You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 8.535
η Αλφα ειναι μια τιμια μπυρα.η αλφα ειναι με διαφορα η καλυτερη μπιρα και για μενα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 8.535
ληγμενο?και στο τέλος κούμπωσε και ένα βερμούτ της γιαγιάς του......
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Άτιμοι μου βάλατε την ιδέα στο μυαλό και αντί να πιω καφέ θα πάω να ζητάω μπύρες η ούζα απογευματιάτικα...
Από την δεκαετία του '80....το έβαζε σε έναληγμενο?
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.256
- Πόντοι
- 8.535
Από την δεκαετία του '80....το έβαζε σε ένα http://[URL unfurl="true"]www.idealpress.gr/uploads/456_24m.jpg[/img[/URL]] και έπινε στα διαλείμματα στο σχολείο.... :zfuck:
[/quote]
:tooth: :tooth: :tooth:
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.553
- Πόντοι
- 2.606
Γνωμη μου ,εκτος βεργινας ,της οποιας η weiss μαλιστα ειναι εκπληκτικη,ολες αυτες που γραφεις ειναι πολυ καλες στο λουσιμο...Στρωνει το μαλι τελεια και η χωριστρα βγαινει αλφαδια....για να τις πιει κανεις παντως δεν κανουν!!!αλφα μακραν πρωτη,heineken kaizer βεργινα και αμστελ πιλς εναλλακτικα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγώ είμαι φαλακρός μαν δεν λουζομαιΓνωμη μου ,εκτος βεργινας ,της οποιας η weiss μαλιστα ειναι εκπληκτικη,ολες αυτες που γραφεις ειναι πολυ καλες στο λουσιμο...Στρωνει το μαλι τελεια και η χωριστρα βγαινει αλφαδια....για να τις πιει κανεις παντως δεν κανουν!!!
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.553
- Πόντοι
- 2.606
συνεχισε τοτε τη θεραπεια μαν μπας και βγαλεις!!!εγώ είμαι φαλακρός μαν δεν λουζομαι
Κωλο-μβιανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2013
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
μπυρα
ουζο
ουισκι κ ρουμι
σιχαμερο ποτο η τεκιλα
ουζο
ουισκι κ ρουμι
σιχαμερο ποτο η τεκιλα
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Γνωμη μου ,εκτος βεργινας ,της οποιας η weiss μαλιστα ειναι εκπληκτικη,ολες αυτες που γραφεις ειναι πολυ καλες στο λουσιμο...Στρωνει το μαλι τελεια και η χωριστρα βγαινει αλφαδια....για να τις πιει κανεις παντως δεν κανουν!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Και ελληνικά μέρη για μπυροποσία
Εγω! απο τα αγαπημενα μου..εχεις τιποτα λατσε να δοκιμασω?παρνί πινει κανεις?
KINDEREKPLIXI_@1976
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2014
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 206
και εγω φαν της μπυρας ειμαι αλλα απο τοτε που ξεκινησα να φτιαχνω την δικια μου οι ποιο πολλες του εμποριου πλεον δεν μου αρεσουν .......
Απο ποτα τωρα ενα που προτιμω ειναι Amareto με στιμμενο λεμονι. Μου θυμιζει παιδικο σιροπι και με τρελαινει.....
Απο ποτα τωρα ενα που προτιμω ειναι Amareto με στιμμενο λεμονι. Μου θυμιζει παιδικο σιροπι και με τρελαινει.....
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Το καλοκαίρι καιζερ και γενικά πυλς μπύρες. Ακόμα huvana club ρούμι, το τριάρι σε κοκτέιλ, το επταρι με πάγο.
Το χειμώνα ερυθρό ξηρό κρασί, μεταξα 12αρι και πάνω, κατά προτίμηση το reserve και highland malts (glenmorangie, Macallan, dimple κλπ).
Όλο το χρόνο ale.
Χειρότερο ποτό, ούζο, τεκίλα και ελαφρες λαγκερ.
Το χειμώνα ερυθρό ξηρό κρασί, μεταξα 12αρι και πάνω, κατά προτίμηση το reserve και highland malts (glenmorangie, Macallan, dimple κλπ).
Όλο το χρόνο ale.
Χειρότερο ποτό, ούζο, τεκίλα και ελαφρες λαγκερ.