Διαγραμμένο μέλος 203185
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 557
- Πόντοι
- 21
Όπου και να παίζει μια χαρά είναι.
Και τσαμπαΚαι με 20!
μ 60 ε τραβα εσυ !!!!!πλαστηκια κουκλα ειναι δεν τ βλεπειςΤελικά, έκανε κανείς την καταδρομική να μας ενημερώσει;
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Tsgalena
Browse listings and information of seller Tsgalenakanesex.com
Από τις μεγαλύτερες ξεπετες
Πιο "αφράτη" απ' όσο δείχνει στις φωτο. Δεν μου έβγαλε γούστα κι όταν κατάλαβε οτι αποφάσισα απλώς να "ξεφορτώσω" για να μην πάνε χαμένα τα ευρώπουλα, δεν έκανε τίποτα για να με "ανεβάσει".Αφράτη και έτοιμη...Εμπειρία κανείς;❣ΤΡΑΝΣ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ❣ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ❣ 6.9.9.8.1.3.4.6.7.9
Μελαχρινή τρανς όμορφη με πλούσιες καμπύλες και πολύ καλά προσόντα παίζω ενεργό παθητικά Εάν θέλεις να περάσεις καλά είμαι εδώ για σένα χαλαρά χωρίς βιασύνες σε δικό μου χώρο σε περιμένω καυτή*** 6.9.9.8.1.3.4.6.7.9kanesex.com
Από πρόσωπο πώς είναι; Από σώμα φαίνεται πράγματι γεματούλα, αλλά, αν οι φωτογραφίες δεν έχουν φάει γερή επεξεργασία, από φάτσα η κοπελιά σκίζει.Πιο "αφράτη" απ' όσο δείχνει στις φωτο. Δεν μου έβγαλε γούστα κι όταν κατάλαβε οτι αποφάσισα απλώς να "ξεφορτώσω" για να μην πάνε χαμένα τα ευρώπουλα, δεν έκανε τίποτα για να με "ανεβάσει".
Δεν ξέρω αν την αδικώ... Μπορεί να έφταιγα εγώ, αλλά, χωρίς να κάνει κάτι για να έχω να της προσάψω, μου φάνηκε αδιάφορη, βαριεστημένη και σίγουρα δεν είχε "αγωνία" αν θα περάσω καλά.
Ξεχάστηκε σύντομα και δεν θα ξανατιμηθεί...
Μεγάλη ξεπέτα. Είναι όμορφη με ωραίο σώμα αλλά είναι μηδέν στη συμμετοχή, άσε που ζητάει και 100-150 λες και είναι στο ΜαϊάμιΑξιζει για πρωτη εμπειρια? [για παθητικη].Μουναρα φαινεται.Εχει χωρο δικο της ?Feminine Trans 6943090918
Hello gentlemen, welcome to my exclusive profile. My photos are 100% real. I’m not Fake! Come check me out https://onlyfans.com/solpetersxxx Incall 150€ Outcall 350€ plus taxi My name is Monica, I am 22 years old and I am one of the most beautiful trans girls from Holland. I am a young girl with...kanesex.com
Καλη Χρονια να εχουμε
Τρώει σκόρδο για να μην αρρωστενη το κορίτσι ξέρει τι κάνειΥπέροχη.
Αν θέλεις να κολλήσεις κανα τύφο.
Μακράν η πιο βρωμιάρα που είχα την ατυχία να συναντήσω. Πιάτα με υπολείμματα φαγητού δεξιά-αριστερά στο δωμάτιο και μια εσάνς σκορδίλας να αναδύεται από την ανάσα της. Μιλάμε για φρικαλεότητα. Μακριά.
Είναι καλη;; Βλέπω πως είναι και είναι με μικρό πολύ καβλιεγω την επερνα συχνα .ουτε καν
Είναι καλη;; Βλέπω πως είναι και είναι με μικρό πολύ κα
για τ παθητικοτης κομματι μπορω να σου πω μονο οτυ στυνεται καλα τ αλλα δεν γνωριζω
Ήμουν όντως ενεργητικός, αλλά απ' ό,τι είδα, αν κάποιος ενδιαφέρεται για το ενεργητικό ΤΗΣ κομμάτι, μάλλον ανικανοποίητος θα φύγει. Όσον αφορά στην εμφάνιση, πραγματικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.Από πρόσωπο πώς είναι; Από σώμα φαίνεται πράγματι γεματούλα, αλλά, αν οι φωτογραφίες δεν έχουν φάει γερή επεξεργασία, από φάτσα η κοπελιά σκίζει.
Επίσης, σωστά καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα πως ήσουν ενεργητικός, οπότε δεν έχεις να μας δώσεις πληροφορίες για το ενεργητικό της πρόγραμμα;
χωρος αγια παρασκευη αυτο ξερω μονο αν ειχαι και μοτο θα γνωριζα πολλα παραπανωΓνωριζει καποιος? Sexy Ria.
Μάλλον το μπρατ Πιτ ψάχνει. ???????χωρος αγια παρασκευη αυτο ξερω μονο αν ειχαι και μοτο θα γνωριζα πολλα παραπανω