Νέα

Αγγελίες για τηλεφωνικό σεξ. Απάτη ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bobos1234
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aktinologos21

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αντρέα μου πέρνεις ένα ροζ τηλεφωνάκι...απ τα ροζ τα φθηνά εε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.286
Πόντοι
3.656
ξερει κανεις α αυτες οι αγγελιες που διαφημιζουν με paysafe για τηλεφωνικο σεξ 
ειναι αληθεις η οχι;
Παρατήρηση νο1, αν κάνεις ένα απλό πολλαπλασιασμό με τις τιμές που δίνουν και καταλάβεις πόσα λεφτά θα σε χρεώσουν για 30 λεπτά ηλίθιας, τάχα καυλωτικής συζήτησης θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι πολύ φτηνότερο το να πάρεις κάποια σε στούντιο, δεν μιλάμε για το τρίγωνο. Παρατήρηση νο2, αν πραγματικά γουστάρεις τηλεφωνικό σεξ, πάρε βράδυ σε νοσοκομείο και ζήτα τις νοσοκόμες της βάρδιας. Αν εξασκηθείς, θα καταλήξεις να κάνεις τσάμπα τηλεφωνικό σεξ και που ξέρεις, ίσως να πηδήξεις κι όλας. Απλά θέλει να περάσεις πολλές ώρες μιλώντας, αναλύοντας τι πραγματικά θέλει να σου πει (όχι απλά ακούγοντας τι σου λέει), με αντικειμενικό στόχο να γίνεσαι κάθε φορά καλύτερος. Χρόνο χρειάζεται, θέληση και επένδυση για το μέλλον. Καλά γαμίσια.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τύπε υπάρχουν άτομα τρόμπες που γουστάρουν να πληρώνουν τηλεφωνικές εταιρείες για τηλεφωνικό σεξ. Δεν γουστάρουν στούντιο και μπουρδέλα.
Σωστό αυτό με τα νοσοκομεία. Πριν πολλά πολλά χρόνια 'οταν δούλευα νύχτα έπαιρνα τις κλινικές κυρίως γιατί στα περισσότερα τηλεφωνικά κέντρα μεγάλων νοσοκομείων εργάζονταν μαντράχαλοι. Συνάδελφος είχε λόξα με τις τηλεφωνήτριες των ραδιοταξί. Εγώ βαριόμουν με αυτές γιατί όλο μιλούσαν στους ταξιτζίδες. Τώρα πλέον νομίζω ότι και οι νοσοκόμες δεν πόλυ ασχολούνται. Κάνουν chat το facebook.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Oποιος κανει ακομα τηλεφωνικο σεξ πρεπει να ναι το λιγοτερο ασχημος,αγαμητος και αξιολυπητος...
Eπισης και μεγαλος μαλακας αφου πιστευει οτι του λενε οι γκομενες στο τηλεφωνο που καλλιστα θα μπορει να ειναι η θεια μου η μαριγουλα απο το χωριο και να σιδερωνει και να μιλαει στο μαλακα...
Θυμηθειτε την ταινια safe sex...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.849
Πόντοι
2.606
τι λες ρε φιλε ξερεις ποσοι μαλακες κυκλοφορουν εκει εξω? εδω βρεθηκε αγοραστης για την τρομπα του ροκο σιλφρεντι  ;)

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Εκεί στην θησέως χαμηλά στην Καλιθέα έχει την έδρα της μια τέτοια εταιρεία.΄Αν πας απέξω τις ώρες που αλλάζουν οι βάρδιες θα δεις πάρα πάρα πολλές «αγελάδες» να βγαίνουν. Αν το μαγαζί δεν έχει δουλειά στο τηλεφωνικό σεξ, οι ίδιες τις «αγελάδες» δίνουν και πληροφορίες αστρολογίας.
Και μην ξεχνάμε όμως και την κατηγορία των ατόμων που για κάποιους λόγους δεν μπορούν να μετακινηθούν και εξυπηρετούνται με αυτόν τον πανάκριβο τρόπο.
Πολλές γυναίκες βέβαια την τελευταία δεκαετία με την χρήση της τεχνολογίας δουλεύουν και από το σπίτι.

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Το τηλεφωνικό σεξ αξίζει μόνο με τη γκόμενά σου,την κοπέλα σου ή την γυναίκα σου!  . -

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Το τηλεφωνικό σεξ αξίζει μόνο με τη γκόμενά σου,την κοπέλα σου ή την γυναίκα σου!   . -
Πολύ σωστό. Το ήξερα... Απλά σήμερα μάλλον ήθελα να το ξαναδιαπιστώσω, δεν εξηγείται αλλιώς. Μάλλον το είχα ξεχάσει και προσπάθησα να φρεσκάρω τη μνήμη μου. Ε, τη φρέσκαρα.
Θα ήθελα λοιπόν όλοι μαζί τώρα να πούμε goodbye σε 15 κολλαριστά ευρουλάκια.. Έτοιμοι...; Πάμε! GOODBYYYYEEEEE 15 Ευρώ!!!!!!! :grin:
(Έτσι...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom