Μποερει να δωσει καποιος πληροφοριες για την γαλενα
μέτρια πράγματα, ανατολικής προέλευσης. Το μυαλό της είναι μάλλον στο πορτοφόλι σου κι όχι στο πουλί σου ...... Κατά την ταπεινή μου άποψη!
μέτρια πράγματα, ανατολικής προέλευσης. Το μυαλό της είναι μάλλον στο πορτοφόλι σου κι όχι στο πουλί σου ...... Κατά την ταπεινή μου άποψη!
στείλε μου pm τηλέφωνο. Ευχαριστώντορα τρανς και καρολινα γυναικα για διπλη απολαυση
καλημερα,
Υπαρχουν πληροφοριες για το εν λογο καλουδι?
Θενκσ
Για να μπορείς να στείλεις πμ πρέπει να συμπληρώσεις 10 μηνύματα.Καλησπέρα παιδιά.
Είχα ρωτήσει παλαιότερα ένα 'κορίτσι'
Έλαβα ένα προσωπικό μήνυμα από έναν συανγωνιστή που μου είπε απλά "αξίζει αν είσαι μερακλής", αλλά δεν μπορώ ακόμα να απαντήσω σε ΠΜ για κάποιον λόγο; (Παλαιότητα λογικά;)
Θέλω να μοιραστείτε αν μπορείτε εμπειρίες με το τοσυπωτό αυτό κορίτσι.
Ευχαριστώ
Για να μπορείς να στείλεις πμ πρέπει να συμπληρώσεις 10 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά.
Είχα ρωτήσει παλαιότερα ένα 'κορίτσι'
Έλαβα ένα προσωπικό μήνυμα από έναν συανγωνιστή που μου είπε απλά "αξίζει αν είσαι μερακλής", αλλά δεν μπορώ ακόμα να απαντήσω σε ΠΜ για κάποιον λόγο; (Παλαιότητα λογικά;)
Θέλω να μοιραστείτε αν μπορείτε εμπειρίες με το τοσυπωτό αυτό κορίτσι.
Ευχαριστώ
Είχε δίκιο ο φίλος που στο έστειλε, είναι για μερακλήδες...! Είχα κάνει μια απόπειρα πριν καμιά διετία αλλά μείναμε στα προκαταρκτικά γιατί δεν με καύλωσε να προχωρήσω. Από το λίγο που τα είπαμε πάντως φάνηκε εντάξει σε χαρακτήρα.