Νέα

Αγγελία σε site αγγελιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα since1976
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα, θα το ξεπεράσεις...
αυτός δεν ξέρω πάλι τι από όλα θα ξεπεράσει...

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ (ΖΩΓΡΑΦΟΥ, Αθήνα)
Τιμή : €60.00
Είδος : ΜΑΣΣΑΖ

Προσφορά/Ζήτηση : Προσφορά

Απο αγγελια σε σαιτ αγγελιων. Γνωριζει κανεις λεπτομερειες?

H τιμή ανέβηκε 70 ευρώ μου πε στο τηλ χαχα θα πήρατε πολλοί τηλ φαινεται :) απ οτι κατάλαβα μασαζ με φραπέ...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
H τιμή ανέβηκε 70 ευρώ μου πε στο τηλ χαχα θα πήρατε πολλοί τηλ φαινεται :) απ οτι κατάλαβα μασαζ με φραπέ...
προκειται για την Ευα πραγματικα εμφανισιμη...70 μασαζ 90 φουλ..εχουν γραφτει αναλυτικα για αυτη στο θεμα με τα μασαζ που γαμας... :sunglasses:

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Η πλάκα πάνως είναι ότι έχει την ίδια φωτό και στις 2 αγγελίες ... άρα μάλλον πρόκειται για την ίδια ... και αν είναι έτσι ...
Όπως φαίνεται για την ίδια πρόκειται αλλά για να μην έχει άλλη φωτο ίσως να μην είναι δική της. Άρα ίσως κι εκεί να βγει Kinder έκπληξη  :o :S

fatsas30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΕΛΛΗΝΙΔΑ 42χρονη προσφέρει μαγικές στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας στο χώρο της. 1-8μμ.
ξερουμε τιποτα γι αυτό?
εχει και τηλ. σταθερο
το βρηκα απο αγγελια στα νεα?

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.567
Πόντοι
7.135
που είναι αυτή ρε φιλαράκι?... :rockon: :rockon: :rockon:

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
ΕΛΛΗΝΙΔΑ 42χρονη προσφέρει μαγικές στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας στο χώρο της. 1-8μμ.
ξερουμε τιποτα γι αυτό?
εχει και τηλ. σταθερο
το βρηκα απο αγγελια στα νεα?
Δυο μπαζα χαλια ειναι στην Κυψελη περασα είδα εφυγα.....και γενικα μου αρεσουν οι μεγαλες...αλλα αυτες ουτε με σφαιρες....και δεν νομιζω οτι κανουν μασαζ....μαλλον στο ψητο πανε....δεν μπορω να πω κατι αλλο δεν περασα

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Από τα ΝΕΑ:
ΛΕΩΦ._ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Aγιος Δημήτριος, μασάζ απολαυστικό από έμπειρη 35χρονη μασέζ και body shower γιά ξεκούραση. Ραντεβού  69******36, 1 μεσημέρι-8.30 απόγευμα

καμια πληροφορια για αυτη εδω??? Δυο νεες αγγελιες σημερα στα Ν.Π., κατι κουνιεται κι εδω τελικα  :boobies:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Έχω πάει. Μην πλησιάσεις.
65 ευρώ για μία ώρα, εκτόνωση με το χέρι. +5 ευρώ το body shower. Είναι σε μια μονοκατοικία, κάθετα στη Βουλιαγμένης. Προς αποφυγή. ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Έχω πάει. Μην πλησιάσεις.
65 ευρώ για μία ώρα, εκτόνωση με το χέρι. +5 ευρώ το body shower. Είναι σε μια μονοκατοικία, κάθετα στη Βουλιαγμένης. Προς αποφυγή. ;)
Μην πλησιασω εννοεις μπαζολα?? Πως ειναι φατσοσωματικα?
Εκτονωση με το δικο της χερι τουλαχιστον??  :2funny: :2funny: :2funny:

θενξ φιλε

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Φαντάσου τη Φωτεινή Πατσούρα με άβγαλτο φρύδι και μερικά χρόνια νεότερη (σε καμία περίπτωση 35)    :o

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Φαντάσου τη Φωτεινή Πατσούρα με άβγαλτο φρύδι και μερικά χρόνια νεότερη (σε καμία περίπτωση 35)    :o
τι λε ρε φιλε????????????????
:headbang: :headbang: :headbang:

για όσους δεν ξερουν απο φωτεινη πατσιουρα... :kissass: :kissass:

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Μην ψαχνεστε άλλο βρέθηκε η λύση στις αέναες αναζητήσεις μας. Ορίστε μας όλο το κείμενο. :rockon: :rockon: :rockon:

Τιμή : €30.00

Προσφορά/Ζήτηση : Offering

For Indian Tantra Massage,Erotic Massage,Sensual Massage,Yoni Massage,Breast Massage,G-Spot & C-Spot Massage,Prostate Massage ,Total Body Relaxation Massage,Foot & Head Massage….Please Contact me at my mail- kveer002@gmail.com.I am 33 year old Man ,living in Athens Centre,can come to your House or in Hotel.I can speak English & Greek.I learned these Massage in India.Couples can contact me also......Για ινδική Τάντρα Μασάζ, Ερωτικό Μασάζ, Sensual Μασάζ, Yoni Μασάζ, μαστού Μασάζ, G-Spot & C-Spot Μασάζ, προστάτη Μασάζ, Σύνολο σώματος Χαλάρωση Μασάζ, Foot & Επικεφαλής Μασάζ .... Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο mail μου-kveer002 @ gmail . com.Είμαι 33 χρονών άνθρωπος, που ζουν στην Αθήνα Κέντρο, μπορούν να έρθουν στο σπίτι σας ή στο ξενοδοχείο. Μπορώ να μιλήσω αγγλικά & Greek.I έμαθε αυτά Μασάζ στην Ινδία.Ζευγάρια μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου επίσης ......

diriri

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλη αγγελια...για οποιον θελει αντρα για μαζαζ... :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Στο σωστό θρεντ και με λινκ από adoos.(κατόπιν ευγενικής παραινέσεως)
Λοιπόν, γνωρίζει κανείς τίποτα???(ψησταριά μου μυρίζει πάντως)

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

Στο σωστό θρεντ και με λινκ από adoos.(κατόπιν ευγενικής παραινέσεως)
Λοιπόν, γνωρίζει κανείς τίποτα???(ψησταριά μου μυρίζει πάντως)

Ναι, είναι ψησταριά με ... μπριζόλα ;) (σύντομα συνέχεια όσον αφορά στο ψήσιμο, ... δεν προλαβαίνω τώρα!)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom