Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (9 μέλη και 27 επισκέπτες)

barcasa85

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους. Σημερα σηκωθηκα με καβλες και στο κυνηγι παθητικου ατριχου κοριτσιου βρηκα αυτο. Υπαρχει καποια γνωση?

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306

count62

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
5.220
Πόντοι
1.056

monstercock greece

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
2.149
Πόντοι
481
πηδιοταν ωραια; και πηδουσε; απο παλια θελω να τη δω, αλλα δεν εχει τυχει ποτε
Εγώ ενεργητικός ήμουν και πηδιόταν πολύ δυνατά, το ζούσε το γαμήσι, ωραία πίπα, έχυσε και δυνατά! Τώρα τι κάνει δεν μπορώ να σου πω...

koniordos1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Εγω μια φορα ειχα παει προς το Αλσος . κοιταχτηκαμε και γυρισα με την μηχανη και της μιλησα. Αυτη ηταν με ρουχα τρεξιματος και εβγαινε απο το Αλσος. Μην γτα πολυλογω ανταλλαξαμε τηλεφωνα. Κανονισα να παω σπιτι της και μου ειπε φερε μου και τσιγαρα. Στα μηνυματα κατα την διαρκεια μεχρι να παω μου ειπε οτι αν θες να σε γλειψω θα γλειψεις και συ εμενα . Μονο ετσι , οποτε δεν πηγα. Απλα το αναφερω καμια σχεση ομως με αγγελία. Εκει μπορει να λειτουργει επαγγελματικα

Giorgos Koud

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2016
Like
668
Πόντοι
81
Και εγώ την πετυχαίνω στο άλσος που πάει για τρέξιμο, τρέχει ανάποδα οπότε διασταυρωνονται οι ματιές θελοντας και μη και φαίνεται ότι ψάχνεται.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.241
Πόντοι
206
Εγω μια φορα ειχα παει προς το Αλσος . κοιταχτηκαμε και γυρισα με την μηχανη και της μιλησα. Αυτη ηταν με ρουχα τρεξιματος και εβγαινε απο το Αλσος. Μην γτα πολυλογω ανταλλαξαμε τηλεφωνα. Κανονισα να παω σπιτι της και μου ειπε φερε μου και τσιγαρα. Στα μηνυματα κατα την διαρκεια μεχρι να παω μου ειπε οτι αν θες να σε γλειψω θα γλειψεις και συ εμενα . Μονο ετσι , οποτε δεν πηγα. Απλα το αναφερω καμια σχεση ομως με αγγελία. Εκει μπορει να λειτουργει επαγγελματικα
Οι πληροφορίες που αναφέρεις είναι σωστές... Πηγαίνεις εκεί μόνο για γλύψιμο. Η τρανς της αγγελίας δεν είναι η Μίνα.

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.241
Πόντοι
206
Οι πληροφορίες που αναφέρεις είναι σωστές... Πηγαίνεις εκεί μόνο για γλύψιμο. Η τρανς της αγγελίας δεν είναι η Μίνα.
Επιπλέον το όργανο της Μινας είναι σχεδόν ανύπαρκτο... Θα στο δώσει να το γλύφεις και θα σκεφτείς τι να γλυψω απο αυτό..

mavr0s_gat0s

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
36
Πόντοι
0
Βέβαια με το ίδιο τηλέφωνο εμφανίζεται και αυτή η φωτο που με χαλάει λίγο.....για τη Ζινα λέω...

Antonis zagouras

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2020
Like
574
Πόντοι
81
aaaa ok! Εμένα το μυαλό μου πήγε στη "μεράντα" :2funny:
Υπήρξε μια παρέα παλιότερα που νομίζω το έγραφαν και την αγγελία τους πως κάνουν παιχνίδια με... "κοκορέτσια". Οι παλιοί γνωρίζουν!!! Εγώ μόνο το διάβασα εδώ, μακρυά!!!!

mavr0s_gat0s

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2022
Like
36
Πόντοι
0
...το ίδιο crossaki είναι, έχει κάνα δυό χρόνια αγγελίες. Γι αυτό ρωτάω μήπως το έχει πάρει κανείς να μας πει εντυπώσεις!!!!
Το είδα ότι είναι το ίδιο .απλά σε εμφάνιση χάνει πολύ σε αυτή τη φώτο.... γι αυτο το λέω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom