγα γιατι μου φανηκαν πολλα τα 70 που ζηταγεΈχεις πάει; Τι λέει από εμφάνιση γιατί στις φωτο φαίνεται μπαμπάτσικη.
δεν πηγα γιατι μου φανηκαν πολλα τα 70 που ζηταγεΈχεις πάει; Τι λέει από εμφάνιση γιατί στις φωτο φαίνεται μπαμπάτσικη.
Don t do it ,Φαίδων...Ρε σείς, τι πιπινάκι είναι αυτό? Εχει αναφερθεί πουθενά, το έχει πάρει κανείς? Ξερουμε απόδοση, μέγεθος εργαλείου, τιμές κτλ?
Καυλιαρα τρανσέξουαλ για όλα τα γούστα τώρα στην Αθήνα
Καλησπέρα είμαι η Ραφαέλα ενεργοπαθητική τρανς έχω δικό μου χώρο στο κέντρο και δεν βιάζομαι. Αν θες να περάσουμε καλά πάρε με τηλέφωνο στο 6944697018 !!!kanesex.com
Η Μιχαέλα είναι τίμια επιλογή. Καλή και στον ενεργητικό ρόλο, στον παθητικό δεν την έχω δοκιμάσει. Είναι καθαρή κι ευγενική, αν και λίγο απόμακρη. Χρειάζεται χρόνο ν αποκτήσει οικειότητα. Αυτά...Καλησπέρα στους συνμπουρδελιαρηδες. Τι έχετε να προτείνετε απο trans στα Νότια; Σκέττομαι να τιμήσω Μιχαέλα από Περιστέρι αλλά μου πέφτει λιγάκι μακρυά
Μύστη μου βλέπω τον φυσας τον παρα..Με πολύ καλό χώρο στο Κολωνάκι. Δύσκολο parking (πλήρωσα 15€). Άνεση χρόνου >45', συμμετοχή πολύ καλή, επικοινωνία super. Εγώ είμαι μόνο ενεργητικός αλλά όπως μου είπε αν τύχει γαμεί κιόλας. 70 ευρώ μία φορά. Αν με φέρει ο δρόμος μου κατά Κολωνάκι μεριά θα την επισκεφθώ οπωσδήποτε.
Καλησπερα φιλτατοι. εχει κανεις αποψη για την καυλαρα αυτη ? δεν εχει ονομα παρα μονο τηλεφωνο και με εβαλε σε σκεψεις.
6983247767
Γεια σας, είμαι μια πολύ ευαίσθητη τρανς γυναίκα... Για άντρες που τους αρέσουν τα μεστίζα, το ανοιχτόχρωμο δέρμα, το άψογο πρόσωπο, τα ίσια και φυσικά μαλλιά, φυσικά θηλυκό σώμα χωρίς υπερβολές, στήθος στο σωστό μέγεθος. Μορφωμένος και σούπερ χαρισματικός, έτοιμος να ικανοποιήσει τις πιο...kanesex.com
Πρόθυμο κοριτσάκι δύσκολα λέει όχι αλλά μέτρια η συνάντηση μαζί της, δεν νομίζω να την επισκεφθώ ξανά.ΖΆΚΥΝΘΟ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ (Σάββατο - Κυριακή)
Παθιασμένη,ερωτική,σεξυ...Ότι και εάν εχεις φανταστεί είμαι Εδω . Με λενε Αφροδίτη , 23 ετών , 1.85 υψος , 69 κιλα . Ενεργοπαθητικη με πλούσια προσόντα στο κέντρο της Αθηνας . Σε περιμενω να κανουμε το όνειρο σου πραγματικότητα 6930818171kanesex.com
Γνωρίζουμε κάτι γι αυτήν;
Παρα πολύ δυνατο φαινεται!!!! Αλλα το εργαλειο της είναι επικίνδυνοΚαλησπερα φιλτατοι. εχει κανεις αποψη για την καυλαρα αυτη ? δεν εχει ονομα παρα μονο τηλεφωνο και με εβαλε σε σκεψεις.
6983247767
Γεια σας, είμαι μια πολύ ευαίσθητη τρανς γυναίκα... Για άντρες που τους αρέσουν τα μεστίζα, το ανοιχτόχρωμο δέρμα, το άψογο πρόσωπο, τα ίσια και φυσικά μαλλιά, φυσικά θηλυκό σώμα χωρίς υπερβολές, στήθος στο σωστό μέγεθος. Μορφωμένος και σούπερ χαρισματικός, έτοιμος να ικανοποιήσει τις πιο...kanesex.com
εχει και διαφορα βιντεο στο tiwter,οντως δυνατο εργαλειο!Παρα πολύ δυνατο φαινεται!!!! Αλλα το εργαλειο της είναι επικίνδυνο