Νέα

Αγγελίες Transexual

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexaki.com
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
ουτε ο ιδιος δεν ξερει!!
Και εγώ ξέρω, και πολλοί ακόμη καταλαβαίνουν, άσχετα αν κοιτάζει ο καθένας τη δουλειά του. Αυτά και άστο εδώ, "τύπε". Το κλείνω εδώ, να μη βγαίνουμε και εκτός θέματος.

Καλύτερα :-D

Θρεντ για τραβέλια σε φόρουμ για μπουρδέλα. Αν δεν είναι pulpy και παρακμιακή η φάση δεν αξίζει.
Αν επρόκειτο περί αυτού, ok φίλε μου, μαζί σου.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606

στο θεμα μας ..
συνάντηση προσφατη
διαλαξα την κοπελα λογο μεταφορικού δεν εχω όχημα δυστυχώς πλεων εδω κ καιρο ..
χωρος κεντρο μεταξουργιο
η κοπελα ηταν παθητική χωρος μετριος αλλα σχετηκα καθαρος .
Ηταν καθαρη τηρηθηκαν ολα μ προφύλαξη διαρκια 30/50ε υπηρχε ενταση καβλοσαμε κ οι δυο
δεν τελειωσε αν και προσπαθησε τελειωσα εγω πρωτος δεν ξερει αγγλικα πολυ λιγα..
Κοβει βολτα κ μια αλλη μ στ σπίτι που κανει την μαγηρισα ασφαλες περηβαλων θ ελεγα.
Η φωτο ειναι ακριβεις μ ελαχίστη επεξεργασια στ πισω μερος χανει λιγο στ οπίσθια

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.460
Πόντοι
34.538

στο θεμα μας ..
συνάντηση προσφατη
διαλαξα την κοπελα λογο μεταφορικού δεν εχω όχημα δυστυχώς πλεων εδω κ καιρο ..
χωρος κεντρο μεταξουργιο
η κοπελα ηταν παθητική χωρος μετριος αλλα σχετηκα καθαρος .
Ηταν καθαρη τηρηθηκαν ολα μ προφύλαξη διαρκια 30/50ε υπηρχε ενταση καβλοσαμε κ οι δυο
δεν τελειωσε αν και προσπαθησε τελειωσα εγω πρωτος δεν ξερει αγγλικα πολυ λιγα..
Κοβει βολτα κ μια αλλη μ στ σπίτι που κανει την μαγηρισα ασφαλες περηβαλων θ ελεγα.
Η φωτο ειναι ακριβεις μ ελαχίστη επεξεργασια στ πισω μερος χανει λιγο στ οπίσθια
Σε φιλεψανε κιολας??

:headbaning1:

Richman50

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2016
Like
127
Πόντοι
0
Νάταλι από Καλλιθέα εννοείς;
μια ναταλι που βαζει κατα καιρους αγγελιες στο κανεσεχ....εχω 2-3 μηνες να δω αγγελια της...καποτε ειχε χωρο πισω απο το μαριοτ στη συγγρου....τελευταια χρονια νομιζω παιζει μονο ξενοδοχειο...αλλα εχει χαθει τωρα ...εκτος αν εχει παει για ολοκληρωτικη ....διορθωση...αν καποιοσ ξερει κατι ας μας πει....αν το κανει πιστευω θα μιλαμε για το πιο χοτ κοριτσι...ξαναλεω για τους λατρεισ του ειδους παντα

flokogkou

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές! Σκέφτομαι αύριο γυρνώντας από δουλειά να περάσω μια βόλτα από Φυλής 99… γνώμες ; (Δεν έχω παρόμοιες εμπειριες)
ΥΓ: μου έχουν γυαλίσει χαρά και σοφή αλλά αύριο δεν ξέρω ποια θα είναι
ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Incog123

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
150
Πόντοι
0
Εγώ αναρωτιέμαι ρε παιδιά, με 20.000+ κρούσματα κάθε μέρα πόσοι από εμάς έχουν κάνει προσωρινή παύση του αθλήματος? Στατιστικά και μόνο να το πας...

Benreilly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
23
Like
696
Πόντοι
310
Έχει πάει κανένας αξίζει σαν ενεργητική ;
Προσέξτε! Μην πετάξετε τα λεφτά σας..! Η εν λόγω "επαγγελματίας" άλλα χρήματα ζητάει στην τηλεφωνική συνεννόηση (70 ευρώ το μισάωρο) και, μόλις πας στον χώρο της και την πληρώσεις, ισχυρίζεται ότι τα 70 ευρώ είναι μόνο για προκαταρκτικά (στο τηλέφωνο είχε αναφέρει πως η τιμή ήταν για σεξ) και κατά συνέπεια ζητάει παραπάνω λεφτά για σεξ. Προφανώς, έφυγα επιτόπου. Εγώ την πάτησα, είναι κρίμα να την πατήσει κι άλλος. Επίσης, ο χώρος ήταν αρκετά άθλιος και η ίδια δεν προσέχει καθόλου τον εαυτό της (διαβάστε και τους προλαλήσαντες, δυστυχώς πρόκειται για μεγάλη μπόχα). Απλά δεν της το είχα να κοροϊδεύει και με τα λεφτά. Όποιος πάει, θα καταλάβει. Be my guest και καλή χρονιά σε όλους!

dionst1

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
21
Like
2.353
Πόντοι
1.196
Είχε γράψει κακή κριτική γι' αυτήν και ο φίλος @Daeva2 , νομίζω, παλιότερα.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Προσέξτε! Μην πετάξετε τα λεφτά σας..! Η εν λόγω "επαγγελματίας" άλλα χρήματα ζητάει στην τηλεφωνική συνεννόηση (70 ευρώ το μισάωρο) και, μόλις πας στον χώρο της και την πληρώσεις, ισχυρίζεται ότι τα 70 ευρώ είναι μόνο για προκαταρκτικά (στο τηλέφωνο είχε αναφέρει πως η τιμή ήταν για σεξ) και κατά συνέπεια ζητάει παραπάνω λεφτά για σεξ. Προφανώς, έφυγα επιτόπου. Εγώ την πάτησα, είναι κρίμα να την πατήσει κι άλλος. Επίσης, ο χώρος ήταν αρκετά άθλιος και η ίδια δεν προσέχει καθόλου τον εαυτό της (διαβάστε και τους προλαλήσαντες, δυστυχώς πρόκειται για μεγάλη μπόχα). Απλά δεν της το είχα να κοροϊδεύει και με τα λεφτά. Όποιος πάει, θα καταλάβει. Be my guest και καλή χρονιά σε όλους!
μουτρο κανε μου μια χαρη κ δωσε διεφθηνση στ αερα χωρις νουμερο να ξερουμαι ...αν κανει δυαδα μ καμια αλλη γιατι μπορει ν ειναι 2 οι ξεπετες!!!

msx37

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Like
2
Πόντοι
0
εχει δοκιμασει κανεις ?
αξιζει ?

Benreilly

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
23
Like
696
Πόντοι
310
μουτρο κανε μου μια χαρη κ δωσε διεφθηνση στ αερα χωρις νουμερο να ξερουμαι ...αν κανει δυαδα μ καμια αλλη γιατι μπορει ν ειναι 2 οι ξεπετες!!!
Καλησπερα! Μεχρι πριν απο 3 μηνες, η εν λογω κορασιδα διεμενε στη Μιχαηλ Βοδα. Πλεον βρισκεται στην οδο Σπινθαρου 3Χ στον Νεο Κοσμο. Στο kanesex εχει τουλαχιστον 4 διαφορετικες αγγελιες. Σε καποιες δηλωνει οτι μενει κεντρο ενω σε αλλες οτι μενει νοτια. Χρησιμοποιει τα ονοματα Marcolina και Amanda.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
μιχαιλ βοδα κ φραντζη ποτε δεν θ πηγενα και μ κωστολογιο 70 !!!!!

στελιος(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές! Σκέφτομαι αύριο γυρνώντας από δουλειά να περάσω μια βόλτα από Φυλής 99… γνώμες ; (Δεν έχω παρόμοιες εμπειριες)
ΥΓ: μου έχουν γυαλίσει χαρά και σοφή αλλά αύριο δεν ξέρω ποια θα είναι
ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΑΡΑ!!!!!ΤΕΛΟΣ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom