δεν εισαι ο μονος.. ολα τα λεφτα η καραπουταναρα Samantha.
Τρίβια : Η οποία ήταν και η μόνη παρακαλώ παντρεμένη και ερωτευμένη στην πραγματική ζωή μέχρι αηδίας με τον άντρα της.. Πώς είπατε??
δεν εισαι ο μονος.. ολα τα λεφτα η καραπουταναρα Samantha.
Οχι φιλε. Ολοι την βλεπαμε.
Ειναι η σειρα που που ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ της σημερινες τσουλες...
Απλα οποιος την εχει δει ξερει να τοις χειριζετε...
Τρίβια : Η οποία ήταν και η μόνη παρακαλώ παντρεμένη και ερωτευμένη στην πραγματική ζωή μέχρι αηδίας με τον άντρα της.. Πώς είπατε??
μαλιστα, δεν το γνωριζα αυτο..
παντως στο ρολο της ηταν φοβερη, η καλυτερη απ? τις 4.
Τι που το θυμηθηκα? αφου ημουνα πορωμενη......χαχαχαχαχα ηταν της εποχης τοτε.......δημοτικο πρεπει να ηταν? γυμνασιο? δε θυμαμαι.......και απειρες επαναληψεις!!!!!
το κωνσταντινου και ελενης καλο ηταν αν και προτιμω δυο ξενους......
η εντατικη μου αρεσε υπαρχουν και αλλα αντιστοιχα οπως το scrub.......επισης μου αρεσουν ολες αυτες τυπου νομος και ταξης αλλα μου διαφευγουν τα ονοματα.......CSI? και μερικες ακομα.....
λορεντζο λαμας εβλεπε κανεις?
εντατικη μου αρεσε υπαρχουν και αλλα αντιστοιχα οπως το scrub.......επισης μου αρεσουν ολες αυτες τυπου νομος και ταξης αλλα μου διαφευγουν τα ονοματα.......CSI? και μερικες ακομα.....
Σε πιάσαμε.. Όντως το scrubs είναι σειρούλα με μπόλικο γέλιο, κρίμα που δεν προβάλλεται Ελλάδα ρε γμτ..
ασφαλως και ητανε...Τρίβια : Η οποία ήταν και η μόνη παρακαλώ παντρεμένη και ερωτευμένη στην πραγματική ζωή μέχρι αηδίας με τον άντρα της.. Πώς είπατε??