Νέα

Αγγελίες εργασίας: Τηλεφωνικές εταιρίες – εργασίες με τηλε-πωλήσεις κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ναι αυτό έτσι και έτσι. Αν και εκεί, σου βάζουν στόχους και τέτοια και έτσι και δεν καταφέρεις παίρνεις πόδι.

Τουλάχιστον κάνεις προσφορά πχ Wind σε κάποιον που ήδη έχει wind.
Είναι και ψυχολογικό το θέμα αφού θα κάτσει να σε ακούσει και δεν θα στο κλείσει στη μάπα.

Τώρα οι στόχοι παντού υπάρχουν εκτός από το δημόσιο. :grin:

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

1. Υπάρχει η περίπτωση της κρύας λίστας .Εκεί παίρνεις τηλέφωνο κάποιον αριθμό ,χωρίς να υπάρχει και χωρίς να υπήρξε στο παρελθον στο πελατολόγιο της εταιρίας και χωρίς να γνωρίζεις όνομα κτλ.  GOOD LUCK WITH THAT  Πιθανότητα μικρότερη του 1%.

2.Να πάρεις τηλέφωνο κάποιον από ανταγωνιστικό δίκτυο (πχ για κινητή τηλεφωνία ) όπου από πριν γνωρίζεις πχ κάποιες πληροφορίες και ότι έχει  κάποιο ενδιαφέρον και τα χρήματα για να αγοράσει για το προιον ή την υπηρεσία σου. Leads δηλαδή.

3.Να δουλεύεις για ΓΝΩΣΤΗ εταιρία ΚΟΛΟΣΣΟ συνήθως μέσω ενοικιαζόμενων υπαλλήλων - Outsourcing και είτε να δέχεσαι κλήσεις (εξυπηρέτηση πελατών-παραπόνων-να ακους τα καντίλια) ,είτε να καλείς για να τους κρατήσεις μη σου φύγουν , κόψουν το τηλέφωνο κτλ.

Αν και οι 3 περιπτώσεις είναι τραγικές η καλύτερη είναι η 3η γιατί εκεί τουλάχιστον θα παίρνεις ένα στάνταρ μισθό μεν , όχι αρκετό όμως για να συντηρηθεί ένα άτομο, πιο πολύ χαρτζιλίκι για καφέ και σουβλάκια σα να λέμε.

Οι 1 και 2 θα δουλεύουν μάλλον με ποσοστά και δύσκολα κλείνει άτομο μήνα εκεί.
Αυτές οι δουλειές (ο θεός να τις κάνει) χαρακτηρίζονται από τεράστιο turnover ,δηλαδή φεύγει τεράστιο ποσοστό υπαλλήλων να έρχονται νέοι.Οι υποψήφιοι συνήθως δεν έχουν καμία άλλη εναλλακτική (εκείνη τη στιγμή),καμία προοπτική να κάνουν κάτι άλλο ή μεγάλη ανάγκη από χρήματα.Επειδή και τα χρήματα όπως είπα είναι πολύ λίγα για αυτό και συνήθως γυναίκες δουλεύουν εκεί ,γιατί άντρες συνήθως δε καταδέχονται.

Δούλευε η κοπέλα ενός φίλου σε ένα τέτοιο τηλεφωνικό κέντρο.Την 1η-2η εβδομάδα ξεκωλίαστηκε κατά τύχη στις πωλήσεις γιατί της έκατσαν μάλλον καλά νούμερα και έκλεισε συμβόλαια ,μάλιστα έπιασε "στόχο" οπότε και πληρώθηκε και επειδή πούλησε και αρκετά παραπάνω κέρδισε και ένα ipad.Της είπα ότι στα Χ νούμερα να κάνεις τόσο μεγάλες πωλήσεις είναι πολύ δύσκολο και επέμενε ότι είναι πανεύκολο να πουλάς.
Τη 3η εβδομάδα δε πούλησε σχεδόν τίποτα ,όμοίως την 4η το ίδιο την ΄5η εβδομάδα την έστειλαν σπίτι της.  :-

Αλλά για να πω και κάτι θετικό, πιστεύω για 1 μήνα είναι καλή εμπειρία να το κάνει κάποιος,ακόμα και αν δε πληρώνεται ή και για Door to door  πλασιέ.
Έχεις την ευκαιρία να μάθεις να επικοινωνείς και να  πουλάς, το οποίο είναι από τα πιο χρήσιμα skills εάν θέλει κάποιος να κάνει πολλά λεφτά στη ζωή του. :sunglasses:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Τουλάχιστον κάνεις προσφορά πχ Wind σε κάποιον που ήδη έχει wind.
Είναι και ψυχολογικό το θέμα αφού θα κάτσει να σε ακούσει και δεν θα στο κλείσει στη μάπα.

Τώρα οι στόχοι παντού υπάρχουν εκτός από το δημόσιο. :grin:

Δεν έχω πρόβλημα με στόχους, έχω πρόβλημα να μου ζητάνε να πουλήσω 50 όταν δεν μπορεί κανένας να πουλήσει ούτε 5.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356

1. Υπάρχει η περίπτωση της κρύας λίστας .Εκεί παίρνεις τηλέφωνο κάποιον αριθμό ,χωρίς να υπάρχει και χωρίς να υπήρξε στο παρελθον στο πελατολόγιο της εταιρίας και χωρίς να γνωρίζεις όνομα κτλ.  GOOD LUCK WITH THAT  Πιθανότητα μικρότερη του 1%.

2.Να πάρεις τηλέφωνο κάποιον από ανταγωνιστικό δίκτυο (πχ για κινητή τηλεφωνία ) όπου από πριν γνωρίζεις πχ κάποιες πληροφορίες και ότι έχει  κάποιο ενδιαφέρον και τα χρήματα για να αγοράσει για το προιον ή την υπηρεσία σου. Leads δηλαδή.

3.Να δουλεύεις για ΓΝΩΣΤΗ εταιρία ΚΟΛΟΣΣΟ συνήθως μέσω ενοικιαζόμενων υπαλλήλων - Outsourcing και είτε να δέχεσαι κλήσεις (εξυπηρέτηση πελατών-παραπόνων-να ακους τα καντίλια) ,είτε να καλείς για να τους κρατήσεις μη σου φύγουν , κόψουν το τηλέφωνο κτλ.

Αν και οι 3 περιπτώσεις είναι τραγικές η καλύτερη είναι η 3η γιατί εκεί τουλάχιστον θα παίρνεις ένα στάνταρ μισθό μεν , όχι αρκετό όμως για να συντηρηθεί ένα άτομο, πιο πολύ χαρτζιλίκι για καφέ και σουβλάκια σα να λέμε.

Αυτές οι δουλειές (ο θεός να τις κάνει) χαρακτηρίζονται από τεράστιο turnover ,δηλαδή φεύγει τεράστιο ποσοστό υπαλλήλων να έρχονται νέοι.Οι υποψήφιοι συνήθως δεν έχουν καμία άλλη εναλλακτική (εκείνη τη στιγμή),καμία προοπτική να κάνουν κάτι άλλο ή μεγάλη ανάγκη από χρήματα.Επειδή και τα χρήματα όπως είπα είναι πολύ λίγα για αυτό και συνήθως γυναίκες δουλεύουν εκεί ,γιατί άντρες συνήθως δε καταδέχονται.

Δούλευε η κοπέλα ενός φίλου σε ένα τέτοιο τηλεφωνικό κέντρο.Την 1η-2η εβδομάδα ξεκωλίαστηκε κατά τύχη στις πωλήσεις γιατί της έκατσαν μάλλον καλά νούμερα και έκλεισε συμβόλαια ,μάλιστα έπιασε "στόχο" οπότε και πληρώθηκε και επειδή πούλησε και αρκετά παραπάνω κέρδισε και ένα ipad.Της είπα ότι στα Χ νούμερα να κάνεις τόσο μεγάλες πωλήσεις είναι πολύ δύσκολο και επέμενε ότι είναι πανεύκολο να πουλάς.
Τη 3η εβδομάδα δε πούλησε σχεδόν τίποτα ,όμοίως την 4η το ίδιο την ΄5η εβδομάδα την έστειλαν σπίτι της.  :-

Αλλά για να πω και κάτι θετικό, πιστεύω για 1 μήνα είναι καλή εμπειρία να το κάνει κάποιος,ακόμα και αν δε πληρώνεται ή και για Door to door  πλασιέ.
Έχεις την ευκαιρία να μάθεις να επικοινωνείς και να  πουλάς, το οποίο είναι από τα πιο χρήσιμα skills εάν θέλει κάποιος να κάνει πολλά λεφτά στη ζωή του. :sunglasses:

Πολύ κατατοπιστική ανάλυση. Η αλήθεια είναι ότι η 3 η περίπτωση είναι κάπως οκ εν συγκρίσει με τις άλλες. Ωστόσο ομολογώ μιας και το αναφέρεις στο τέλος το door to door έχει πεθάνει πια νομίζω...

Κανείς δεν πάει πόρτα πόρτα (μιλάω για λιανική όχι B2B)

έτσι θα γίνει σε λίγο και με τις τηλεφωνικές...

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΩΛΗΣΗ (ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ Ή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΑ)

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Το να μάθεις να πουλάς είναι σίγουρα ένα καλό skill κανείς δεν αντιλέγει. Αλλά οι πιο πολλοί δεν πάνε εκεί επειδή γουστάρουν πώληση.

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πολύ κατατοπιστική ανάλυση. Η αλήθεια είναι ότι η 3 η περίπτωση είναι κάπως οκ εν συγκρίσει με τις άλλες. Ωστόσο ομολογώ μιας και το αναφέρεις στο τέλος το door to door έχει πεθάνει πια νομίζω...

Κανείς δεν πάει πόρτα πόρτα (μιλάω για λιανική όχι B2B)

Μου ήρθε προχθές ένας τυπάς ντυμένος κυριολεκτικά με κουστούμι πουκάμισο γραβάτα(2 νούμερα μεγαλύτερα όλα) από μικρό δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας να με ενημερώσει οτι ,αυτή η εταιρία είναι υπεύθυνη και έχει περάσει οπτικές ίνες στη περιοχή μου με έξτρα σάλτσες και ψέμα, με σκοπό να πουλήσει.
Αρνήθηκα ευγενικά , είχα φίλο που είχε κάνει door to door παλαιότερα και μου έχει πει ότι παίζει να γυρνάει πολυκατοικιες 8-10 ώρες για  να βγάλει συνήθως 0 ευρώ. :headbang:

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Μου ήρθε προχθές ένας τυπάς ντυμένος κυριολεκτικά με κουστούμι πουκάμισο γραβάτα(2 νούμερα μεγαλύτερα όλα) από μικρό δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας να με ενημερώσει οτι ,αυτή η εταιρία είναι υπεύθυνη και έχει περάσει οπτικές ίνες στη περιοχή μου με έξτρα σάλτσες και ψέμα, με σκοπό να πουλήσει.
Αρνήθηκα ευγενικά , είχα φίλο που είχε κάνει door to door παλαιότερα και μου έχει πει ότι παίζει να γυρνάει πολυκατοικιες 8-10 ώρες για  να βγάλει συνήθως 0 ευρώ. :headbang:

ΆΡΑ? Τι πάει να πει skill και παπάρια τούμπανα? Όταν το προιον είναι καλό το γουστάρεις και το πιστευεις το πουλάς τέρμα καλά! Τα υπόλοιπα είναι για μικά παιδιά.

Κανένας δεν γουστάρει να λέει ψέματα για να πουλήσει... μετά θα τον κυνηγάνε ή απλώς θα κάνει μια τρύπα στο νερό και θα χάσει πάλι πελάτες.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Θέλω να πω ότι ΚΑΛΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ είναι αυτός που πστευει στο προιον... Τωρα αν το προιον είναι απάτη ΜΗΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ..ΛΟΓΙΚΟ

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Όχι απαραίτητα πχ εγώ γνωρίζω από τηλεφωνία και δίκτυα , ο γείτονας είναι άσχετος και μπορεί να αγόρασε.

Διαφορετικό σενάριο η πώληση μία και έξω ,μετά την απομάκρυνση του πωλητή μη τον είδατε τον Παναή - μετά την απομάκρυνση ουδέ λάθος αναγνωρίζεται .
Διαφορετικό το να μπορείς να πας απο εκεί την άλλη μέρα και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω ή να διακόψεις την υπηρεσία

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.468
Πόντοι
2.356
Όχι απαραίτητα πχ εγώ γνωρίζω από τηλεφωνία και δίκτυα , ο γείτονας είναι άσχετος και μπορεί να αγόρασε.

Διαφορετικό σενάριο η πώληση μία και έξω ,μετά την απομάκρυνση του πωλητή μη τον είδατε τον Παναή - μετά την απομάκρυνση ουδέ λάθος αναγνωρίζεται .
Διαφορετικό το να μπορείς να πας απο εκεί την άλλη μέρα και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω ή να διακόψεις την υπηρεσία

Ναι φίλε μου, χαίρω πολύ. Δεν είμαστε Αμερική με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΟΡΑ, τι πάει να πει αφού έφυγε ο πωλητής; Μετά πως θα στέκεται η εταιρεία. Μόλις αντιληφθεί ο πελάτης θύμα ότι τον κοροιδεψανε θα γίνει Τούρκος....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Οτιδηποτε σε βελτιώνει καλο ειναι αν θες να πας για 1 μηνα να κανεις τη πλάκα σου αν δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο καλως. Παιζει και κατι αλλο ομως .... τα εξοδα μετακινησης ποιος μου τα πληρωνει? γιατι οταν δεν εχω δουλεια και καθομαι μεσα στο σπιτι μου δεν χαλάω κάτι οταν ομως με βάζουν να τρεχω απο εδω και απο εκει τα εξοδα πρεπει να στα δινουν με κάποιο τροπο. Εκτος αν πάρεις μια κάρτα για τις συγκοινωνιες μηνιαια και πεις θα κινουμαι με αυτη.

Αυτα ειναι τα άσχημα με τις ιδιωτικές οτι εισαι τραγικα αναλώσιμος ρε συ... γιατι αναλωσιμος εισαι παντου απλα σε κάτι τετοια εισαι τραγικα αναλώσιμος τα σκέφτηκα αυτα καιρο πριν οτι κάποιος μπορει να μπει με βυσμα και να σε στειλει ή να έχει ωραια ποδια και να ειναι ξανθιά ή να σταματησεις να πιανεις νουμερα και να σε διώξουν. Και αμα έχω βαλει δοσεις για το αυτοκινητο? τι γινεται? ποιος θα τις πληρώσει?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Διαβάζω όλες τις παρατηρήσεις - εμπειρίες συναγωνιστών και πράγματι συμπίμπτουμε σε ολα! 

Σαν χώρα είμαστε πολύ πίσω... Μα είναι δυνατόν; Να κάνεις πώληση από τηλέφωνο;

Ομολογώ ότι και εγω έχω ακούσει και μέσα σε λεωφορείο και μέσα στο ηλεκτρικό έξαλλους ανθρώπους όπως πχ κοπέλες να βρίζουν και να φωνάζουν στο τηλ, όπως ακριβώς είπε ο παραπάνω. Δηλαδή να είναι απλήρωτες 2 βδομάδες, να τους υποχρεώνουν να κάνουν πωλήσεις και μετά ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ...ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΙΣ "ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ" ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.

Τα καθαρματα που λες σιγα μην κοψουν αμα το κολπο τους πιάνει εμεις πρέπει να κάνουμε κατι να τους το κοψουμε. Βεβαια πριν πας εκει ξέρεις ποσο σκατα ειναι το συστημα αρα φερεις και εσυ ευθυνη. Ειναι δυνατον να εισαι 22 χρονων άνθρωπος να εχεις βγαλει πανεπιστημιο ή να εχεις κανει και μεταπτυχιακο και να μην μπορεις να καταλαβεις ποτε σε δουλευουνε και ποτε οχι? ξερεις απο την αρχη πως δουλευει το συστημα αρα δεν πας καθολου αμα σε χαλάει.

Το αλλο ειναι να πας να κανεις καταγγελιες και να τους κυνηγησεις ειδικα αμα έχεις να στηριχθεις σε γεγονοτα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
μην ασχολειστε λεμε
καλυτερα να παει καποιος σε καποια εταιρεια που ζητα φοιτητες κ αν τα βρει με την εταιρεια να δουλεψει με καθεστως ''πρακτικης'' μισθολογικα,παρα τετοιες μπουρδες με τηλεφωνικη προωθηση κ μαλακιες.

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
παρ ολα αυτα οι εταιρειες θυσαυριζουν
η χερμαλλαιφ οπως προαναφερε φιλος κερδιζει δις
δεν ειναι ολοι απατεωνες αλλα αν εισαι απο τις τελευταιες τρυπες του ζουρνα η δεν το εχεις με το μπλα μπλα ,δεν εχεις τυχη

σχετικα με αυτο
εχω μπλεξει με εταιρεια τυπου χερμπαλλαιφ σε αλλο αντικειμενο ομως
ο σκοπος μου ηταν να την φερω εγω στην ελλαδα για αυτο κ εμπλεξα για να ειμαι εγω η πρωτη τρυπα του ζουρνα
ΝΑΙ ηδη βλεπω λεφτα στον λογαριασμο μου χωρις ν εχω ασχοληθει καθολου
γνωστοι μου ,δυο αδελφια , θυσαυριζουν , εχω παει σπιτι τους ,εχω δει λογαριασμους κ ξερω

επενδυση απο 170 ευρω
αποσβεση ,καθε μηναα 35 ευρω δλδ 35Χ12 μηνες = 420 - 170 που εβαλες = 250 καθαρα δλδ μια αποδοση περιπυ 150% !!!! οταν η τραπεζα δινει 3%
θα μου πεις αυτο ειναι κερδος?? οχι υπαρχουν κ αλλοι τροποι κερδοφοριας αλλα αυτα τα 420 ευρω τα παιρνεις εγγυημενα χωρις να κουνησεις το δαχτυλακι σου
αν το κουνησεις μπορεις να κανεις πολλα λεφτα μαις κ θα εισαι απο τις πρωτες τρυπες του ζουρνα

οποιος φιλος ενδιφερετε εδω ειμαι

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Εμένα χτύπησε το τηλεφωνο και ήταν μια που ήθελε να μου πουλήσει μια απ' αυτές τις κάρτες υγείας.
Πιάσαμε κουβέντα (τα ξέρω καλά τα ασφαλιστικά θέματα), και καταλήξαμε να της πω: "Ακούστε κυρία μου, εσείς θέλετε 120 ευρώ από μένα, εγώ τι θα πάρω? Θέλω να δω γραμμένο το τι θα πάρω".
Μου στειλε κάτι (υποτίθεται) συμβόλαια, συνεχίστηκε η κουβέντα, τελικά κατάλαβε πως έχει απέναντι της κάποιον που ξέρει καλά τα πράματα (και τη νομοθεσία), και δεν μπορεί να του πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Με κούφανε όμως, ενώ πάντα μιλάγαμε στο τηλέφωνο της "εταιρείας προώθησης πωλήσεων" (σαν αυτές που λέτε εδώ), κάποια στγμή που φαινόταν πως το πράμα πήγαινε σε αδιεξοδο (δεν θα την έπαιρνα την κάρτα), μου λέει:
-"Να σας δώσω και το κινητό μου, αν θέλετε κάτι άλλο να με ρωτήσετε όποτε θέλετε".
Το σημείωσα, και κάποια μέρα την πήρα τηλέφωνο:
-"Πάμε για έναν καφέ?"
Πήγαμε.
Ε, στο τέλος της τράβηξα και έναν πούτσο.
Δεν ήταν κακή.
Κάρτα δεν πήρα.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Εχω δουλεψει αρκετα σε τηλεφωνικα κεντρα, αλλα παντα σε εξυπηρετηση και τεχνικη υποστηριξη. Καρκινιασμα κι εκει αλλα τουλαχιστον με σιγουρο μισθο και χωρις να πρηζεις τον κοσμο χωρις να σε ζηταει.
Παντα ηξερα οτι τετοιες δουλειες ειναι λερα και τις απεφευγα, μαλιστα ηξερα και να ξεχωριζω τις αγγελιες που ουσιαστικα θελουν πωλησεις, γιατι πλεον δε το γραφουν ετσι χυμα, αλλα σε στυλ "εξερχομενες κλησεις, ενημερωση πελατολογιου " κλπ...

Μια φορα μονο την ειχα πατησει, ειχα παει στην "εταιρια" καρκινος που πολλοι θα την ξερετε μιας κ εχει γινει γνωστη για τις υπερλαμογιες της, στη Λιοσιων 104
Πριν χρονια τωρα, τη μερα της συνεντευξης και καλα ηταν ενας μπουχεσας που ενημερωνε καμια 10αρια ατομα που ημασταν για δουλεια και καλα με υπαρχον πελατολογιο και ενημερωση προϊοντων κλπ κλπ, κι απορω ακομα πως ημουν τοσο μαλακας που το εχαψα. Παω κι εγω την επομενη μερα να δω τι παιζει για δοκιμαστικο...κ ηταν μια τυπισα υπευθυνη και καλα (ο Θεος να την κανει) κ γυρω στα 5 ατομα εμεις που μας εκανε μια ενημερωση ενα μισαωρο για τα προιντα τηλεφωνιας + ιντερνετ της HOL, που θα καλουσαμε κοσμο στο τηλ να τους τα πλασαρουμε. Εγω εντωμεταξυ την προηγουμενη χρονια δουλευα στην ιδια τη HOL κ κατι ερωτησεις που εκανα περι του τυπου τηλεφωνιας με κοιτουσε σαν να μιλουσα Κινεζικα. Η δουλεια ηταν να καθομαι σε ενα γραφειο μονο με ενα σταθερο τηλεφωνο πανω κ μια λιστα με σταθερα τηλεφωνα χωρις ουτε ενα ονομα φυσικα, κ ενα κειμενο να λεω.
Εκατσα ολο το 4ωρο απλα κ μονο επειδη ειχα πιασει κουβεντα με μια γκομενα που ερχοταν κ αυτη πρωτη μερα κ ηθελα να φυγουμε μαζι κ απο τοτε μαυρο σε οτι εχει να κανει με πωλησεις μεσω τηλεφωνου κ οποια συναφη μαλακια.

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα χτύπησε το τηλεφωνο και ήταν μια που ήθελε να μου πουλήσει μια απ' αυτές τις κάρτες υγείας.
Πιάσαμε κουβέντα (τα ξέρω καλά τα ασφαλιστικά θέματα), και καταλήξαμε να της πω: "Ακούστε κυρία μου, εσείς θέλετε 120 ευρώ από μένα, εγώ τι θα πάρω? Θέλω να δω γραμμένο το τι θα πάρω".
Μου στειλε κάτι (υποτίθεται) συμβόλαια, συνεχίστηκε η κουβέντα, τελικά κατάλαβε πως έχει απέναντι της κάποιον που ξέρει καλά τα πράματα (και τη νομοθεσία), και δεν μπορεί να του πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Με κούφανε όμως, ενώ πάντα μιλάγαμε στο τηλέφωνο της "εταιρείας προώθησης πωλήσεων" (σαν αυτές που λέτε εδώ), κάποια στγμή που φαινόταν πως το πράμα πήγαινε σε αδιεξοδο (δεν θα την έπαιρνα την κάρτα), μου λέει:
-"Να σας δώσω και το κινητό μου, αν θέλετε κάτι άλλο να με ρωτήσετε όποτε θέλετε".
Το σημείωσα, και κάποια μέρα την πήρα τηλέφωνο:
-"Πάμε για έναν καφέ?"
Πήγαμε.
Ε, στο τέλος της τράβηξα και έναν πούτσο.
Δεν ήταν κακή.
Κάρτα δεν πήρα.

Συγχαρητήρια ξέρεις να πουλάς (τον εαυτό σου)!  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom