Giorgio XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.489
- Πόντοι
- 1.446
δεν έχουν γράψει καλά λόγια ...τράβα στην Mallu ή στην Yara ή σε άλλες "πιστοποιημένες"
Την έχει επισκεφτεί κάποιος ? (Κάποιος πολύ θαρραλέος)
δεν έχουν γράψει καλά λόγια ...τράβα στην Mallu ή στην Yara ή σε άλλες "πιστοποιημένες"
Την έχει επισκεφτεί κάποιος ? (Κάποιος πολύ θαρραλέος)
ναι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτήν. οι άλλες δύο είναι στο πρόγραμμα μαζί με κανά δύο άλλες.δεν έχουν γράψει καλά λόγια ...τράβα στην Mallu ή στην Yara ή σε άλλες "πιστοποιημένες"
Πλέον ΜΟΝΟ σε Ελληνίδες και μάλιστα στις πολύ γνωστές όποιοι θέλετε να πάτε. ΜΕίνετε μακριά από κάθε λογής ξένες.Πολύ ψέμα και πειραγμένες φώτο που αμα πας από κοντά βλέπεις άλλο άτομα από τις ξένες στις αγγελίες...και αμα πας να φυγεις σε απειλουν κτλπ αλλα και γενικά ανα πάσα στιγμή κινδυνεύεις με αυτές...βγάζουν βιντεο με κρυφές κάμερες και σε απειλούν μέτα ή οτιδήποτε οπως συνέβη εδώ με τον φιλο...
Αν και έχω πάει μόνο μία φορά με την Mallu (λόγω οικονομικών δυσπραγιών) την γουστάρω τρελλά !ναι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτήν. οι άλλες δύο είναι στο πρόγραμμα μαζί με κανά δύο άλλες.
ΛΑΘΟΣ ,μην τα ξαναλέμε , η μόνη που αξίζει απο τις Ελληνίδες είναι η Νεφέλη (εμφάνιση και υπηρεσίες) οι υπόλοιπες ή είναι αντρουά ή μεγάλες ή δεν τους σηκώνεται πάντα κλπ κλπ ,δεν θα πώ ονόματα δεν θα ήθελα να θίξω καμμία , προσπαθούν κι αυτές ...Πλέον ΜΟΝΟ σε Ελληνίδες και μάλιστα στις πολύ γνωστές όποιοι θέλετε να πάτε. ΜΕίνετε μακριά από κάθε λογής ξένες.
Πάντως, αυτές οι φανταιζύ ξένες τρανς με τα ελληνικά κινητά που κάνουν τουρ και διαφημίσεις σε σαιτς αγγελιών ούτε το μάτι μας γεμίζουν και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ.ΛΑΘΟΣ ,μην τα ξαναλέμε , η μόνη που αξίζει απο τις Ελληνίδες είναι η Νεφέλη (εμφάνιση και υπηρεσίες) οι υπόλοιπες ή είναι αντρουά ή μεγάλες ή δεν τους σηκώνεται πάντα κλπ κλπ ,δεν θα πώ ονόματα δεν θα ήθελα να θίξω καμμία , προσπαθούν κι αυτές ...
Η τσεπούλα μου το ξέρει ...Πάντως, αυτές οι φανταιζύ ξένες τρανς με τα ελληνικά κινητά που κάνουν τουρ και διαφημίσεις σε σαιτς αγγελιών ούτε το μάτι μας γεμίζουν και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΚΡΙΒΕΣ.
και μια που λέμε για ακρίβεια αυτή εδώ ενώ είναι τούμπανο πολύ τούμπανο ζητάει 100 για 15 λεπτά πίπαΗ τσεπούλα μου το ξέρει ...![]()
150 ΤΟ ΜΙΣΆωρο ήταν θυμάμαι ,τής είχα στείλει πριν απο καιρό , ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΥΛΑ όμωςκαι μια που λέμε για ακρίβεια αυτή εδώ ενώ είναι τούμπανο πολύ τούμπανο ζητάει 100 για 15 λεπτά πίπα
αν πας στο σεξ πάμε στα 250
Εγω μια έχω στάνταρ την ριαΠλέον ΜΟΝΟ σε Ελληνίδες και μάλιστα στις πολύ γνωστές όποιοι θέλετε να πάτε. ΜΕίνετε μακριά από κάθε λογής ξένες.
καιρό είχαμε να σε δούμε εσένα.Καλησπερα παλιοπαιδα
Πραγματι. Ολα καλα βατραχος;καιρό είχαμε να σε δούμε εσένα.
Καλώς το παιδί το καλό!!!Καλησπερα παλιοπαιδα