Αδερφέ επειδή και εγώ ψάχνω καιρό κ ενδιαφέρομαι έχεις μάθει κάτι; Παίζει κάποιο τηλέφωνο; Δουλεύει ακόμα;Το τηλέφωνό της δεν είναι ενεργό. Ξέρουμε κάτι για την Στέλλα; Έχει αλλάξει τηλέφωνο ή κάτι άλλο γίνεται;
Παθητική ΤΡΑΝΣ 6971735027 120€ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ
Είμαι η Στέλλα 25 χρονών με υψος 1.80 κσι 65 κιλά Μου αρέσει να κάνω τον πελάτη μου να αισθάνεται όμορφα και άνετα είμαι πολύ ευγενική με εχεμύθεια αρκετά καθαρή με βρώμικο μυαλό σε δικό μου χώρο η ξενοδοχείο η στον χώρο σου .... ΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ✅ ΜΟΝΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ 50€ 15 λεπτά παιχνίδι...kanesex.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγγελίες Transexual
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.912
- Πόντοι
- 736
Αλήθεια συναγωνιστές τι κολπάκι είναι αυτό ? ( άλλο προφίλ,άλλο όνομα,και μετά άλλη αγγελεία?)Ήταν επάνω Θεσσαλονίκη για καιρό ήθελα να την δοκιμάσω και εγώ αλλά οι αγγελίες της ανέβαιναν από άλλο προφίλ για την οποία δεν έχω ακούσει ούτε ένα καλό σχόλιο. Τώρα βέβαια ίσως κάνω λάθος.
Όχι ρε γαμώτο... Και έχω ρωτήσει παντού. Από διπλανό forum μου είπαν πως χάθηκε ξαφνικά. Ίσως σταμάτησε ή ετοιμάζει μια αλλαγή στην εμφάνησή της. Επλίζω να εμφανιστεί ξανά με το ίδιο όνομα ώστε να την λοκάρουμε. Αν μάθεις κάτι στείλε.Αδερφέ επειδή και εγώ ψάχνω καιρό κ ενδιαφέρομαι έχεις μάθει κάτι; Παίζει κάποιο τηλέφωνο; Δουλεύει ακόμα;
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Μετά από συζήτηση με φίλο κατάλαβα ότι ισχύει αυτό που γραφεις.Συναγωνιστή, είχα την εντύπωση ότι η αγγελία αυτή αφορά κοπέλα που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία, κάνω λάθος? Αν ναι, συγγνώμη!
Κοίτα, εγώ δεν την γνώρισα παρότι την ήξερα από την tv.
Η κυρία που συνάντησα, άβαφη δεν έχει σχέση με την κυρία της tv.
Επίσης είναι καθαρά παθητική.
Καλα προσοντα ενεργοπαθητικα κολπα τρανσ κοπελα
6970850052 Καλα προσοντα ενεργοπαθητικα κολπα τρανσ κοπελα 6970850052 Σεξυ καυλιαρα ανωμαλιαρα τρανς για αντρες με ενεργοπαθητικα γουστα καλα προσοντα καλεσε με Ραντεβού μόνο στο χώρο μου
kanesex.com
karmen trans - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.
www.openday.gr
monstercock greece
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.153
- Πόντοι
- 481
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, εφόσον ήταν καθαρά παθητική σχεδόν το αποκλείω να είναι αυτή που λέω! Καλά γαμήσια!Μετά από συζήτηση με φίλο κατάλαβα ότι ισχύει αυτό που γραφεις.
Κοίτα, εγώ δεν την γνώρισα παρότι την ήξερα από την tv.
Η κυρία που συνάντησα, άβαφη δεν έχει σχέση με την κυρία της tv.
Επίσης είναι καθαρά παθητική.
Καλα προσοντα ενεργοπαθητικα κολπα τρανσ κοπελα
6970850052 Καλα προσοντα ενεργοπαθητικα κολπα τρανσ κοπελα 6970850052 Σεξυ καυλιαρα ανωμαλιαρα τρανς για αντρες με ενεργοπαθητικα γουστα καλα προσοντα καλεσε με Ραντεβού μόνο στο χώρο μουkanesex.comkarmen trans - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Benreilly
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 696
- Πόντοι
- 310
Όντως πολύ καλή!Μια χαρά είναι.
Όμορφη, χύνει πολύ και δυνατή στο ενεργητικό της.
juanmanuel
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
Τελικά πήγε κανένας εδώ
⭐⭐⭐⭐⭐ "Catherine"My secret XXL21CM FOR YOU...⭐⭐⭐⭐⭐
Γεια, με λένε Κατερίνα, είμαι Ελληνίδα τρανς με πολύ όρεξη και καλή διάθεση να περάσουμε μαζί όμορφες στιγμές και να ανακαλύψουμε τον κόσμο της λαγνείας. Κάθε άτομο στον κόσμο είναι μοναδικό και ξεχωριστό. Αντιμετωπίζω τον καθένα όπως θα ήθελα να μου συμπεριφέρονται, με τον πιο ιδιαίτερο και...
kanesex.com
Καλησπέρα παιδιά. Έχει κανένας εμπειρία με την Ανδριάννα; Αξίζει στο ενεργητικό ;; Τιμή ;;;
❤️ ΑνδριΑννΑ ❤️❤️❤️Έκφυλη καυλιάρα 6976205618 - 6908488913
⭐⭐⭐⭐⭐Ελληνίδα 1,86 66κιλά 26 Aν θέλεις να περάσεις καλά με ενα ανωμαλο κοριτσι Πάρε με... ☎️697 6205618 *Όχι αποκρύψεις και μηνύματα ή σταθερά νούμερα. Μόνο για σοβαρά άτομα... ❤️❤️❤️ αμεσα ραντεβου 30 λεπτα πριν...Εάν δεν το σηκώνω έχω δουλίτσα ξανά Κάλεσε αργότερα..
kanesex.com
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
ξέχασε το το ενεργητικό τηςΚαλησπέρα παιδιά. Έχει κανένας εμπειρία με την Ανδριάννα; Αξίζει στο ενεργητικό ;; Τιμή ;;;
⭐⭐⭐⭐⭐Ελληνίδα 1,86 66κιλά 26 Aν θέλεις να περάσεις καλά με ενα ανωμαλο κοριτσι Πάρε με... ☎️697 6205618 *Όχι αποκρύψεις και μηνύματα ή σταθερά νούμερα. Μόνο για σοβαρά άτομα... ❤️❤️❤️ αμεσα ραντεβου 30 λεπτα πριν...Εάν δεν το σηκώνω έχω δουλίτσα ξανά Κάλεσε αργότερα..kanesex.com
Κρίμα φαίνεται πέτρα το εργαλείο τηςξέχασε το το ενεργητικό της
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
πετρα ειναι δεν φαινεται αλλα εχει αλλα γουστα εγω θα σ πρωτηνα να πας !!!!!
Εννοείς ότι μόνο αμα σε γουστάρει γαμαει ? γιατί αν πάω και δεν της σηκωθεί ενώ το δηλώνει θα ξενερώσω ?πετρα ειναι δεν φαινεται αλλα εχει αλλα γουστα εγω θα σ πρωτηνα να πας !!!!!
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
να την παρεις τηλ κ αμα σου πει οτυ θ σε γαμησει εφυγες χθες !!!!!
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
δεν γουσταρει να γαμαει, το εχει δηλωσειΕννοείς ότι μόνο αμα σε γουστάρει γαμαει ? γιατί αν πάω και δεν της σηκωθεί ενώ το δηλώνει θα ξενερώσω ?
Εννοείται αδερφέΌχι ρε γαμώτο... Και έχω ρωτήσει παντού. Από διπλανό forum μου είπαν πως χάθηκε ξαφνικά. Ίσως σταμάτησε ή ετοιμάζει μια αλλαγή στην εμφάνησή της. Επλίζω να εμφανιστεί ξανά με το ίδιο όνομα ώστε να την λοκάρουμε. Αν μάθεις κάτι στείλε.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.827
- Πόντοι
- 41.129
Για πολλα κωλογαμησια η αντριαννα..Καλησπέρα παιδιά. Έχει κανένας εμπειρία με την Ανδριάννα; Αξίζει στο ενεργητικό ;; Τιμή ;;;
⭐⭐⭐⭐⭐Ελληνίδα 1,86 66κιλά 26 Aν θέλεις να περάσεις καλά με ενα ανωμαλο κοριτσι Πάρε με... ☎️697 6205618 *Όχι αποκρύψεις και μηνύματα ή σταθερά νούμερα. Μόνο για σοβαρά άτομα... ❤️❤️❤️ αμεσα ραντεβου 30 λεπτα πριν...Εάν δεν το σηκώνω έχω δουλίτσα ξανά Κάλεσε αργότερα..kanesex.com
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.827
- Πόντοι
- 41.129
και αυτη εδω ειναι σουπερ...
Τρανς Νάντια..
Έλα να παίξουμε ενεργό παθητικά και ανώμαλα σε περιμένω μην αργείς και δεν θα χάσεις στο χώρο μου στην Καλλιθέα 6995169955
kanesex.com
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
πες μας να μαθουμαι !!!!!γαμαει καλα ????και αυτη εδω ειναι σουπερ...
Τρανς Νάντια..
Έλα να παίξουμε ενεργό παθητικά και ανώμαλα σε περιμένω μην αργείς και δεν θα χάσεις στο χώρο μου στην Καλλιθέα 6995169955kanesex.com
mpourdas35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 614
- Πόντοι
- 311
Επιστροφή απο μια Θεούλα,
πανεμορφη, πολύ θηλυκή, και απίστευτα παθιάρα.
ήταν Θεσσαλονίκη για πολύ καιρό αλλά νομίζω θα την κερδίσουμε στην Αθήνα.
Δεν ειναι κανα ξερακιανό κορίτσι,
είναι γυναικάρα με καμπύλες που μπορεί να σε στείλει με το καλημέρα.
έκατσα μια ωρίτσα και δεν βαρέθηκα δευτερόλεπτο.
Αν αφιέρωνα ένα τραγούδι θα ήταν το:
"κλειστε τις πορτες να μη (ξανα)φύγει"
Λειτουργικό εργαλείο φαίνεται να έχει που μιλούσε συνέχεια στον θεό.πεντακάθαρη.
πανεμορφη, πολύ θηλυκή, και απίστευτα παθιάρα.
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Siliatrans
Browse listings and information of seller Siliatrans
kanesex.com
Δεν ειναι κανα ξερακιανό κορίτσι,
είναι γυναικάρα με καμπύλες που μπορεί να σε στείλει με το καλημέρα.
έκατσα μια ωρίτσα και δεν βαρέθηκα δευτερόλεπτο.
Αν αφιέρωνα ένα τραγούδι θα ήταν το:
"κλειστε τις πορτες να μη (ξανα)φύγει"
Λειτουργικό εργαλείο φαίνεται να έχει που μιλούσε συνέχεια στον θεό.πεντακάθαρη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K