Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
ειναι Α εθνικη αυτο ρωταω !???

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.922
Πόντοι
206
Δε γαμιέται...

Εξάλλου και τα πλαστικά λουλούδια πιο όμορφα είναι απ' τα αληθινά ?

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
ναι στανταρ....οκ τοτε καλα ν περασεις!!!!!εγω θα βολευομαι λεω μαλων να γαμησω ενα μουνακι ααυτες τ μερες αν παει καλα τ θεμα ...ανατολικου μπλοκ!!!!!

weirdjohn

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2015
Κριτικές
2
Like
188
Πόντοι
1
Αφράτη και έτοιμη...Εμπειρία κανείς;

sexairetikos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Αφράτη και έτοιμη...Εμπειρία κανείς;
Πιο "αφράτη" απ' όσο δείχνει στις φωτο. Δεν μου έβγαλε γούστα κι όταν κατάλαβε οτι αποφάσισα απλώς να "ξεφορτώσω" για να μην πάνε χαμένα τα ευρώπουλα, δεν έκανε τίποτα για να με "ανεβάσει".
Δεν ξέρω αν την αδικώ... Μπορεί να έφταιγα εγώ, αλλά, χωρίς να κάνει κάτι για να έχω να της προσάψω, μου φάνηκε αδιάφορη, βαριεστημένη και σίγουρα δεν είχε "αγωνία" αν θα περάσω καλά.
Ξεχάστηκε σύντομα και δεν θα ξανατιμηθεί...

Daeva2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
1.922
Πόντοι
206
Πιο "αφράτη" απ' όσο δείχνει στις φωτο. Δεν μου έβγαλε γούστα κι όταν κατάλαβε οτι αποφάσισα απλώς να "ξεφορτώσω" για να μην πάνε χαμένα τα ευρώπουλα, δεν έκανε τίποτα για να με "ανεβάσει".
Δεν ξέρω αν την αδικώ... Μπορεί να έφταιγα εγώ, αλλά, χωρίς να κάνει κάτι για να έχω να της προσάψω, μου φάνηκε αδιάφορη, βαριεστημένη και σίγουρα δεν είχε "αγωνία" αν θα περάσω καλά.
Ξεχάστηκε σύντομα και δεν θα ξανατιμηθεί...
Από πρόσωπο πώς είναι; Από σώμα φαίνεται πράγματι γεματούλα, αλλά, αν οι φωτογραφίες δεν έχουν φάει γερή επεξεργασία, από φάτσα η κοπελιά σκίζει.

Επίσης, σωστά καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα πως ήσουν ενεργητικός, οπότε δεν έχεις να μας δώσεις πληροφορίες για το ενεργητικό της πρόγραμμα;

Apitsinkolos

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2019
Like
2
Πόντοι
0
Αξιζει για πρωτη εμπειρια? [για παθητικη].Μουναρα φαινεται.Εχει χωρο δικο της ?
Καλη Χρονια να εχουμε

Εγγρ.
30 Νοε 2021
Like
140
Πόντοι
0
Αξιζει για πρωτη εμπειρια? [για παθητικη].Μουναρα φαινεται.Εχει χωρο δικο της ?
Καλη Χρονια να εχουμε
Μεγάλη ξεπέτα. Είναι όμορφη με ωραίο σώμα αλλά είναι μηδέν στη συμμετοχή, άσε που ζητάει και 100-150 λες και είναι στο Μαϊάμι

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Υπέροχη.

Αν θέλεις να κολλήσεις κανα τύφο.

Μακράν η πιο βρωμιάρα που είχα την ατυχία να συναντήσω. Πιάτα με υπολείμματα φαγητού δεξιά-αριστερά στο δωμάτιο και μια εσάνς σκορδίλας να αναδύεται από την ανάσα της. Μιλάμε για φρικαλεότητα. Μακριά.
Τρώει σκόρδο για να μην αρρωστενη το κορίτσι ξέρει τι κάνει

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606
Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: ISINAS

sexairetikos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
0
Από πρόσωπο πώς είναι; Από σώμα φαίνεται πράγματι γεματούλα, αλλά, αν οι φωτογραφίες δεν έχουν φάει γερή επεξεργασία, από φάτσα η κοπελιά σκίζει.

Επίσης, σωστά καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα πως ήσουν ενεργητικός, οπότε δεν έχεις να μας δώσεις πληροφορίες για το ενεργητικό της πρόγραμμα;
Ήμουν όντως ενεργητικός, αλλά απ' ό,τι είδα, αν κάποιος ενδιαφέρεται για το ενεργητικό ΤΗΣ κομμάτι, μάλλον ανικανοποίητος θα φύγει. Όσον αφορά στην εμφάνιση, πραγματικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο.
Όλα αυτά - εξυπακούεται - είναι προσωπικές εκτιμήσεις. Αν είμαι επηρεασμένος από το γεγονός οτι ΕΓΩ δεν πέρασα καλά... τι να πω; Μπορεί και να κάνω λάθος.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.236
Πόντοι
606

weirdjohn

Μέλος