Giorgos H
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.572
- Πόντοι
- 1.196
O "βάτραχος" πιο πάνω έγραψε κάτι
(νομίζω αρνητικό)
O "βάτραχος" πιο πάνω έγραψε κάτι
Για την Καρμεν έχω γράψει παλιότερα. Καλή συνύπαρξη της καύλας και της έντασης στο σεξ, όμως για τα δικά μου γούστα μια φορά ήταν αρκετή.εχουν γραφτεί διάφορα γιαυτην εδώ , για το ότι είναι μια γνωστή τρανς , που έχει παίξει και σε ταινία παλιά . Εχει γίνει ψιλοτσαμπουκάς εδώ με τον "συνάδελφο"
που είπε ποιά είναι . Ψάξε λίγο ...
Πηρα τηλ. Μου ειπε οτι ειναι 32 ετων... κ το δωρακι στα 80ε. Φιλικη στην συνεννοηση,αλλα δεν πηγα.ΑΝΖΕΛΑ TRANS ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΓΟΡΙΑ καμία πληροφορία ;;
Ναί , και εγώ είμαι 22Πηρα τηλ. Μου ειπε οτι ειναι 32 ετων... κ το δωρακι στα 80ε. Φιλικη στην συνεννοηση,αλλα δεν πηγα.
Θα εννοούσε 32 χρόνια κάνει αυτή τη δουλειάΠηρα τηλ. Μου ειπε οτι ειναι 32 ετων... κ το δωρακι στα 80ε. Φιλικη στην συνεννοηση,αλλα δεν πηγα.
Για καποιον λογο που δεν ξερω, ενω δεν εχω παει ποτε με τρανς και χαζευω εδω, αυτη μου κανε κλικ κι εμεναΚαλησπέρα
Κανρις γνώμη για αυτή εδώ?
Εμμανουέλα τρανς
Γεια σου μωρό μου αν ενδιαφέρεσαι Είτε για ενεργητικό Είτε για παθητικό παιχνίδι και αν είσαι έτοιμος για προχωρημένα γούστα τότε μπορείς να με πάρεις τηλέφωνο χωρίς βιασύνη και με απόλυτη εχεμύθεια ΚΑΙ από τους δύο σε περιμένω στον χώρο μου κοντά στο μετρό του Αϊ Γιάννη Νέος Κόσμος επίσης...kanesex.com
Για καποιον λογο που δεν ξερω, ενω δεν εχω παει ποτε με τρανς και χαζευω εδω, αυτη μου κανε κλικ κι εμενα
Πηγα εγω.Καλο ατομο κ σε ολα μεσα.Με ξενερωσε οτι δεν ηταν ξυρισμενη απο πισο.Για καποιον λογο που δεν ξερω, ενω δεν εχω παει ποτε με τρανς και χαζευω εδω, αυτη μου κανε κλικ κι εμενα
Πηγα εγω.Καλο ατομο κ σε ολα μεσα.Με ξενερωσε οτι δεν ηταν ξυρισμενη απο πισο.
Σε ποια website υπάρχουν κρητικές ??Η Galena φαίνεται ωραίο κομμάτι από τότε που έκοψε τη μυτόγκα, αλλά δεν έχω πετύχει πουθενά κριτική της. Σε άλλο σάιτ υπάρχουν κάποιες.
Από υπηρεσίες δεν γνωρίζω αλλα την εχω δει στο tiktok, είναι πολύ όμορφηκαλησπερα, Τρανς Αλεξια γνωμη; εχει δοκιμασει καποιος;
πες μας τουλαχιστον τι σε χαλασε μην παμε τσαμπα..δεν υπαρχουν λεφτα για πεταμα πιαΓια την Καρμεν έχω γράψει παλιότερα. Καλή συνύπαρξη της καύλας και της έντασης στο σεξ, όμως για τα δικά μου γούστα μια φορά ήταν αρκετή.
δεν ειναι κακη παντωςπες μας τουλαχιστον τι σε χαλασε μην παμε τσαμπα..δεν υπαρχουν λεφτα για πεταμα πια