Φίλε μου
@ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ,
Σε αρκετά έχεις δίκιο.
Το είχα γράψει κι εγώ παλιότερα και είχα ρωτήσει (αν και εμένα δεν με πολυενδιαφέρουν) γιατί δεν ζητάνε οι ενδιαφερόμενοι να ανοίξουν καρτέλες κριτικής για ελληνίδες τρανς, όπως υπάρχουν για τις αλλοδαπές.
Δεν είμαι τόσο παλιό μέλος όπως εσύ και άλλοι, αν και αρκετά παλιός στο σπορ, το 2019 έκανα εγγραφή, ωστόσο, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν ανοίγουν οι admins μόνοι τους καρτέλες κριτικής. Το ζητάει κάποιος που θέλει ν' ανεβάσει κριτική και οι admins το κάνουν. Προφανώς, δεν το κάνουν, γιατί κάποιοι (οι ενδιαφέρομενοι δλδ που πάνε με ελληνίδες τρανς) δεν το ζητάνε. Εδώ φυσικά υπάρχει ερώτημα. Γιατί δεν το ζητάνε; Εγώ προσωπικά, πολλές φορές έχω ζητήσει να ανοίξει καρτέλα κριτικής από κάποιον admin για κάποια αλλοδαπή τρανς, και αμέσως ανταποκρίθηκαν. Δεν είναι δλδ ότι οι admins "σπρώχνουν" τις αλλοδαπές, αλλά ότι δεν το ζητάει κάποιος. Να στείλει δλδ το προφίλ κάποιας στο kanesex ή αλλού και να το ζητήσει. Ας το ζητήσουν λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι. Ή ζήτα το κι εσύ αν θέλεις. Δεν θα σου αρνηθεί κανένας.
Θα μπορούσε, βέβαια, να λυθεί κι αλλιώς αυτό το ζήτημα. Να αναθέσουν οι διαχειριστές του bou, σε κάποιο έμπειρο και παλιό μέλος που μπαίνει στην ενότητα αυτή των τρανς (έστω και υπό δοκιμή) δυνατότητα admin. Οπότε, αυτός να αναλάβει την ενότητα των τρανς αποκλειστικά, να ανοίγει καρτέλες, και επιπλέον να επιβλέπει. Γιατί πέραν αυτού κατά καιρούς εμφανίζονται κάποιοι προμότορες που γράφουν 1 κριτική την ίδια ημέρα της εγγραφής, και μετά εξαφανίζονται. Μπορώ να σου φέρω παραδείγματα τέτοιων κριτικών εδώ μέσα. Αυτό κάνει μπαμ ότι πρόκειται για προμότορα ή νταβά. Όσοι είμαστε έμπειροι το καταλαβαίνουμε και δεν την πατάμε. Υπάρχουν όμως και πιτσιρικάδες ή άπειροι που μέσα στη κάβλα τους την πατάνε και έτσι πετιώνται λεφτά σε φόλες. Έτσι θα μπορούσε να λυθεί και αυτό το θέμα. Και γενικότερα θα κυλούσε πιο εύρυθμα η ενότητα των τρανς. Μία γνώμη λέω...