Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.600
- Πόντοι
- 456
έχουμε κάποια πληροφορία;
το μονο που μ είπε ειναι οτι με δικο τις χυσιμο παμε στα 100..κ ειναι μια εκτονωσηέχουμε κάποια πληροφορία;
Πριν απο χρονια την ειχα επισκεφτει σε ενα αθλιο χωρο στη συγγρου τωρα ειναι νικαια μικρο εργαλειο μονο παθητικηΑξίζει! Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω ευχάριστη και ευγενική, κυρίως με παθητική διάθεση.
Συμμορία όπως το είπες..... ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ καμία σχέση με σεξ.... οτιδήποτε άλλο εκτός από σεξ...απο τη συμμορια με τα κοκορέτσια
Καλημέρα παιδιά είμαι νέο μέλος και θα ήθελα να μου πείτε για πρωτάρη γνώμες για παθητική τρανς? Ευχαριστώ.Αξίζει! Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω ευχάριστη και ευγενική, κυρίως με παθητική διάθεση.
Δασκαλε μου προτεινεις 2 παθητικα για πρωταρη???έχουμε κάποια πληροφορία;
Καλο ατομο,αλλα τα 70 ειναι πολλα για τις υπηρεσιες.Παντως κανει πιπαρα.Γνώμη ;;;;;;;;
Πες λεπτομέρειες συνάδελφε.Καλο ατομο,αλλα τα 70 ειναι πολλα για τις υπηρεσιες.Παντως κανει πιπαρα.
Καλημερα και εγώ την ίδια απορία με τον φίλο έχω!!!! Βοήθεια!Καλησπέρα παιδια θελω να παω πρωτη φορά με τράνς παθητικιά. Οποιος θέλει να μου πρωτείνει καποια λογο εμπειρίας σας.
Εμανφιση ωραια,καθαριοτητα της καλη του χωρου οχι και τοσο,υπηρεσιες τα πολυ βασικα.70 μεχρι να τελειωσεις.Πες λεπτομέρειες συνάδελφε.
απο εμφάνιση καθαριότητα και υπηρεσίες γενικα. Τα 70€ για πόση ώρα ηταν;
Καλό κοριτσάκι. Μικρό στήθος, γυμνασμένη, διπλής χρήσης, φυσιολογικό μέγεθος χαμηλά, πίπα με καπότα, πηδάει με ρυθμό χωρίς να σε πονάει. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στα της τιμής, γιατί την έχω πάρει μόνο σε τριπλέτες.Καλημερα εχει κανεις καμια πληροφορια για την κοπελα ?
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Valeria
Browse listings and information of seller Valeriakanesex.com
Αρκει αυτο ευχαριστω πολυ!Καλό κοριτσάκι. Μικρό στήθος, γυμνασμένη, διπλής χρήσης, φυσιολογικό μέγεθος χαμηλά, πίπα με καπότα, πηδάει με ρυθμό χωρίς να σε πονάει. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στα της τιμής, γιατί την έχω πάρει μόνο σε τριπλέτες.