TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.249
την βρίσκεις συγγρου χαμηλά μετα της 1΄00..ενα φεγγαρι ηταν και φ 99 ωραιομωρο ειναι δεν τ χω παρει ηθελε να μ σπρωξει θημαμαι ...οπου φυγει φυγει εγω
Καμια πλροφορια για εδω? ειναι καποια γνωστη?
την βρίσκεις συγγρου χαμηλά μετα της 1΄00..ενα φεγγαρι ηταν και φ 99 ωραιομωρο ειναι δεν τ χω παρει ηθελε να μ σπρωξει θημαμαι ...οπου φυγει φυγει εγω
Και γιατί έφυγες ρε βατραχε??Να σε σπρώξει ήθελε.Που να ήθελε να σε μαμηση κιόλας!την βρίσκεις συγγρου χαμηλά μετα της 1΄00..ενα φεγγαρι ηταν και φ 99 ωραιομωρο ειναι δεν τ χω παρει ηθελε να μ σπρωξει θημαμαι ...οπου φυγει φυγει εγω
Και γιατί έφυγες ρε βατραχε??Να σε σπρώξει ήθελε.Που να ήθελε να σε μαμηση κιόλας!
δεν ειναι fake, απλά είναι λίγο πιο ανδροπρεπής από κοντά.. συμπαθέστατη όμως
αυτη ειναι
Καλημέρα...βρε...τι πιπινακι είσαι εσύ... σκέτο γλυφιτζουριΚαλησπέρα
Σελιδα 622 θεμα θεσσαλονικη αυτη την περιοδο τραβεστι τρανς και θα απαντηθουν οι αποριες σου.
D ;Δεν βαρω μην το παιρνεις προσωπικα απλα βρηκα την ευκαιρια να το πω...Ευχαριστω κατ αρχήν για την πληροφορία.Επισης,μη βαράς,στο νήμα για Αγγελίες γενικά ανέβασα.
Eξαιρετικο το ερωτημα σου απλη η απαντηση.Καταρχας πολλες τρανς δεν θελουν να βαζουν καρτελα στο σαιτ.Ο λογος;Απλος φοβουνται τις κακες κριτικες.Τα γραπτα μενουν.Οποτε φοβουνται την δυσφυμιση.Για να ειμαστε και απολυτα δικαοι αρκετες κριτικες εχουν γραφτει που ενα εμπειρο ματι μπορει να καταλαβει πως ειναι ψευτικες.Έχει δίκιο ο strange.
Για να βρεις κριτική πρέπει να διαβάσεις 325 σελίδες με τσακωμούς, χαβαλεδες κ ασχετα.
Εδώ γιατί έχει ελάχιστες ελληνίδες τρανς;
Για να βρεις αυτό που θες πρέπει να είσαι τουλάχιστον κωλόφαρδος (το πιάσατε το υπονοούμενο).
Το περίεργο είναι ότι σε μικρότερα sites βρίσκεις περισσότερες κριτικές.
Τι θα χρειαστεί για να μπουν νέες καταχωρίσεις ;