Νέα

Αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 519
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
αυτές δεν τις παρακολούθησα, ουτέ εχω διαβάσει τα αντίστοιχα βιβλία....
κουτσομητιαστικες
προβα νυφικου?οχι ρε παιδια!πολυ καλη σειρα.
βεβαι εμειναν ο σακης??!ο υδραυλικος και τα αριστουργηματα του μανουσακη με τσιγγανους παπαδες καντηλαναφτες και μουσουλμανους...keep  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Εμένα μου άρεσε ο "MacGyver"!!! Eιδικά τα πρώτα επεισόδια ήταν άπαιχτα! Επίσης "Dukes of Hazard" και το "Παντρεμένοι με Παιδιά" (ο Αλ Μπάντυ όλα τα λεφτά!). Επίσης, ωραίες παλιές σειρές ήταν ο "Bill Cosby" και από ελληνικά μόνο ο "Ακάλυπτος" (Καφετζόπουλος at his best!) και τα πρώτα σείριαλ του Κωνσταντίνου... και κάποια της Ράντου.
Από τα καινούργια βλέπω μόνο "10η Εντολή" και μερικές φορές Λαζόπουλο. Μου την δίνει ώρες-ώρες αλλά πετάει κάτι καλά!

Οι "ΑΜΑΝ" που χάθηκαν ρε? Τους έβλεπα κι αυτούς! Πλουτίσανε κι αυτά τα τσογλάνια και μας γράψαν στα παπάρια τους!!!

Επισκέπτης
οποιος θελει καμια μαλακια ας την ζητησει μπορει να την εχω!!!!!!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εμένα μου άρεσε ο "MacGyver"!!! Eιδικά τα πρώτα επεισόδια ήταν άπαιχτα! Επίσης "Dukes of Hazard" και το "Παντρεμένοι με Παιδιά" (ο Αλ Μπάντυ όλα τα λεφτά!). Επίσης, ωραίες παλιές σειρές ήταν ο "Bill Cosby" και από ελληνικά μόνο ο "Ακάλυπτος" (Καφετζόπουλος at his best!) και τα πρώτα σείριαλ του Κωνσταντίνου... και κάποια της Ράντου.
Από τα καινούργια βλέπω μόνο "10η Εντολή" και μερικές φορές Λαζόπουλο. Μου την δίνει ώρες-ώρες αλλά πετάει κάτι καλά!

Οι "ΑΜΑΝ" που χάθηκαν ρε? Τους έβλεπα κι αυτούς! Πλουτίσανε κι αυτά τα τσογλάνια και μας γράψαν στα παπάρια τους!!!

Θυμάται κανείς παλιά τα "κουφώματα" με Ζουγανέλα, Μπουλά και Βαβούρα; ʼπαιχτοι για εκείνη την εποχή.

Επισκέπτης
απαραδεκτοι, παντρεμενοι με παιδια!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
Για τα κουφώματα έχω ξαναγράψει. Φοβερό γέλιο.
Επισης στα κουφώματα ειχαν εμφανιστει και οι Μπονάτσος, Κοντογιαννίδης Βασίλης Παπακωνσταντίνου , Λάκης Παπαδόπουλος

Επισκέπτης
μοιαζουμε κουφαλα !!μοιαζουμε αλεπουδιαρη!! ;) ;)

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
macgyver..τη μουσικη ακομα την θυμαμαι.
muppet show last but not least
fosy bear!!!muppet news...

Stories