SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
????τι???
????τι???
λεξιλόγιο ψητοπωλείου...
Εκτιμούμε ότι εν καιρώ θα προστεθούν και "κοντοσούβλι", "εξοχικο", ...
τα προζάκ-λαντόζ κερασμένα?Κι άλλο πρωτοεμφανιζόμενο ιδρυμα στις αγγελιες των ΝΕΩΝ
ΑΓΧΟΣ κούραση, πόνοι, κατάθλιψη; Τέλος! Με αντιστρές σιάτσου μασάζ - σάουνα 3ης Σεπτεμβρίου 151α 2ος όροφος 10πμ-10μμ
εντυπωση μου κανει το 10μμ...
Κι άλλο πρωτοεμφανιζόμενο ιδρυμα στις αγγελιες των ΝΕΩΝ
ΑΓΧΟΣ κούραση, πόνοι, κατάθλιψη; Τέλος! Με αντιστρές σιάτσου μασάζ - σάουνα 3ης Σεπτεμβρίου 151α 2ος όροφος 10πμ-10μμ
το πρωινο όντως δε μου λεει τιποτα φιλε Βαλεντινε. Οσο για το διανυκτερευον, απ' το στόμα σου... αν και χλωμο. Ετσι για να ξαναζησω τα ηρωικα massage parlours του Λονδινου (πολλα) χρονια πριν, οταν τα επισκεπτομουνα για χαμαμ, μασαζ και τα περαιτέρω στις 5 το πρωι, για να ξεκουραστει το κορμακι απο το ολονυχτιο κλαμπιν και να παει ησυχο - ησυχο για νανι, απαλλαγμενο και απο τις κ@@@λες απο τη θεα των ξετσιπωτων καυλοραπανων ολη νυχτα...Συναγωνιστά, μόνο το 10μ.μ. σου κάνει εντύπωση? Το 10π.μ. δεν σου λέει τίποτα?
Μειώνεται η δουλειά, αυξάνεται χρόνος λειτουργίας!
Άσε τον ... ανταγωνισμό!
Σε λίγο θα είναι και ... διανυκτερεύοντα...!!!
Μήπως μας βολεύει???!!! ;)
Κι άλλο πρωτοεμφανιζόμενο ιδρυμα στις αγγελιες των ΝΕΩΝ
Σωστός ο φίλος.Αρχαίο,αλλά οχι 5ετία.15 χρόνια και βάλε δουλεύει αυτό.Αλλά πολύ παρακμή εδώ και πολλά χρόνια.
αυτο ειναι αρχαιο μαγαζι!!!δεν ειναι καινουργιο!
Σωστός ο φίλος.Αρχαίο,αλλά οχι 5ετία.15 χρόνια και βάλε δουλεύει αυτό.Αλλά πολύ παρακμή εδώ και πολλά χρόνια.
Συμφωνώ. Με την ευκαιρία, δείτε κι αυτη εδω (απο τα ΝΕΑ παντα), δε θυμαμαι να εχω διαβασει τπτ σχετικο εδω μεσα...Αυτο το θεμα προτεινω να ονομαστει "Αγγελιες μασαζ"
και να γινει μονιμο,ωστε ολες οι αγγελιες να ειναι συγκεντρωμενες,
και να ειναι ευπροσβατο απο τους συναγωνιστες.